Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie. Zaczynam budowe w Nekli (koło Żołędowa). Może ktoś dałby mi namiary na atrakcyjna hurtownie materiałów w pobliżu i może udzielił jakiś cennych wskazówek. Pozdrawiam.

Reteki Witam. My budujemy w Dobrczu. Jest tam hurtownia materiałów budowlanych. Ale chyba bliżej będzie do Żołędowa?

O jakie wskazówki pytasz konkretnie?

Witajcie. Zaczynam budowe w Nekli (koło Żołędowa). Może ktoś dałby mi namiary na atrakcyjna hurtownie materiałów w pobliżu i może udzielił jakiś cennych wskazówek. Pozdrawiam.

Najlepszy jakościowo i cenowo beton B10 i B20 : THOMAS-BETON w Bydgoszczy.

NIE KORZYSTAJ z firmy KOMPLEKS-BUD !!!!!!!!!!!!! w Srebrnicy koło Koronowa !!!. :evil: Robią OSZUKANY beton !!!!! Po miesiącu od wylania tego "g..." z pompy, mam teraz metry sześcienne piachu... ZAMIAST POSADZKI Z BETONU. PRZESTRZEGAM !!! Co z tego że naprawią, jak przez nich mam wszystkie roboty opóźnione !!! Bogu dzięki beton na ławy fundamentowe miałam z porządnej firmy ! Super dobry piach, żwirek, pospółka itp. kupisz w Maksymilianowie. Chcesz namiary telefoniczne na dobre firmy - prześlę Ci na priva.

Pozdrawiam tasija

witam forumowiczów. Zaczęliśmy w końcu pracę na budowie- pojawił się pierwszy problem-musimy szybko zamówić pręty zbrojeniowe- średnica o 20 i o 12. W związku z powyższym tradycyjnie proszę o podpowiedz , gdzie najlepiej ( najtaniej ) kupić stal? My niestety ze względu na niekorzystne warunki glebowe musimy budować dom na płycie fundamentowej - do uzbrojenia płyty potrzebujemy b. dużą ilość prętów.

Z góry dziękuję Dosia1

A gdzie się podział nasz RobertEs?

Jestem, jestem

sama dzisiaj widzialaś :lol: generalne porządki na placu boju

późno przyjezdzam do domu i wiekszość czasu spedzam na budowie

pozdrawiam wszystkich

też się kiedyś nad tym zastanawiałam i sprawdziłam pracuje na budowie cieżko jego żona :) :p

a tak serio stan surowy zamknięty stał się faktem w piątek 07.04.2006 :) :) :)

Cześć. Ja buduję w Żołędowie i muszę Cię zmartwić ten rejon jest drogi. Wszystkie hurtownie sobie nieźle życzą za materiały. Ja ściągałam materiały z MAT-BUDU ze Złejwsi Małej. Ja już mam wodę podprowadzoną i elektrykę, więc już znam ceny materiałów, które tam kupiłam. Jeżeli jesteś zaintereswana to chętnie podam. Wszędzie trzeba się mocno targować, bo inaczej to Cię obedrą. Pozdrawiam.

Ja poszukuję ekipy do wykończeniówki, bo ta, która u mnie budowała mnie wykończyłą.

Ja troszke z innej beczki...Nie wiecie czasem,gdzie w okolicach B-szczy dostane tanie iglaki???

Tez robie zwiady...w tym temacie. W tym tygodniu jadę bezposrednio do szkółek - "Niedźwiedź" w Nowym Dworze przed Koronowem i druga w samym Koronowie ... Po zwiadach dam Ci znać co i za ile oferują :D Napewno będzie taniej i lepsze jakościowo jak w marketach..

Ja bedę zbierać oferty na thuje, cyprysiki i świerki...itp

Pozdrawiam

tasija

witam forumowiczów. Zaczęliśmy w końcu pracę na budowie- pojawił się pierwszy problem-musimy szybko zamówić pręty zbrojeniowe- średnica o 20 i o 12. W związku z powyższym tradycyjnie proszę o podpowiedz , gdzie najlepiej ( najtaniej ) kupić stal? My niestety ze względu na niekorzystne warunki glebowe musimy budować dom na płycie fundamentowej - do uzbrojenia płyty potrzebujemy b. dużą ilość prętów.

Z góry dziękuję Dosia1

Całe zbrojenie róznej "maści" pręty zamawiałam w :

PIEC-MAT-BUD ul. Ołowiana 21-23 tel: (052)324-92-31.

Składasz zamówienie i na drugi dzień masz super towar dostarczony na działkę.

Mają najlepsze ceny (sprawdzałam...zanim zaczęłam kupować te wszystkie pręty...a nie mało tego było) i jakość I klasa.

Nie patrz na to czy hurtownia jest w poblizu ...czy tez nie.....

Patrz na ceny i na termin kiedy dostarczają Ci towar na budowę.

Ja towar w mojej hurtowni zamawiam telefonicznie, na drugi dzień jest wszystko na budowie... ekipa budowlana sprawdza, czy ilośc się zgadza (ZAWSZE SIĘ ZGADZAŁO - SĄ SUPER UCZCIWI I PUNKTUALNI)... odbierasz na działce w wolnej chwili fakturkę przelewową...(jak jesteś stałym klientem, możesz płacić przelewem i masz tez super ceny jako stały klient)... I WCALE NIE MAM BLISKO DO TEJ HURTOWNI !!!

Zawsze będe chwalić na Forum super firmy.... a ganić bedę "papudroków" i oszustów... zobacz wyżej moje posty o dostawcy betonu :evil:

Wiec gorąco polecam :

PIEC-MAT-BUD ul. Ołowiana 21-23 tel: (052)324-92-31.

Składasz zamówienie i na drugi dzień masz super towar dostarczony na działkę.

Mają najlepsze ceny (sprawdzam Ich .... :D)

Że, szef firmy Pan Julian i przemiłe Panie ... które tam obsługują...wytrzymują ze mną ( bo wszystko potrzebuję na wczoraj , I JEST NA WCZORAJ !!!)....TO IM SIE MEDAL NALEŻY... :lol: za cierpliwość dla takiej klientki jak JA.... :oops: