Gość OtoKero 20.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To tylko zmiana nicka - kiepska autoreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To tylko zmiana nicka Zmiana z jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 20.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przeczytaj kilka stron wstecz a zobaczysz sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 z Waszej Bydgoskiej Grupy to jest grupa bydgosko-toruńska i mimo wszystko myślę że się z nią identyfikujesz srednio ... nazywa sie B-T zdecydowana wiekszosc forumowiczow to B jest grupa T i ja tez jestem T wiec z nia sie "identyfikuje" na B-T raczej goscinnie to takie wyjasnienie "w razie czego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 21.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Cześć, Poszukuję jakiegoś sensownego fachowca lub firmy od DGP. Chodzi mi przede wszystkim o przygotowanie projektu/konsultacje. Możecie kogoś polecić ? Marek Skoro brak odzewu, to może inaczej zagaję: których firm nie polecacie ? DGP = Dystrybucja Gorącego Powietrza = rury z kominka rozprowadzające ciepełko po domku Nie robiliście tego ????! Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 21.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 następny weekend - Stadiom Miejski Zawisza w Bydgoszczy - targi budownictwa i instalacji Gryf-Bud 27-29 marca '09 .Ciekawe czego możemy się spodziewać ? czy czekają nas jakieś niespodzianki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 21.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 czesc,czy ktos moze poradzic gdzie tanio kupic drewno opalowe do kominka?najchetniej drewno nie pociete i nie porabane (metrowej dlugosci bale prosto zlasu).Chcialbym zeby sprzedajacy dostarczyl mi takie drewno do Łochowaz gory dzieki za pomocpozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 21.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 czesc, czy ktos moze poradzic gdzie tanio kupic drewno opalowe do kominka? najchetniej drewno nie pociete i nie porabane (metrowej dlugosci bale prosto z lasu). Chcialbym zeby sprzedajacy dostarczyl mi takie drewno do Łochowa z gory dzieki za pomoc pozdrawiam Arek Nie wiem, czy tanio. Wiem natomiast, ze jesli nie ma sie znajomosci, to trudno kupic cos bezposrednio z Nadlesnictwa w terminach, ktore nas interesuja. To jest kontakt do goscia, ktory zajmuje sie dostawa drewna: p. Figlewicz, tel. 600706370. Ja ostatnio placilem 140 PLN za m3 grabu. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 22.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Czesc, Mam do sprzedania przyczepe kempingowa, ktora bardzo dzielnie sluzyla mojej rodzinie podczas budowy. Przyczepa calkowicie sprawna, cena 4000 PLN. Szczegoly na: http://allegro.pl/show_item.php?item=590430745 Pozdrawiam, Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ja ostatnio placilem 140 PLN za m3 grabul 140 za m3 czy za mp? Pocięte, porąbane? Bo to jest różnica. Nam przywozi 11 metrów ale przestrzennych, a potem po ułożeniu wychodzi ile jest m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 22.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 140 za m3 czy za mp? Pocięte, porąbane? Bo to jest różnica. Nam przywozi 11 metrów ale przestrzennych, a potem po ułożeniu wychodzi ile jest m3. Ja akurat chcialem niepociete i przyjechaly kawalki o dl. 1,2m. Ale moj znajomy wzial pociete na 40cm kawalki i porabane w tej samej cenie. Poprostu ja chcialem pociete na kawalki 25cm, a na takie dlugosci akurat ta firma nie tnie. Nie mam pojecia, czy to m3 czy mp. Szczerze mowiac pierwszy raz slysze takie okreslenie. Nie zastanawialem sie nad tym, bo ja pale tylko dla przyjemnosci. Nie grzeje kominkiem, wiec zuzywam symboliczne ilosci. A w praktyce jaki jest przelicznik z m3 na mp? Domyslam sie, ze przy pocietym i porabanym roznice nie sa za duze, a przy niepocietych wielkich kawalach - wieksze. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Z okazji 200 stronki pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dziękujemy sąsiadeczko, coś tak ostatnio zamilkłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Korzystając z okazji, chciałbym podziękować alex_ za pomoc związaną z filigranem ależ nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 23.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czesc, Macie może namiar na dealera kamyczków drenarskich stosowanych zwykle jako podsypka rur drenarskich np. od oczyszczalni ? Chodzi o te male drobne kamyczki - nie o zwir. Jesli pamietacie tez cene, to jeszcze lepiej. Dzieki z gory! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 23.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dziękujemy sąsiadeczko, coś tak ostatnio zamilkłaś Bo ledwie się kulam hihihi a tu jeszcze do tego tyle różnych spraw na głowie ...za krótki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dziekuje za zgloszenia na Certyfikat Energetyczny za 300zł. Mam juz wymagana ilosc osob z malym zapasem. W srode czlwowiek mi potwierdzi kiedy dokladnie bedzie w rejonie Bydgoszcz-Torun ale przewidywalnie piatek/sobota. Dam znac niebawem dzwoniac pod podane numery komorkowe Jak jeszcze ktos chetny to zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 23.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam!Mam pytanko. Ile biorą teraz dekarze za położenie blachodachówki (cena za metr kw.)? Może macie jakiś godnych polecenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsz 24.03.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, jestem nowy na tej grupie i dlatego nie wiem, czy jest możliwość, żeby przeszukać pojedynczy wątek jak ten. Jeśli tak, to proszę dać mi znać, a jak nie, to poniżej zamieszczam moje pytanie: Czy ktoś może polecić rzeczoznawcę/inspektora, który pomoże mi odebrać mieszkanie kupione na rynku pierwotnym z wykończeniem pod klucz. Mamy sporo wątpliwości co do samego wykończenia, ale ponieważ nie jestem ekspertem od budowlanki chciałbym, żeby ktoś sprawdził nasze mieszkanie i wskazał usterki krytyczne i te mniej ważne. Znalazłem kilka ofert w internecie - na przykład: http://www.fachowyodbiormieszkania.pl, ale ten rzeczoznawca działa tylko na terenie Warszawy i okolic, a my potrzebujemy kogoś z Bydgoszczy. Czy ktoś może kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 24.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ....Czy ktoś może polecić rzeczoznawcę/inspektora, który pomoże mi odebrać mieszkanie kupione na rynku pierwotnym z wykończeniem pod klucz..... Z tego co się orientuję to "Spektrum" się tym także zajmuje (tzn wiem na 100% że wykonują wyceny nieruchomości oraz ekspertyzy ) "Spektrum" Grzegorz Kwapiszewski Adres : 11-go Listopada 16, Bydgoszcz Telefon : (052) 372-11-54 Pozdrawiam Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts