Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam pytanie mial ktos doswiadczenia z firma OKNOPLAST KRAKOW tak zwane okna z krakowa jak sie je użytkuje czy sa dobrymi oknami nie maja wad ma ktos takie okna

pozdrawiam

piotr

Robiłam na nie wycenę, jak szukaliśmy okien. Wizualnie są piękne i widać, że porządnie wykonane, ale co do użytkowania nie mogę się wypowiadać. No i cena pokaźna była, wybraliśmy w podobnej cenie M&S Thermo.

Witam.

Kupię 140 szt stempli dł 3,25 i dłuższe .Ewentualnie poratujecie namiarami na kogoś kto tym handluje .

Pozdrawiam

Wiesiek

jesli szukasz drewinianych to chyba najlepiej udac sie prosto do najblizszego lesniczego, ja tak wlasnie zrobilem. Transport oczywiscie we wlasnym zakresie.

Mozna tez z tartaku ale bedzie na pewno drozej.

Mi zostalo ok 20 stempli dlugosci 2,8m. W razie czego do odebrania w Pradocinie,

3zl / szt.

mam pytanie mial ktos doswiadczenia z firma OKNOPLAST KRAKOW tak zwane okna z krakowa jak sie je użytkuje czy sa dobrymi oknami nie maja wad ma ktos takie okna

pozdrawiam

piotr

Robiłam na nie wycenę, jak szukaliśmy okien. Wizualnie są piękne i widać, że porządnie wykonane, ale co do użytkowania nie mogę się wypowiadać. No i cena pokaźna była, wybraliśmy w podobnej cenie M&S Thermo.

dziękuje za tą informacje

szukam dobrej ekipy do położenia (wiosną-latem) tynku+farby na ocieplony już budynek. Dodatkowo ich zadaniem będzie wykonanie tzw. boniowania techniką naklejenia 2cm styropianu.

BONIE to taki efekt 3D na elewacji. Można bonie wycinać w już naklejonym styropianie (u mnie odpada bo mam położoną siatkę z klejem) lub nakleić cienką warstwę styropianu na już istniejącą + obrobienie siatką i klejem.

Zatem chodzi mi o fachowców którzy mają doświadczenie i sprawdzili się u kogoś w tej technice przyozdabiania domu. Są dokładni, dobrze i równo obrobią bonie i nie za paciają niczego klejem i farbą oraz pracują za normalne pieniądze.

Rady forumowiczów mile widziane.

szukam dobrej ekipy do położenia (wiosną-latem) tynku+farby na ocieplony już budynek. Dodatkowo ich zadaniem będzie wykonanie tzw. boniowania techniką naklejenia 2cm styropianu.

BONIE to taki efekt 3D na elewacji. Można bonie wycinać w już naklejonym styropianie (u mnie odpada bo mam położoną siatkę z klejem) lub nakleić cienką warstwę styropianu na już istniejącą + obrobienie siatką i klejem.

Zatem chodzi mi o fachowców którzy mają doświadczenie i sprawdzili się u kogoś w tej technice przyozdabiania domu. Są dokładni, dobrze i równo obrobią bonie i nie za paciają niczego klejem i farbą oraz pracują za normalne pieniądze.

Rady forumowiczów mile widziane.

ja mam ekipę, która u mnie robiła coś takiego w tym roku, robili całą elewację, tynk, bonie, podbitkę i co tam jeszcze było do zrobienia, są dokładni, systematyczni, również czyści w pracach, z wyobraźnią robią to co robią (ale nie ułańską),

myślałem, że zrobienie boni to przyklejenie pasków styropianu i dalej tylko tynk..., natomiast ekipa zrobiła to zgodnie z dobrą budowlaną praktyką: klej, siatka, narożniki i itd...

polecam, człowiek ma na imię Krzysztof, telefon 501749828,

zdjęcia mogę podesłać na adres prywatny....

pozdrawiam :D

Gdzie w rejonie bydgoszczy torunia znajdę duży salon z płytkami ceramicznymi, dokładnie chodzi mi o płytki firmy POWER GRES firma włoska.

Dodatkowo szykam wykonawcy schodów ale ma to być coś nowoczesnego i rozsądnego cenowo.

No i na koniec namiary na kamieniarza ślicznie poproszę.

Witajcie :D

Jak nie spadamy, to nie spadamy...

Dlatego ja bardzo, bardzo pilnie poproszę o namiary na sprawdzoną ekipę od wylewek

Wiem kiedyś było, ale nie mogę się doszukać :oops:

Może warto zrobić jakąś tablicę ogłoszeń? I nie wertować wszystkich stron?

Co Wy na to? :D

namiary na sprawdzoną ekipę od wylewek

Posadzki Miksokretem.

Nie mogę powiedzieć złego słowa.

Raczej dużo dobrego bo:

- równo (bardzo równo),

- terminowo,

- ostrożnie (drugi etap wylewki na kablach grzewczych),

- solidny szef, młoda rozumna ekipa,

- chyba nie drogo - choć to rzecz względna.

Rok temu osiągalni pod numerem: 606 133 999

... mogę się dowiedzieć, jakie wtedy mieli ceny ?

Litości,

nie pamiętam, może gdzieś bym znalazł taką notatkę,

ale na tym etapie przestałem notować wydatki

zawierzając swoim wyborom i rozsądkowi :)

- podsumowania potrafiły zepsuć radość tworzenia

Stosunek kosztu do jakości był zdecydowanie bardzo zadowalający.

Nie certuj się - dzwoń - szef jest do rzeczy - pogadacie, pochwalisz się płaszczyzną, on oceni - myślę, że nie zmienił się od tamtego czasu :)

Jejku, jeszcze nigdy, nie polecałem żadnego fachowca z takim przekonaniem.

Aż dostałem stracha :)

Takie historie czyta się na tym forum.

Dzwoń, rozmawiaj, będzie dobrze.

Telefon nic nie kosztuje + VAT.