hrhrhr 10.08.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 WItam ponownie- czy znajdą sie wśród nas ludzie z wiedzą na moje pytania? Z góry wielkie dzięi za wsparcie:) Pozdrawiam wszystkich Bo to kłopotliwe polecać kogoś. Nasz dom jest na etapie wykończeniówki i żadnej z pytanych ekip polecić nie mogę, bo wszędzie zdarzyły się mniejsze lub większe potknięcia (nawet w polecanej przez wszystkich firmie od okien M&S). Sporo namiarów znajdziesz też na poprzednich stronach, tylko niestety trzeba te kilka godzin poświęcić na przeszukanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 11.08.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 papucha mógłbyś podać gdzie te okna kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 11.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 abigaill okna będę brała ze sklepu internetowego oknadachowe.com - są pod POznaniem i dostawa jest gratis - wyjdzie nas taniej o 700zł (dla jednych to strata czasu dla innych kawał grosza- jestem w tych innych pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 12.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam,poszukuje sprawdzonego salonu w Bydgoszczy, który sprzedaje drzwi DRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 13.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam proszę Was o opinię na temat elektryki do domu. Mam już wycenę od polecanego elektryka. Zakres prac: - gniazda, światło, TV, SAT, alarmy, instalacja odgromowa, przygotowanie kabli do bramy, videodomofonu, kamery, kino domowe, wyprowadzenie prądu poza dom, indukcja w kuchni... - prąd i licznik mam już w skrzynce przy działce, trzeba doprowadzić do domu - dom z Solbetu, parterówka, 140m z garażem Proszę o informacje o cenach w rejonie Bydgoszczy za wykonanie kompleksowej usługi, wszystkiego od A do Z. Bez materiału lub z materiałem. pozdrawiam ja mam elektryka za 35zl za punkt jak cie interesuje podam nr. na prv. do sprzedania mam okno dachowe firmy roofline filia velux okno było zamontowane a potem zdjęte , cena do uzgodnienia prosze o sms oddzwonię 666288635 wymiar okna 78x140 , kupione było w hurtowni w zielonce izo-hurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rume 13.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, poszukuje sprawdzonego salonu w Bydgoszczy, który sprzedaje drzwi DRE. Ja kupowałem DRE na Wojska Polskiego z tyłu Hermesu, nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anuchny 13.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzięki wielkie PS- mozna wiedzieć gdzie budujecie? i jaki koszt za fundamenty, ściacny- bo mam kilka wycen ale nie mam jeszcze do czego porównać No to ja jestem jeszcze bardziej "w lesie"- pierwsze dwie wyceny dostanę w poniedziałek, buduję w Złejwsi Małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 13.08.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 My mieliśmy 3 wyceny1. 54 tys2.72 tys.3.30 ts. niezły rozrzut,co? dach 15 tys.robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 14.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 45 proc. dotacji do kredytu zaciągniętego na kupno i montaż kolektorów słonecznych.Z tego co sie dowiedzialem to najszybciej w Bydgoszczy mozna to zalatwic w MR Banku Stary Port 9.Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia23 14.08.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam! Ja jestem na etapie kupna projektu, klaudyna z arexu, budowę planuje rozpocząc na 2011. Czy ktos może polecić ekipe budowlana i dekarza. Buduje w olimpinie koło brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 14.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 45 proc. dotacji do kredytu zaciągniętego na kupno i montaż kolektorów słonecznych.Z tego co sie dowiedzialem to najszybciej w Bydgoszczy mozna to zalatwic w MR Banku Stary Port 9.Co o tym sadzicie? Też chce podejść do tematu ale papierologie zostawiam sobie na zimę. Myślałam, że u nas tylko Bank Spółdzielczy i BOŚ wchodzą w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 15.08.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Też chce podejść do tematu ale papierologie zostawiam sobie na zimę. Myślałam, że u nas tylko Bank Spółdzielczy i BOŚ wchodzą w rachubę. MR Bank zrzesza banki spoldzielcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.p.h.u mirko 15.08.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 45 proc. dotacji do kredytu zaciągniętego na kupno i montaż kolektorów słonecznych.Z tego co sie dowiedzialem to najszybciej w Bydgoszczy mozna to zalatwic w MR Banku Stary Port 9.Co o tym sadzicie? Witam mam pytanie jaki koszt liczyliście tych solarów. Chodzi mi dokładnie jak go wykożystacie czy tylko na wode czy też uwzględniacie ogrzewanei domu. Jakie ceny podają wam firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 16.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam,Szukam namiarów na sprawdzonego stolarza - mam do obłożenia lane betonowe schody + poręcze. Orientujecie się jakie teraz są ceny za stopień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 16.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam.Odsprzedam skrzynkę na prąd budowlany z bebechami i kablem ok. 10m. Odbior w Toruniu.Zainteresowanych wraz z ceną zapraszam na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 16.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam wszystkich budujących z woj. kuj-pom. Jestem nowa i dopiero na początku przygody z budowaniem, więc - przyznaję się bez bicia - do tej pory "podgladałam" jedynie to forum. Znalazłam tu wiele cennych informacji, za co wszystkim dzielącym się nimi publicznie dziękuję. Niedługo zaczynamy, więc mam pytanie: czy ktoś ma na zbyciu blaszak i wc? Będę wdzięczna za wszelkie info. Prawie zapomniałam - budujemy się w Maksie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 16.08.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Czytałam ciekawy wątek o solarach i ktoś tam pięknie wyliczył jak to się opłaca (a raczej nie opłaca) kredyt wisi,prowizja dla banku itp.oszczędność niewielka za to wielkie haloooo z tematu oto Polska właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilcia75 16.08.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam! Poszukuję namiarów na dobrego architekta/projektanta z okolic Torunia - Bydgoszczy. Byłabym bardzo wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 17.08.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam, Szukam namiarów na sprawdzonego stolarza - mam do obłożenia lane betonowe schody + poręcze. Orientujecie się jakie teraz są ceny za stopień? Mam 18 stopni i calość ma mnie kosztować około 8 tyś. - drewno buk. Miałam kilka wycen i wszystkie oscylowało wokół tej kwoty. Co do solarów - można linka Abigaill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makosia 17.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 mam do sprzedania garaż blaszak po budowie w miejscowości ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts