Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Witam,

Czy moglibyście polecić jakieś firmy z Bydgoszczy lub Torunia aby zamówić:

- drzwi zewnętrzne (pod wymiar - znaczy niestandardowe)

- bramy garażowe

- okna (zwykłe, nie dachowe)

Pozdrawiam i z góry dziękuję!

Jeżeli chodzi o drzwi i okna to mogę polecić Carpentera z ul Inowrocławskiej 1. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, a ceny naprawdę przystępne.

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pytanie retoryczne dla mieszkańców gminy Szubin, Murowańca i innych okolicznych wsi, którzy muszą przejechac przez Białe Błota i musza pokonac rondo: WKURZAJĄ WAS TE P..... KORKI???

nie :D

można sobie ułożyć plan dnia i pomyśleć o ..... maryny bo potem nie ma czasu :D

Ja to czasami przysypiam ... a mąż niech prowadzi ...

Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : :D )

No to powinieneś napisać "szukam dwóch ekip" :)

Chyba, że ma to być raczej "Dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip" ;)

Dobrze powiedziane :)

A więc szukam ekipy dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip - proszę o informacje jeśli ktoś je ma :)

Marcinn73

Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) do budowy stanu surowego otwartego - parterówka 111 m2, w okolicach Złejwsi Wielkiej. Bardzo proszę o informacje jeśłi możecie kogoś polecić.

Pozdrowienia

Jakiś czas temu pysłałam ci na prive namiare na ekipe która mi stawiała fundamenty,widze że dalej prubjesz czyżby dużo Ci zawołali?

U nas niestety narazie nic się nie ruszyło dalej prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamówimy pustaki, myślimy o Poricie, co sądzicie o tej technologii?

Marcinn73

Jestem na etapie poszukiwań ekipy (dobrej i taniej : ) do budowy stanu surowego otwartego - parterówka 111 m2, w okolicach Złejwsi Wielkiej. Bardzo proszę o informacje jeśłi możecie kogoś polecić.

Pozdrowienia

Jakiś czas temu pysłałam ci na prive namiare na ekipe która mi stawiała fundamenty,widze że dalej prubjesz czyżby dużo Ci zawołali?

U nas niestety narazie nic się nie ruszyło dalej prawdopodobnie w przyszłym miesiącu zamówimy pustaki, myślimy o Poricie, co sądzicie o tej technologii?

Zawołali około 30 tys. za stan surowy bez dachu - czyli około 45 tys z dachem - mam już zdecydowanie lepsze oferty (przypominam - parterówka bez poddasza 111 m2).

Autor Wiadomość

Marcinn73 Wysłany: Pon, 27 Kwiecień 2009 08:20 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

myral napisał:

Cytat:

Marcinn73

Pozdrowienia

Zawołali około 30 tys. za stan surowy bez dachu - czyli około 45 tys z dachem - mam już zdecydowanie lepsze oferty (przypominam - parterówka bez poddasza 111 m2).

No proszę to faktycznie nie mało :o , mi zawołali mniej, a mam poddasze użytkowe może źle Cię zrozumieli, nie wiem :roll: .No to życzę udanych poszukiwań.. :D

Musialem sie w trybie naglym rozstac z ekipa, ktora miala robic u mnie od dzisiaj tynki zewnetrzne. Czy ktos moze polecic mi sprawdzonego tynkarza do tynkow cementowo-wapiennych wraz z malowaniem na ok 200 m2?

Aga faciowa - z facetem, ktorego mi polecalas z Rynarzewa rozmawialem, ale ma terminy na koniec jesieni ;-)

Michal

A więc szukam ekipy dobrej i względnie taniej w porównaniu do innych dobrych ekip - proszę o informacje jeśli ktoś je ma :)

Czy naprawdę nikt nikogo nie może polecić? Zaczynam się stresować - jest aż tak źle z jakością naszych ekip...? ;)

wysłałam pw - chociaż polecić nie mogę, bo żadnej z tych ekip osobiście nie sprawdzałam 8)

Czy naprawdę nikt nikogo nie może polecić? Zaczynam się stresować - jest aż tak źle z jakością naszych ekip...? ;)

wysłałam pw - chociaż polecić nie mogę, bo żadnej z tych ekip osobiście nie sprawdzałam 8)

Budowałem sie w Złejwsi Małej a ekipe aż z za Torunia ściągnąłem bo miejscowi zapracowani oj zapracowani. ;-)

Poszukuje ekipy od tynków cementowo-wapiennych z agregatu. Jeśli macie ekipe godną polecenia to prosze o namiary.

Podobno są ekipy które robią taki tynk od razu pod malowanie

Wolałbym dopłacić kilka złotych a nie mieć gipsowych.

ps.

Czy są ekipy które robią tynk c-w robiony w 3 etapach,tj obrzutka,narzut i szlichta z drobnego piasku zatarta pacą filcową ?