meehowy 25.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Czesc, Tynkarz, do ktorego dostalem namiar od Agi niestety jest zajety do konca roku. Inne moje kontakty tez zostaly wyczerpane. Nie chce brac nikogo "z gazety". Czy moze ktos poratuje namiarem na ekipe do tynkow zewnetrznych tradycyjnych (bez ocieplenia), ktore dalaby rade w tym roku? Pozdrawiam, Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 25.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ...namiar na tania koparkę w okolicy Złejwsi Wielkiej. 608287016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 25.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ...Danfossa [...] przez Ciepłodom. Hmm czy polecam? Może parę lat temu. Teraz ma podejście raczej "hurtowe" I na tym cały pic polegał. Jak się ma puchar za najlepszą sprzedaż Danfossa to i dalej się klientom go wciska. Mimo, że klient ma cokolwiek inne preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 25.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Macie może jakąs sprawdzoną ekipę od płotu? siatka i słupki klinkierowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 26.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Macie może jakąs sprawdzoną ekipę od płotu? siatka i słupki klinkierowe. Pozdrawiam[/quote ] p.wojtek 608-126-940 naprawde polecam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Macie może jakąś sprawdzoną ekipę od płotu? siatka i słupki klinkierowe. Pozdrawiam[/quote ] p.wojtek 608-126-940 naprawde polecam go Generalnie witam kolejnego sąsiada. Może jakiś krótki opis, gdzie się sąsiad stawiasz? Znalazłam, że polecasz stolarza, proszę o namiary, bo ja chyba z 2 m-ce szukam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 26.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 -witam, -szukam jakiegos dobrego salonu z plytkami na podlge w kuchni oraz -tynkarza do tynkow wewnetrznych gipsowych, maszynowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 26.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tynki wewnetrzne gipsowe maszynowe Ten namiar byl już podawany (dziesiątki stron temu ) - Mariusz 504-829-198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 -witam, -szukam jakiegos dobrego salonu z plytkami na podlge w kuchni - Świat Łazienek ul.Magnuszewska,niepozorny sklepik a mają ogromny asortyment, super mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Macie może jakąs sprawdzoną ekipę od płotu? siatka i słupki klinkierowe. Pozdrawiam[/quote ] p.wojtek 608-126-940 naprawde polecam go Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 27.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Miałam na budowie przedstawiciela farb i tynków Kabe. Jak na razie dla nas rewelacja - zamierzamy kupić tynk zewnętrzny, jakąś strukturkę rzucić gdzieniegdzie wewnątrz i może zakupimy też coś z farb. Używał ktoś farb Kabe i ich tynku Nowalit? W razie co służę namiarem na przedstawiciela. Na solidnego elektryka i niedrogiego ślusarza nadal też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 27.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 -witam, -szukam jakiegos dobrego salonu z plytkami na podlge w kuchni - Świat Łazienek ul.Magnuszewska,niepozorny sklepik a mają ogromny asortyment, super mili O, to się tam przejadę. Dla mnie na razie najpiękniejsze płytki są w "Kafrze" na ul. Przemysłowej, choć to, co mi się podoba, zwala z nóg ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 27.05.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 -witam, -szukam jakiegos dobrego salonu z plytkami na podlge w kuchni oraz -tynkarza do tynkow wewnetrznych gipsowych, maszynowych Płytki kupowaliśmy w Servitorze na Fordońskiej. Tynki: p. Guziołek, 600 823 302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a my kupowaliśmy płytki w sklepie internetowym Servitora, wychodzi taniej, odbiór osobisty ze sklepu http://www.elazienki.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jeżeli ktoś użytkuje PC i jest zadowolony z wykonawcy to proszę o kontakt. ja mam PC tzn. prawie mam, bo właśnie podłączają pompę, o zadowoleniu z użytkowania jeszcze za wcześnie żeby mówić, natomiast jestem zadowolona z firmy pompka Viessmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 28.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Generalnie witam kolejnego sąsiada. Może jakiś krótki opis, gdzie się sąsiad stawiasz? Znalazłam, że polecasz stolarza, proszę o namiary, bo ja chyba z 2 m-ce szukam. Pozdrawiamwitam ja juz sie postawilem ze tak powiem ale wykanczam caly czas,a postawilem sie w murowancu.stolarz stanislaw 696854819dobry fachowiec ale powolny dosycpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.05.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Używał ktoś farb Kabe słyszałam od gościa, który u nas kładł płytki a pracuje w firmie wykończeniowej, że cały czas jadą na farbach Kabe, są dobrze kryjące i niedrogie. Ostatnio widziałam je w Toruniu w Brico Depot - rzeczywiście niedrogie a nawet tanie tylko czy to nie przekłada się na jakość, wiem że nie zawsze cena nie świadczy o jakości. Chyba pozostaje tylko kupić i wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 29.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Używał ktoś farb Kabe słyszałam od gościa, który u nas kładł płytki a pracuje w firmie wykończeniowej, że cały czas jadą na farbach Kabe, są dobrze kryjące i niedrogie. Ostatnio widziałam je w Toruniu w Brico Depot - rzeczywiście niedrogie a nawet tanie tylko czy to nie przekłada się na jakość, wiem że nie zawsze cena nie świadczy o jakości. Chyba pozostaje tylko kupić i wypróbować Nie znam Kabe, ale taka mała dygresja: Na podstawie moich doświadczeń z farbami (w tym wypadku Dulux) radzę, aby zanim się kupi hektolitry na cały dom, kupić próbkę i zobaczyć jak się tym maluje. I niech to sprawdzi ten, kto będzie malował. Nie wszystkim się da na danym podłożu, nie wszyscy, wszystkim potrafią malować, niektóre farby wymagają "szczególnego podejścia do gruntowania". Dulux niby dobra farba, ale na moich ścianach się nie zadomowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 zgadzam się z Tobą, trzeba kupić jakąś małą ilość choćby w innym kolorze, bo np. farba z mieszalnika droższa, żeby zobaczyć jak się zachowuje na ścianie i zastosować się do zaleceń na opakowaniu np. czym gruntować. U mnie w mieszkaniu Dulux się złuszczył bo nie zagruntowałam starej farby, mam nauczkę. Jeśli wypróbujecie Kabe dajcie znać Damy znać. Chociaż jeszcze na razie do etapu malowania kawałek czasu, jutro za to ponawiamy eksperymenty z tynkiem strukturalnym wewnątrz (eh, te zabawy w kotłowni ). Zarówno tynk strukturalny, jak i malowanie będziemy na 99% robić sami. Tynk (też firmy Kabe) bardzo ładnie się zachowywał na gruncie Den Braven i przedstawiciel stwierdził, że grunty tej firmy się nadają, niemniej Kabe ma w ofercie własne - systemowe. Dzięki za info, że w Toruniu można kupić w Brico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Używał ktoś farb Kabe słyszałam od gościa, który u nas kładł płytki a pracuje w firmie wykończeniowej, że cały czas jadą na farbach Kabe, są dobrze kryjące i niedrogie. Ostatnio widziałam je w Toruniu w Brico Depot - rzeczywiście niedrogie a nawet tanie tylko czy to nie przekłada się na jakość, wiem że nie zawsze cena nie świadczy o jakości. Chyba pozostaje tylko kupić i wypróbować Nie znam Kabe, ale taka mała dygresja: Na podstawie moich doświadczeń z farbami (w tym wypadku Dulux) radzę, aby zanim się kupi hektolitry na cały dom, kupić próbkę i zobaczyć jak się tym maluje. I niech to sprawdzi ten, kto będzie malował. Nie wszystkim się da na danym podłożu, nie wszyscy, wszystkim potrafią malować, niektóre farby wymagają "szczególnego podejścia do gruntowania". Dulux niby dobra farba, ale na moich ścianach się nie zadomowił Ostatnio znajomy też klął na Duluxa, Magnat sprawdził mu się o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts