bonart1 23.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 witam,moze ktos chce sie pozbyc za rozsadne pieniadze jakiegos garaza blaszaka albo innej budy w ktorej mozna chowac material? prosze o pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karina75 23.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Cześć. Ja w tej samej sprawie, również potrzebuję "blaszaka" na budowę za nieduże pieniądze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 23.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mam gości. Rój pszczół zadomowił się na krzaku, wobec czego pszczelarz pilnie poszukiwany przeze mnie jest. ------------------------------------------------------ Edit: Już nieaktualne, Pszczoly sobie wzięły i poleciały. A tak to wyglądało: http://upb101.ovh.org/albums/userpics/10002/normal_pszczoly.jpg gorgio, co u ciebie slychac? !!! wydaje mi sie ze do takich spraw to straz pozarna na zgloszenie biega w trybie "emergency" - to tak na wypadek gdyby wrocily swoja droga niezle to wyglada pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 23.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 wydaje mi sie ze do takich spraw to straz pozarna na zgloszenie biega w trybie "emergency" - to tak na wypadek gdyby wrocily No może gdyby to były osy lub szerszenie, lub osiadły pod dachem to co innego. Natomiast sprawdziły się słowa pszczelarza z Pruszcza, że jak przyleciały to i se pójdą. Najlepsze było, że pszczółki poderwaly się w momencie, gdy ekipa od posadzek sprzęt swój czyściła. Mieli chlopaki pełne gacie... bo i niebo tak jakoś się "pochmurne" zrobiło i brzęczenia było pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 witam, moze ktos chce sie pozbyc za rozsadne pieniadze jakiegos garaza blaszaka albo innej budy w ktorej mozna chowac material? prosze o pw. Ja będę się pozbywał (nie garaż a izoterma z porządnym zamknięciem ) - za kilka dni wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 hmmm... objezdzilem swoj rejon z hurtowniami... nigdzie nie licza od m3 tylko od godziny... jedni maja po 160zl/h inni po 190zl/h - netto + 0,5h na dojazd i 0,5h na zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulczasy 23.05.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witamy Czy mógłby ktoś nam polecić sprawdzoną firmę z naszego województwa która zajmuje się wykonywaniem Pomp ciepła ? Macie może jakieś doświadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam ponawiam oferte Mam garaż z budowy na sprzedaż + stemple 2,5m około 30 szt jak by ktoś był zainteresowany to dane prześle na priv -ekipa budowlana podejmie budowę Pozdrawiam To jest odpowiedź na prośbę o garaż. Najgorsze jest to że prosicie o pomoc, a nie możecie zerknąc chociaż dwie strony wcześniej żeby przeczytac o czym piszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witamy Czy mógłby ktoś nam polecić sprawdzoną firmę z naszego województwa która zajmuje się wykonywaniem Pomp ciepła ? Macie może jakieś doświadczenie w tym temacie? Na pewno z Zielonki ma forumowicz Pompę Ciepła i jest zadowolony. Tez było o tym kilka stron wcześniej. Zapomniałam nicka (coś na A). Jak sobie przypomnę to napiszę. Albo prędzej poszukaj w wątku o pompach ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Podaj konkretne stawki to Ci powiem co wybrać. Bez tych danych mówimy o niczym. hmmm... objezdzilem swoj rejon z hurtowniami... nigdzie nie licza od m3 tylko od godziny... jedni maja po 160zl/h inni po 190zl/h - netto od m3 to na poludniu polski chyba tylko licza... wiesz jaki przerob taka pompa ma? ile przerzuci betonu na godzine? Nie bardzo rozumiem w czym jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 czesc, Czy sprowadzal ktos ostatnio dla siebie ciezarowke ziemii ? szukam kontaktu z dostawca - chodzi mi najwyzej o jakas badziej sypką suchą niż mokre kwasne. Podaję na priva. Proszę zadzwonic i porozmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulczasy 24.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Na pewno z Zielonki ma forumowicz Pompę Ciepła i jest zadowolony. Tez było o tym kilka stron wcześniej. Zapomniałam nicka (coś na A). Jak sobie przypomnę to napiszę. Albo prędzej poszukaj w wątku o pompach ciepła. Wątek o pompach ciepła jest tak rozbudowany, że staje się mało przejrzysty a wyszukiwanie czegokolwiek na forum jest dość ciężkie - dlatego pytam w taki sposób. Jeżeli ktoś użytkuje PC i jest zadowolony z wykonawcy to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 24.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Na pewno z Zielonki ma forumowicz Pompę Ciepła i jest zadowolony. Tez było o tym kilka stron wcześniej. Zapomniałam nicka (coś na A). Jak sobie przypomnę to napiszę. Albo prędzej poszukaj w wątku o pompach ciepła. Wątek o pompach ciepła jest tak rozbudowany, że staje się mało przejrzysty a wyszukiwanie czegokolwiek na forum jest dość ciężkie - dlatego pytam w taki sposób. Jeżeli ktoś użytkuje PC i jest zadowolony z wykonawcy to proszę o kontakt. Można spróbować wpisać pompa ciepła w wyszukiwarkę, kazać pokazać wszystkie słowa oraz zaznaczyć posty i zawęzić poszukiwania do grup budujących, wówczas najłatwiej będzie namierzyć posty o pompie z grupy bydgoskiej. Ale nie zawsze wyszukiwarka zadziała, trzeba pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 24.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Podaj konkretne stawki to Ci powiem co wybrać. Bez tych danych mówimy o niczym. hmmm... objezdzilem swoj rejon z hurtowniami... nigdzie nie licza od m3 tylko od godziny... jedni maja po 160zl/h inni po 190zl/h - netto od m3 to na poludniu polski chyba tylko licza... wiesz jaki przerob taka pompa ma? ile przerzuci betonu na godzine? Nie bardzo rozumiem w czym jest problem? Pewnie w tym, że za drogo. Bonart, jakieś pieniądze trzeba wydać na tą budowę, oszczędność to zaleta, ale tylko w normalnym rozmiarze, potem to się już inaczej nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Podaj konkretne stawki to Ci powiem co wybrać. Bez tych danych mówimy o niczym. hmmm... objezdzilem swoj rejon z hurtowniami... nigdzie nie licza od m3 tylko od godziny... jedni maja po 160zl/h inni po 190zl/h - netto od m3 to na poludniu polski chyba tylko licza... wiesz jaki przerob taka pompa ma? ile przerzuci betonu na godzine? Nie bardzo rozumiem w czym jest problem? Pewnie w tym, że za drogo. Bonart, jakieś pieniądze trzeba wydać na tą budowę, oszczędność to zaleta, ale tylko w normalnym rozmiarze, potem to się już inaczej nazywa. hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Na pewno z Zielonki ma forumowicz Pompę Ciepła i jest zadowolony. Tez było o tym kilka stron wcześniej. Zapomniałam nicka (coś na A). Jak sobie przypomnę to napiszę. Albo prędzej poszukaj w wątku o pompach ciepła. Wątek o pompach ciepła jest tak rozbudowany, że staje się mało przejrzysty a wyszukiwanie czegokolwiek na forum jest dość ciężkie - dlatego pytam w taki sposób. Jeżeli ktoś użytkuje PC i jest zadowolony z wykonawcy to proszę o kontakt. Androzek, androżek, androzek coś koło tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 bonart1 a zdajesz sobie sprawę ile kosztuje piasek do zasypania fundamentów??? Na pewno nie 200 zł.To tak a propo oszczędzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 24.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Na pewno z Zielonki ma forumowicz Pompę Ciepła i jest zadowolony. Androzek Profil poszukiwanego: Androzek Firm jest kilka, m.in: - Ciepłodom - początkowo rozmowa była miła i na temat. Kiedy przyszło co do czego, wtedy zaproponowano mi "jedynie słuszną" PCi. Na umowie wstępnej się skończyło. - Art-Sanit - p. Hildebrant ze Żnina - Clima Komfort - pompę od nich ma Aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 25.05.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mam gości. Rój pszczół zadomowił się na krzaku, wobec czego pszczelarz pilnie poszukiwany przeze mnie jest. ------------------------------------------------------ Edit: Już nieaktualne, Pszczoly sobie wzięły i poleciały. A tak to wyglądało: http://upb101.ovh.org/albums/userpics/10002/normal_pszczoly.jpg nie do pozazdroszczenia goście, a w jaki sposób się ich pozbyłeś już doczytałam, że sobie same .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 25.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Na pewno z Zielonki ma forumowicz Pompę Ciepła i jest zadowolony. Androzek Profil poszukiwanego: Androzek Firm jest kilka, m.in: - Ciepłodom - początkowo rozmowa była miła i na temat. Kiedy przyszło co do czego, wtedy zaproponowano mi "jedynie słuszną" PCi. Na umowie wstępnej się skończyło. - Art-Sanit - p. Hildebrant ze Żnina - Clima Komfort - pompę od nich ma Aka z Ina Dokładnie Androzek w Zielonce ma Nibe, a ja Danfossa obie montowane przez Ciepłodom. Hmm czy polecam? Może parę lat temu. Teraz ma podejście raczej "hurtowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts