peter_piotr 04.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 witam serdecznie my z zielonki zamawiamy materjaly budowlane Ceny mają konkurencyjne? Jeżeli można wiedzieć to wy gdzie stawiacie domek ? pozdrawiam nam pasuja te ceny obsluga dobra itp. my w murowancu mamy budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 04.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 mam pytanie mial ktos doswiadczenia z firma OKNOPLAST KRAKOW tak zwane okna z krakowa jak sie je użytkuje czy sa dobrymi oknami nie maja wad ma ktos takie okna pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 mam pytanie mial ktos doswiadczenia z firma OKNOPLAST KRAKOW tak zwane okna z krakowa jak sie je użytkuje czy sa dobrymi oknami nie maja wad ma ktos takie okna pozdrawiam piotr Robiłam na nie wycenę, jak szukaliśmy okien. Wizualnie są piękne i widać, że porządnie wykonane, ale co do użytkowania nie mogę się wypowiadać. No i cena pokaźna była, wybraliśmy w podobnej cenie M&S Thermo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 05.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam.Kupię 140 szt stempli dł 3,25 i dłuższe .Ewentualnie poratujecie namiarami na kogoś kto tym handluje .PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamf3791 05.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam. Kupię 140 szt stempli dł 3,25 i dłuższe .Ewentualnie poratujecie namiarami na kogoś kto tym handluje . Pozdrawiam Wiesiek jesli szukasz drewinianych to chyba najlepiej udac sie prosto do najblizszego lesniczego, ja tak wlasnie zrobilem. Transport oczywiscie we wlasnym zakresie. Mozna tez z tartaku ale bedzie na pewno drozej. Mi zostalo ok 20 stempli dlugosci 2,8m. W razie czego do odebrania w Pradocinie, 3zl / szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 05.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 mam pytanie mial ktos doswiadczenia z firma OKNOPLAST KRAKOW tak zwane okna z krakowa jak sie je użytkuje czy sa dobrymi oknami nie maja wad ma ktos takie okna pozdrawiam piotr Robiłam na nie wycenę, jak szukaliśmy okien. Wizualnie są piękne i widać, że porządnie wykonane, ale co do użytkowania nie mogę się wypowiadać. No i cena pokaźna była, wybraliśmy w podobnej cenie M&S Thermo. dziękuje za tą informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravras 09.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 szukam dobrej ekipy do położenia (wiosną-latem) tynku+farby na ocieplony już budynek. Dodatkowo ich zadaniem będzie wykonanie tzw. boniowania techniką naklejenia 2cm styropianu.BONIE to taki efekt 3D na elewacji. Można bonie wycinać w już naklejonym styropianie (u mnie odpada bo mam położoną siatkę z klejem) lub nakleić cienką warstwę styropianu na już istniejącą + obrobienie siatką i klejem.Zatem chodzi mi o fachowców którzy mają doświadczenie i sprawdzili się u kogoś w tej technice przyozdabiania domu. Są dokładni, dobrze i równo obrobią bonie i nie za paciają niczego klejem i farbą oraz pracują za normalne pieniądze. Rady forumowiczów mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaniew 09.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 szukam dobrej ekipy do położenia (wiosną-latem) tynku+farby na ocieplony już budynek. Dodatkowo ich zadaniem będzie wykonanie tzw. boniowania techniką naklejenia 2cm styropianu. BONIE to taki efekt 3D na elewacji. Można bonie wycinać w już naklejonym styropianie (u mnie odpada bo mam położoną siatkę z klejem) lub nakleić cienką warstwę styropianu na już istniejącą + obrobienie siatką i klejem. Zatem chodzi mi o fachowców którzy mają doświadczenie i sprawdzili się u kogoś w tej technice przyozdabiania domu. Są dokładni, dobrze i równo obrobią bonie i nie za paciają niczego klejem i farbą oraz pracują za normalne pieniądze. Rady forumowiczów mile widziane. ja mam ekipę, która u mnie robiła coś takiego w tym roku, robili całą elewację, tynk, bonie, podbitkę i co tam jeszcze było do zrobienia, są dokładni, systematyczni, również czyści w pracach, z wyobraźnią robią to co robią (ale nie ułańską), myślałem, że zrobienie boni to przyklejenie pasków styropianu i dalej tylko tynk..., natomiast ekipa zrobiła to zgodnie z dobrą budowlaną praktyką: klej, siatka, narożniki i itd... polecam, człowiek ma na imię Krzysztof, telefon 501749828, zdjęcia mogę podesłać na adres prywatny.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 spadamy, spadamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Gdzie w rejonie bydgoszczy torunia znajdę duży salon z płytkami ceramicznymi, dokładnie chodzi mi o płytki firmy POWER GRES firma włoska. Dodatkowo szykam wykonawcy schodów ale ma to być coś nowoczesnego i rozsądnego cenowo. No i na koniec namiary na kamieniarza ślicznie poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 13.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 spadamy, spadamy ... co się stało gdzie spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 13.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 spadamy, spadamy ... co się stało gdzie spadamy spadamy bo nie gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.11.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 spadamy bo nie gadamy a nie gadamy bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GAWA 14.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witajcie Jak nie spadamy, to nie spadamy... Dlatego ja bardzo, bardzo pilnie poproszę o namiary na sprawdzoną ekipę od wylewek Wiem kiedyś było, ale nie mogę się doszukać Może warto zrobić jakąś tablicę ogłoszeń? I nie wertować wszystkich stron? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 14.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 namiary na sprawdzoną ekipę od wylewek Posadzki Miksokretem. Nie mogę powiedzieć złego słowa. Raczej dużo dobrego bo: - równo (bardzo równo), - terminowo, - ostrożnie (drugi etap wylewki na kablach grzewczych), - solidny szef, młoda rozumna ekipa, - chyba nie drogo - choć to rzecz względna. Rok temu osiągalni pod numerem: 606 133 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GAWA 14.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ZaKontyK, dziękuję bardzo A mogę się dowiedzieć, jakie wtedy mieli ceny ? Poproszę na p.w. Oooooooooooo, i stronka mi się trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 14.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ... mogę się dowiedzieć, jakie wtedy mieli ceny ? Litości, nie pamiętam, może gdzieś bym znalazł taką notatkę, ale na tym etapie przestałem notować wydatki zawierzając swoim wyborom i rozsądkowi - podsumowania potrafiły zepsuć radość tworzenia Stosunek kosztu do jakości był zdecydowanie bardzo zadowalający. Nie certuj się - dzwoń - szef jest do rzeczy - pogadacie, pochwalisz się płaszczyzną, on oceni - myślę, że nie zmienił się od tamtego czasu Jejku, jeszcze nigdy, nie polecałem żadnego fachowca z takim przekonaniem. Aż dostałem stracha Takie historie czyta się na tym forum. Dzwoń, rozmawiaj, będzie dobrze. Telefon nic nie kosztuje + VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 16.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam serdecznie. Poszukuję sprawnej ekipy do ukladania płytek. Może ma ktoś namiary na dobrych fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 16.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wystarczy przewinac jedna, moze 2 strone wstecz. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kociara 16.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 miał ktoś zakładaną POŚ z firmy Alfa-Tech możecie mi cos o niej powiedzieć podobno w Murowańcu nie jedną już zrobił Pozdrawiam polecam Szybko, sprawnie i naprawde profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts