piotrulex 30.03.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 u nas, w Inie za certyfikat facet życzy sobie 1000.... ile u Was biorą???? kolo 500 zeta ale poszlo info na certyfikat za 300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 u nas, w Inie za certyfikat facet życzy sobie 1000.... ile u Was biorą???? kolo 500 zeta ale poszlo info na certyfikat za 300 zeta poszło priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 30.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gdzie kupujecie kostkę brukową? Typu: Starobruk 3-elementowy. Gdzie w kujawsko-pomorskim wypada najtaniej? Kto daje najwyższe rabaty i gratisy ? Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 przede mną kostka też do kupienia ,więc z namiarów też skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 31.03.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 poszukują ekipy na wykonanie elewacji ( styropian , siatka , klej już położone ) chodzi o sam tynk + malowanie , może ktoś dobrego polecić Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 poszukują ekipy na wykonanie elewacji ( styropian , siatka , klej już położone ) chodzi o sam tynk + malowanie , może ktoś dobrego polecić Wojtek. witam. namiarow nie chce ale z checie uslysze cyny ile to kosztuje w kwestii uslugi czy srednio materialu na 1mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 przede mną kostka też do kupienia ,więc z namiarów też skorzystam I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 31.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czy cena 20 zł za metr robocizny (fundament, słupki, siatka) to cena do przyjęcia? Mam ekipę za tą cenę i nie wiem czy szukać dalej, a dopadła mnie wiosenna niemoc, więc nie za bardzo mam energię No właśnie, ogrodzenie, muszę zapytać moją ekipę ile wezmą. Ta cena wydaje mi się świetna. Wkopywał ktoś krawężniki wokół zamiast podmurówki? Sąsiad tak ma, wygląda to nieźle. Jeśli tak, to proszę o podanie gdzie kupowaliście. Mam dobre 150 metrów ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czy cena 20 zł za metr robocizny (fundament, słupki, siatka) to cena do przyjęcia? Mam ekipę za tą cenę i nie wiem czy szukać dalej, a dopadła mnie wiosenna niemoc, więc nie za bardzo mam energię No właśnie, ogrodzenie, muszę zapytać moją ekipę ile wezmą. Ta cena wydaje mi się świetna. Wkopywał ktoś krawężniki wokół zamiast podmurówki? Sąsiad tak ma, wygląda to nieźle. Jeśli tak, to proszę o podanie gdzie kupowaliście. Mam dobre 150 metrów ogrodzenia. Ja siatki mam 220m a do tego frontowe 35m , to pewnie dlatego taką cenę dali, bo zarobią na tym i tak. Na szczęście koszty tych ilości dzielimy na pół, bo to bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czy cena 20 zł za metr robocizny (fundament, słupki, siatka) to cena do przyjęcia? Mam ekipę za tą cenę i nie wiem czy szukać dalej, a dopadła mnie wiosenna niemoc, więc nie za bardzo mam energię No właśnie, ogrodzenie, muszę zapytać moją ekipę ile wezmą. Ta cena wydaje mi się świetna. Wkopywał ktoś krawężniki wokół zamiast podmurówki? Sąsiad tak ma, wygląda to nieźle. Jeśli tak, to proszę o podanie gdzie kupowaliście. Mam dobre 150 metrów ogrodzenia. całe osiedle domków za mna kupionych od dewelopera tak ma. ja planuję krawęzniki w miejscach gdzie będzie siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cymerski 31.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 u nas, w Inie za certyfikat facet życzy sobie 1000.... ile u Was biorą???? kolo 500 zeta ale poszlo info na certyfikat za 300 zeta poszło priv JA sporządzam certyfikaty za 400zł netto. Chyba że się uzbiera więcej domków to może być taniej. 506-184-366 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 31.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W związku z e-mailami umieszczam zdjęcie garażu ,który mam na sprzedaż:http://img99.imageshack.us/img99/364/dsc02787.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARAG 31.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gdzie kupujecie kostkę brukową? Typu: Starobruk 3-elementowy. Gdzie w kujawsko-pomorskim wypada najtaniej? Kto daje najwyższe rabaty i gratisy ? gero bruk (fordońska) ok 52 polbruk (towarowa) chyba 56. Zależy jeszcze ile metrów kupicie, wiadomo im wiecej merów tym większy rabat. W polbruku napewno dostaje się go dopiero po zakupieniu 100 m2 . I jescze zależy czy szara czy kolorowa. ja z tych dwóch firm wybrałabym gero bruk. Mój brukarz załatwia starobruk właśnie 3 elementowy za ok 40 zł/ m2 ale nie wiem z jakiej firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 MARAG-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 poszukują ekipy na wykonanie elewacji ( styropian , siatka , klej już położone ) chodzi o sam tynk + malowanie , może ktoś dobrego polecić Wojtek. poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gdzie kupujecie kostkę brukową? Typu: Starobruk 3-elementowy. Gdzie w kujawsko-pomorskim wypada najtaniej? Kto daje najwyższe rabaty i gratisy ? Dziękuję Pozdrawiam My chyba weźmiemy z firmy KOSTECH Białe Błota. Wyliczył 42 zł /m2 z transportem starobruk kolorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Czy cena 20 zł za metr robocizny (fundament, słupki, siatka) to cena do przyjęcia? Mam ekipę za tą cenę i nie wiem czy szukać dalej, a dopadła mnie wiosenna niemoc, więc nie za bardzo mam energię No właśnie, ogrodzenie, muszę zapytać moją ekipę ile wezmą. Ta cena wydaje mi się świetna. Wkopywał ktoś krawężniki wokół zamiast podmurówki? Sąsiad tak ma, wygląda to nieźle. Jeśli tak, to proszę o podanie gdzie kupowaliście. Mam dobre 150 metrów ogrodzenia. całe osiedle domków za mna kupionych od dewelopera tak ma. ja planuję krawęzniki w miejscach gdzie będzie siatka My robimy fundament pod siatkę. Po prostu nie podoba mi się ten krawężnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myral 01.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gdzie kupujecie kostkę brukową? Typu: Starobruk 3-elementowy. Gdzie w kujawsko-pomorskim wypada najtaniej? Kto daje najwyższe rabaty i gratisy ? gero bruk (fordońska) ok 52 polbruk (towarowa) chyba 56. Zależy jeszcze ile metrów kupicie, wiadomo im wiecej merów tym większy rabat. W polbruku napewno dostaje się go dopiero po zakupieniu 100 m2 . I jescze zależy czy szara czy kolorowa. ja z tych dwóch firm wybrałabym gero bruk. Mój brukarz załatwia starobruk właśnie 3 elementowy za ok 40 zł/ m2 ale nie wiem z jakiej firmy. Pozdrawiam sorry jakoś źle mi się wkleiło. mój sąsiad ma tą z gerobruku żłółtą i szarą i naprawdę ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myral 01.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a tak z innej beczki. Był ktoś na targach ogrodniczych na zawiszy ? w ten weekend mają się odbyć takie targi na łucznicce i zastanawiam się czy warto się na takie wybrać. Można zlapać na takich targach jakieś okazje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 01.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a tak z innej beczki. Był ktoś na targach ogrodniczych na zawiszy ? w ten weekend mają się odbyć takie targi na łucznicce i zastanawiam się czy warto się na takie wybrać. Można zlapać na takich targach jakieś okazje? Nie warto. Bilet wstępu kosztuje (kosztował) więcej niż uzyskane (dyskusyjne) korzyści. Rozpalony posiadaniem kawałka ziemi w który można coś wsadzić biegałem tam trzy i dwa lata temu. Nie mając do tego pojęcia o wymaganej jakości sadzonek akceptowałem proponowaną tam jakość. W zeszłym roku podziękowałem - tym bardziej nie wybieram się tam w tym roku. Szkoda czasu - lepiej poszukać "swój" sklepik/hurtownię, bywać tam, pomału dobierać, przebrać - porozmawiać ze sprzedawcą, poradzić się. P.S. Ciągle szukam (bywam w wielu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts