marchab 28.08.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ze tak sie spytam, po co? i tak walki potrafia dac taka fakture na tynku, ze z lustra nic nie pozostaine. Właśnie dla tego nie robię gładzi... Jedynie w miejscach gdzie tynk został nie do końca dokładnie zatarty wyrównuję wszystko siatką 150... Ściana jest równa, zaoszczędzam na gładzi... a po wałku i tak faktura zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 28.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ile płaciliście za wykonanie instalacji gazowej w domu (od kurka gazowego w skrzynce do kurków przy kotle i kuchence )? tak gadu, gadu około 1tys., zależy jakie odległości Tak mniej-więcej to będzie z 15-20 metrów rury łącznie. Gazownik, z którym rozmawiałem zawołał 2500 i nie wiem czy to dużo czy mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 29.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nawet nie wiem gdzie pytać.... no właśnie chcę umieścić znaczek ale nie wiem jak. Mam fotke mojego projektu na picasa i co dalej? W profilu napisane jest że 'wpisz adres emblemu' - wkleiłam adres i nic sie nie dzieje ;-(no i kogo tu zapytać...pozdrawiampap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 30.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam,mozecie polecic gdzie tanio mozna dostac kamyczek do zasypania drenazu? - gramatura jakies 1cm - 3cm. Cos kolo tego. Budowa na trasie byd-torun (trasa 80). Jesli ktos bral taki kamien pls info - skad i ile za tone? dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamf3791 31.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich, musze uzdatnic wode ze studni (za duzo zelaza, manganu i twardosci...) Czy mozecie polecic jakas firme z tej branzy w naszym regionie?Na razie mam oferte z torunskego Hydro-Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 31.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 witam, mozecie polecic gdzie tanio mozna dostac kamyczek do zasypania drenazu? - gramatura jakies 1cm - 3cm. Cos kolo tego. Budowa na trasie byd-torun (trasa 80). Jesli ktos bral taki kamien pls info - skad i ile za tone? dzieki!!! moje kosztowaly 70 zl za tone plus ok 300 za transport (ladownosc maks 12 ton) nie wiem czy to jest tanio czy normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 31.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dzieki, a gdzie bralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 31.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 w sumie nie bralam, brali ludzie kt robili oczyszczalnieale sama ostatnio chcialam sobie zamowic na opaske i takie tam...i zdobylam ten kontakt p Marek, tel 606 933 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 mam na zbyciu betonowe elementy od podkładów kolejowych - ok 40 sztuk. Korzystaliśmy z nich do wykonania fundamentu ogrodzenia. nadaja się do wszelkich umocnień. Cena symboliczna bo chcemy się ich pozbyć. Więcej info na priv dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ile płaciliście za wykonanie instalacji gazowej w domu (od kurka gazowego w skrzynce do kurków przy kotle i kuchence )? tak gadu, gadu około 1tys., zależy jakie odległości Tak mniej-więcej to będzie z 15-20 metrów rury łącznie. Gazownik, z którym rozmawiałem zawołał 2500 i nie wiem czy to dużo czy mało... Chyba lepiej przeliczyć ile i za ile wyjdzie materiału i będzie wiadomo jak robocizna Ewentualnie namiary na naszych gazowych i hydraulicznych p.Grabowski 668-827-347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 02.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witojcie tak wlazlem sobie poczytac po latach męczę temat ekogroszku? kto jest w temacie?? szukam dostawcy ... musi być oczywiście dobry i sprawdzony ... oraz tani pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witojcie tak wlazlem sobie poczytac po latach męczę temat ekogroszku? kto jest w temacie?? szukam dostawcy ... musi być oczywiście dobry i sprawdzony ... oraz tani pozdrawiam wszystkich No witaj Czyżby jak feniks z popiołów :P PS jak co jakieś ciacho się u nas znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 02.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam,mam kolejny problem, moze ktos to przeszedl: - izolacja przeciwwilgociowa = dysperbit- izolacja przeciwwodna (hydroizolacja) = lepik na zimno i inne pochodne Poniewaz musze zrobic hydroizolacje (piwnica) na scianachto niestety nie moge zastosowac lepiku na zimno (bo trawi styropian). Macie jakies typy? Co zastosowac zamiast lepiku na zimno - konkretne produkty - kompromis pomiedzy cena a jakoscia? Slyszalem o izohanie - ale nie wiem jaki produkt dokladnie... dobre to? Ale nic wiecej nie wiem... Poradzcie pls. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olivka28 02.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 PLIZ, PLIZ, PLIZ o namiary na kogoś od podbitki!!! W Osielsku mieszkamy, obawiam się, że jeśli przed zimą się nie wyrobimy poszarpie nam folię zupełnie i wilgoć wejdzie!!! bo to już drugi sezon bez podbity... Pozdrawiam. Olivka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 02.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 męczę temat ekogroszku? kto jest w temacie?? szukam dostawcy ... musi być oczywiście dobry i sprawdzony ... oraz tani pozdrawiam wszystkich Ja mecze Sprawa nie jest prosta, ale oczywiscie dobry i tani to wiesz...... Na ten sezon zaopatrzylem sie daleko - w Nowym Dworze (za Ostromeckiem). Polecil mi kolega i faktycznie z palenia zostaje sam popiol, zadnej szlaki, kamieni, samiutki szary popiolek. Np. katowicki wegiel z Labiszyna sie nie umywa. Placilem 810 za workowany, 750 kosztowal luzem. Transport jak za darmo - 50 PLN, a facet mial 40 km w jedna strone. Tel. 601368905. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 02.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 szukam instalatora pieca.... pozdrawiam PS. zauwazylem ze na rysunkach z ling duo jest wymóg 1 metra miejsca przed piecem... ja moge miec jedynie 60 cm... dlaczego az metr jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 03.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witojcie tak wlazlem sobie poczytac po latach męczę temat ekogroszku? kto jest w temacie?? szukam dostawcy ... musi być oczywiście dobry i sprawdzony ... oraz tani pozdrawiam wszystkich Z tym dobry i tani to jest różnie Ja jak na razie najbardziej zadowolony jestem z 3-go już dostawcy ekogroszku- gość mieszka w murowańcu, skład ma w Kruszynie. Ten akurat ma eko w worach po 25 kg, tona 800zł, transport -free więc jakoś super tanio nie jest, ale porównując z poprzednimi kaloryczność taka sama popiołu prawie zero. Poprzednio przy zasypie 150 kg i ostrym paleniu popielnik pełen co 5,6 dni; z tym groszkiem 2, 2.5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 03.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 szukam instalatora pieca.... pozdrawiam PS. zauwazylem ze na rysunkach z ling duo jest wymóg 1 metra miejsca przed piecem... ja moge miec jedynie 60 cm... dlaczego az metr jest? Czesc. Ja mam Ling Combi i uruchamiala mo go firma z Osielska. Nazwy nie pamietam, ale sa autoryzowanym serwisem Klimosza i bylem z nich zadowolony. Tel. 508997705. Jesli chodzi o odleglosci, to ten metr z przodu jest potrzebny ze wzgledu na wygode podejscia do pieca, zwlaszcza przy czyszczaniu. Raz na miesiac albo czesciej bedziesz musial go potraktowac szczotka druciana na dlugim precie (ktora pewnie dostales razem z piecem). Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 03.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja zdecydowalam sie na sklad na Grunwaldzkiej - nie pierwszy juz razzamowilam Pieklorza - workowany 780 za tone/luz po 700palilismy nim od marca do teraz, do sierpnia. Tydzien temu wygasilismy piec po roku - by przeczyscic. Wsypalismy zakupiony gdzies indziej - i ciagle nam gasnie, po 2 dniach palenia na przyklad. Wracam do Pieklorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamf3791 03.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam, tym razem prosze o namiary na sprawdzone ekipy do:- ocieplenie poddasza- stropy karton-gips- ocieplenie elewacji- malowanie ile (i kiedy) placiliscie za te roboty, od metra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts