bekaert 24.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Czy moglibyście polecić jakieś firmy z Bydgoszczy lub Torunia aby zamówić: - drzwi zewnętrzne (pod wymiar - znaczy niestandardowe) - bramy garażowe - okna (zwykłe, nie dachowe) Pozdrawiam i z góry dziękuję! Jeżeli chodzi o drzwi i okna to mogę polecić Carpentera z ul Inowrocławskiej 1. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, a ceny naprawdę przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Pytanie retoryczne dla mieszkańców gminy Szubin, Murowańca i innych okolicznych wsi, którzy muszą przejechac przez Białe Błota i musza pokonac rondo: WKURZAJĄ WAS TE P..... KORKI??? nie można sobie ułożyć plan dnia i pomyśleć o ..... maryny bo potem nie ma czasu Ja to czasami przysypiam ... a mąż niech prowadzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 25.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) do budowy stanu surowego otwartego - parterówka 111 m2, w okolicach Złejwsi Wielkiej. Bardzo proszę o informacje jeśłi możecie kogoś polecić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 26.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) No to powinieneś napisać "szukam dwóch ekip" Chyba, że ma to być raczej "Dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 26.04.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) No to powinieneś napisać "szukam dwóch ekip" Chyba, że ma to być raczej "Dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip" Dobrze powiedziane A więc szukam ekipy dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip - proszę o informacje jeśli ktoś je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.04.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jeśli ktoś potrzebuje tymczasową toaletę, to za symboliczną kwotę oddamkompletny kompakt lekko używany "na budowę"info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Będzienasczwórka 26.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam.Poszukuje ekipe lub sprawdzonego fachowca od instalacji grzewczej.Pilnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myral 26.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Marcinn73 Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) do budowy stanu surowego otwartego - parterówka 111 m2, w okolicach Złejwsi Wielkiej. Bardzo proszę o informacje jeśłi możecie kogoś polecić. Pozdrowienia Jakiś czas temu pysłałam ci na prive namiare na ekipe która mi stawiała fundamenty,widze że dalej prubjesz czyżby dużo Ci zawołali? U nas niestety narazie nic się nie ruszyło dalej prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamówimy pustaki, myślimy o Poricie, co sądzicie o tej technologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 27.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Marcinn73 Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) do budowy stanu surowego otwartego - parterówka 111 m2, w okolicach Złejwsi Wielkiej. Bardzo proszę o informacje jeśłi możecie kogoś polecić. Pozdrowienia Jakiś czas temu pysłałam ci na prive namiare na ekipe która mi stawiała fundamenty,widze że dalej prubjesz czyżby dużo Ci zawołali? U nas niestety narazie nic się nie ruszyło dalej prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamówimy pustaki, myślimy o Poricie, co sądzicie o tej technologii? Zawołali około 30 tys. za stan surowy bez dachu - czyli około 45 tys z dachem - mam już zdecydowanie lepsze oferty (przypominam - parterówka bez poddasza 111 m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myral 27.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Wiadomość Marcinn73 Wysłany: Pon, 27 Kwiecień 2009 08:20 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- myral napisał: Cytat: Marcinn73 Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) do budowy stanu surowego otwartego - parterówka 111 m2, w okolicach Złejwsi Wielkiej. Bardzo proszę o informacje jeśłi możecie kogoś polecić. Pozdrowienia Jakiś czas temu pysłałam ci na prive namiare na ekipe która mi stawiała fundamenty,widze że dalej prubjesz czyżby dużo Ci zawołali? U nas niestety narazie nic się nie ruszyło dalej prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamówimy pustaki, myślimy o Poricie, co sądzicie o tej technologii? Zawołali około 30 tys. za stan surowy bez dachu - czyli około 45 tys z dachem - mam już zdecydowanie lepsze oferty (przypominam - parterówka bez poddasza 111 m2). No proszę to faktycznie nie mało , mi zawołali mniej, a mam poddasze użytkowe może źle Cię zrozumieli, nie wiem .No to życzę udanych poszukiwań.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Czy ma ktoś betoniarkę. Tzn. może pożyczyć, lub wie gdzie można wypożyczyć, lub może sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 27.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ramirent, przy galerii pomorskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 27.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A więc szukam ekipy dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip - proszę o informacje jeśli ktoś je ma Czy naprawdę nikt nikogo nie może polecić? Zaczynam się stresować - jest aż tak źle z jakością naszych ekip...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 27.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Musialem sie w trybie naglym rozstac z ekipa, ktora miala robic u mnie od dzisiaj tynki zewnetrzne. Czy ktos moze polecic mi sprawdzonego tynkarza do tynkow cementowo-wapiennych wraz z malowaniem na ok 200 m2? Aga faciowa - z facetem, ktorego mi polecalas z Rynarzewa rozmawialem, ale ma terminy na koniec jesieni Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 27.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A więc szukam ekipy dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip - proszę o informacje jeśli ktoś je ma Czy naprawdę nikt nikogo nie może polecić? Zaczynam się stresować - jest aż tak źle z jakością naszych ekip...? wysłałam pw - chociaż polecić nie mogę, bo żadnej z tych ekip osobiście nie sprawdzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 28.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A więc szukam ekipy dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip - proszę o informacje jeśli ktoś je ma Czy naprawdę nikt nikogo nie może polecić? Zaczynam się stresować - jest aż tak źle z jakością naszych ekip...? wysłałam pw - chociaż polecić nie mogę, bo żadnej z tych ekip osobiście nie sprawdzałam Budowałem sie w Złejwsi Małej a ekipe aż z za Torunia ściągnąłem bo miejscowi zapracowani oj zapracowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Aga faciowa - z facetem, ktorego mi polecalas z Rynarzewa rozmawialem, ale ma terminy na koniec jesieni To najpewniej znaczy że sa dobrzy i mają dużo zleceń. My w sumie też dlugo na niego czekaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 28.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Poszukuje ekipy od tynków cementowo-wapiennych z agregatu. Jeśli macie ekipe godną polecenia to prosze o namiary. Podobno są ekipy które robią taki tynk od razu pod malowanie Wolałbym dopłacić kilka złotych a nie mieć gipsowych. ps. Czy są ekipy które robią tynk c-w robiony w 3 etapach,tj obrzutka,narzut i szlichta z drobnego piasku zatarta pacą filcową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dawno tu nie zagladalam... pogoda dopisuje wiec i robota idzie Mamy 1/4 podbitki maz robi raz po raz jak nie pracuje a chcialam zapytac Was o wykonawce drewnianej barierki/balustrady balkonowej. Czy mozecie kogos polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 http://allegro.pl/item615744214_balustrady_drewniane.htmlJa dzwoniłam do tego faceta jak szukałam, ale znalazłam w rezultacie tańszego w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts