CitroCerber 09.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 witam mam pytanie czy ktoś wie gdzie w kujawsko-pomorskim mazna kupić gonty bitumiczne firmy Owens Corning Spytaj tu: "Polytor" Sp. z o.o. Toruń, ul. Wielki Rów 40 B, tel. 056 6230068 lub tu: Andrzej Kuszell AREA MARKETING MANAGER telefon: +48 609 428 860 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKowal 14.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Wiosenne porządki Posiadam na sprzedaż (połowa ceny sklepowej) siatkę leśną 50mb nową zapakowaną.W gratisie dorzucam hydrofor.Chętnych proszę na PW Pozdrawiam KasiaKowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowale 14.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Poszukuję na budowę agregatu prądotwórczego jednofazowego, głównie do zasilania betoniarki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Wiosenne porządki To ja też Oddam gratis pospółkę z wykopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 14.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ta pospółka by mi się przydała. Daleko od Miedzynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ta pospółka by mi się przydała. Daleko od Miedzynia? Poszło na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 14.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam!jestem w kłopocie-szukam firmy, która w przystępnej cenie położy kostkę brukową. W dodatku chciałbym,żeby byli to fachowcy, którzy sie na tym znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.04.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam! jestem w kłopocie-szukam firmy, która w przystępnej cenie położy kostkę brukową. W dodatku chciałbym,żeby byli to fachowcy, którzy sie na tym znają poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 14.04.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 [ Oddam gratis pospółkę z wykopu Mi w Niemczu też trochę ziemi przydałoby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 [ Oddam gratis pospółkę z wykopu Mi w Niemczu też trochę ziemi przydałoby się. a ile to "trochę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIMarta 15.04.2009 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam wszystkich.Mam pytanie czy ktoś może orientuje się jaka jest różnica między wełną mineralna do ocieplania poddasza URSA a na przykład ISOVER?Napewno cenowo sie różnią ale czy jakościowo?Czy ktoś używał wełny URSA???Ponieważ pan który ma zając się ociepleniem naszego poddasza uważa że nie ma żadnej różnicy poza cenową...PROSZĘ o jakieś rady bo kompletnie sie na tym nie znamy.Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 15.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witam wszystkich wiosennie wesołego "po świętach" gratulacje dla tych, co im bocian przeleciał "nad chałupą" mamy do sprzedania garaż - blaszak, stan dobry, cena przystępna, do odbioru w Brzozie ( mam nadzieję , zę uda mi sie wkleić zdjęcie ) http://lh3.ggpht.com/_amY3pamMPfg/SeV8oUbc1fI/AAAAAAAAAsk/x67HSk6SJSI/s128/IMG_0342.jpg w razie pytań, prosze o kontakt na priv pozdrawaim edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 15.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam wszystkich.Mam pytanie czy ktoś może orientuje się jaka jest różnica między wełną mineralna do ocieplania poddasza URSA a na przykład ISOVER?Napewno cenowo sie różnią ale czy jakościowo?Czy ktoś używał wełny URSA???Ponieważ pan który ma zając się ociepleniem naszego poddasza uważa że nie ma żadnej różnicy poza cenową...PROSZĘ o jakieś rady bo kompletnie sie na tym nie znamy.Pozdrawiamy!!! Jeszcze nie kładłem, dlatego nie wiem, po której się lepiej kaszle pozwolę sobie jedynie na drobną uwagę: URSA - URSIE nie równa, tak samo ISOVER - ISOVERowi, jest parę rodzajów, różniących się np. izolacyjnością. Można poszukać w "danych technicznych" na stronach producentów. Wydaje się, że to jest istotny czynnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 15.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Oddam gratis pospółkę z wykopu Mi w Niemczu też trochę ziemi przydałoby się. a ile to "trochę"? Działkę 1.000 m2 muszę podnieść średnio o jakieś 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 15.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Szukam więźby w dobrej cenie-jaki tartak polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 16.04.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Działkę 1.000 m2 muszę podnieść średnio o jakieś 40 cm Tyle to nie mam, ale dużej części tego, co mam to z chęcią się pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 16.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Szukam więźby w dobrej cenie-jaki tartak polecacie? Polecamy tartak w Solcu Kujawskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 16.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Szukam więźby w dobrej cenie-jaki tartak polecacie? A jaka to "dobra" cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja kupowałam w Brąchnowie, ale nie wiem czy to nie za daleko dla was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravras 17.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam wszystkich.Mam pytanie czy ktoś może orientuje się jaka jest różnica między wełną mineralna do ocieplania poddasza URSA a na przykład ISOVER?Napewno cenowo sie różnią ale czy jakościowo?Czy ktoś używał wełny URSA???Ponieważ pan który ma zając się ociepleniem naszego poddasza uważa że nie ma żadnej różnicy poza cenową...PROSZĘ o jakieś rady bo kompletnie sie na tym nie znamy.Pozdrawiamy!!! Mi osobiście isover w macie nie przypadł do gustu - bardzo się sypie i nie trzyma kupy, więc wiekszość dachu mam ocieplone Knaufem w macie o współczynniku L=0,35. Knauf się tak nie kruszył i pylił jak isover. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts