daggulka 17.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Szukam więźby w dobrej cenie-jaki tartak polecacie? ja kupowalem gdzies na mazurach w okolicy Elku. Po oplaceniu wielkiego tira za transport i tak wyszedlem ponad tysiaka do przodu i mialem wiezbe po 3 tygodniach od zamowienia a nie po 2 miesiachach jak to sie czekalo w 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 17.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Mam garaż na sprzedaż jak by kogoś interesował to dane prześle na priv-ekipa budowlana podejmie budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 20.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam wszystkich wiosennie ! Jakby ktoś był zainteresowany mam godnego polecenia fachowca od alarmów i bardzo dobrą jak na moje ekipę od tynków. Tynki maszynowe, gipsowe, położone pod malowanie. Pozdrawiam serdecznie, Guśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Guśka jesteśmy bardzo zainteresowani alarmem i tynkami, o których pisałaś. Prosimy o namiary na priv. z góry dziękujemy. Glamosie jesli chodzi o alarmy to proponuje sprawdzic oferty - Waldek 0-791 779-269 bardzo przemyslane i funkcjonalne instalacje (do tego elektryka, rtv, sat, sterowania, telefony i inne kabeleczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 22.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Glamosie poszło na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Pytanie retoryczne dla mieszkańców gminy Szubin, Murowańca i innych okolicznych wsi, którzy muszą przejechac przez Białe Błota i musza pokonac rondo: WKURZAJĄ WAS TE P..... KORKI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kto ma kogoś znajomego, lub znajomego znajomego do zrobienia fundamentu pod ogrodzenie? Lub deski na szalunki na zbyciu kto ma? Lub szalunki też na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.04.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A super ekipę do budowy domu kto może polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Pytanie retoryczne dla mieszkańców gminy Szubin, Murowańca i innych okolicznych wsi, którzy muszą przejechac przez Białe Błota i musza pokonac rondo: WKURZAJĄ WAS TE P..... KORKI??? ostatnio jechalem z Bydzi do Poznania - na tzw. rondo wraz z oklicznymi zatorami stracilem ponad godzine. ay od gniezna wjechac do Bydgoszczy korek konczyl sie w Zamosciu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mam cichą nadzieję, że jak zrobią ten węzel to będziemy jechać z szybkościa naddzwiekową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 22.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Pytanie retoryczne dla mieszkańców gminy Szubin, Murowańca i innych okolicznych wsi, którzy muszą przejechac przez Białe Błota i musza pokonac rondo: WKURZAJĄ WAS TE P..... KORKI??? Ja się bujam z centrum Nakielską do obwodnicy, i wtedy na Białe B. Na ogół od Szczecina są pustki (w przeciwieństwie do innych kierunków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 22.04.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Guśka1 mozna prosic o namiar na ekipe od tynkow.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu 22.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam, Czy moglibyście polecić jakieś firmy z Bydgoszczy lub Torunia aby zamówić: - drzwi zewnętrzne (pod wymiar - znaczy niestandardowe)- bramy garażowe- okna (zwykłe, nie dachowe) Pozdrawiam i z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilkujadek 23.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 23.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja się bujam z centrum Nakielską do obwodnicy, i wtedy na Białe B. Na ogół od Szczecina są pustki (w przeciwieństwie do innych kierunków). To sie pewnie nieswiadomie codziennie widujemy Mam dosc porywczy charakter, ale jesli chodzi o korki w okolicach BB, to po prostu czlowiek jest kompletnie bezsilny, nie ma alternatywy. Probowalem roznych objazdow, ale w ostatecznym rozrachunku najwyzej sie wiecej km przejedzie, a czas wyjdzie podobny. Udalo mi sie wiec jakos przyzwyczaic i pogodzic, przynajmniej cieszy oko tempo i organizacja prac drogowych. Za 2 m-ce zaczna sie wakacje, korkow nie bedzie. Jakos doczekamy do konca tej budowy. A potem to bedzie najszybszy wjazd do miasta, zauwazcie ze na Szubinskiej nie ma praktycznie korkow Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 23.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 [...]A potem to bedzie najszybszy wjazd do miasta, zauwazcie ze na Szubinskiej nie ma praktycznie korkow Michal Myślę jednak, że wjazd z kierunku Osielsko, Niemcz jest i bedzie szybszy - dwie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 [...]A potem to bedzie najszybszy wjazd do miasta, zauwazcie ze na Szubinskiej nie ma praktycznie korkow Michal Myślę jednak, że wjazd z kierunku Osielsko, Niemcz jest i bedzie szybszy - dwie drogi. Czy szybszy, czy lepszy, czy ładniejszy - nie ma się co spierać. Oby jak najszybciej to zrobili, żeby się lepiej jeździło i oby w mieście było jak najmniej korków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 23.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Pytanie retoryczne dla mieszkańców gminy Szubin, Murowańca i innych okolicznych wsi, którzy muszą przejechac przez Białe Błota i musza pokonac rondo: WKURZAJĄ WAS TE P..... KORKI??? nie można sobie ułożyć plan dnia i pomyśleć o ..... maryny bo potem nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 23.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wtam!gugx i Zukow wysłałam namiary na tynkarzy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts