jutis 22.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Może zawór zwrotny puszcza... albo w ogóle go nie ma. Najprościej wezwać hydraulika. Niestety nie mam namiaru na sprawdzonego fachowca zawór oczywiście jest... jeden z hydraulików, który była na sąsiedniej budowie jednorazowo odpowietrzył i skasował 50 zł za 3 minuty roboty... drugi zawołał 70 za sam przyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaToruńBrzozówka 24.10.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam !Czy ktoś orientuje się gdzie można dostać w rozsądnej cenie bloczki fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 24.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam ! Czy ktoś orientuje się gdzie można dostać w rozsądnej cenie bloczki fundamentowe? Masz pod nosem - hurtownia w Lubiczu (niebieski dach) i producent w Głogowie (droga na Szembekowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 26.10.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Możecie polecić jakąś firmę gdzie zamawialiście okna i z której jesteście zadowoleni? Producent M&S, dystrybutor Oknoplus - Willa Gertruda, ul. Jagiellońska Bydgoszcz. Mam profil sevenline od ponad 2 lat i brak uwag. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mdzik 26.10.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam, czy jest w tej grupie osoba budująca Tymka? Chętnie zapoznałabym się z opiniami Pozdrawiam, Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagg 26.10.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam. szukam geologa z uprawnieniami pod budowe domu jednorodzinnego.Badanie w okolicy Grudziądza Możecie kogoś polecić, w samym Grudziądzu jest dość drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 26.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ja sam poszukuje sprawdzonej firmy, produkującej szamba betonowe. Czy ktoś może z was zamawiał z którejś z firm z pod Radomia? Jest ich bardzo dużo, szuakm sprawdzonej. Najlepiej nie drogie szambo max 10m2 za niewielką cenę. Emjot, ja brałam z Radomia. Znajdę namiar to ci podeślę- bardzo fachowo (niestety nie moja opinia tylko małża bo ja w czasie montażu już rodziłam hi hi) Za takie szambo jak piszesz zapłaciliśmy 3300 z kominem i pokrywą żeliwną (cena włącza transport i montaż) Co do MS okna to my byliśmy bardzo zadowoleni- kontakt, współpraca i super fachowy montaż. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 26.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam wszystkich. Przymierzam się do kupna projektu Z34 i mam pytanie czy ktoś z okolic Torunia budował lub buduje ten domek? Czy można by go zobaczyć w realu? jakie były koszta budowy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 28.10.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 emjot27- numer do firmy od szamba z Radomia: 603609347 mieliśmy dobry kontakt telefoniczny i bardzo sprawnie zamontowali wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 03.11.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam Szukam ekipy do ocieplenia wełną poddasza, stelaże i regipsy ze szpachlowaniem na gotowo. Termin jakoś początek przyszłego roku. Może ktoś polecić dobrą i sprawdzoną ekipę co by byli dokładni...? Dom w Brzozie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 04.11.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam,poszukuje firmy wykonujacej gładzie maszynowo macie jakieś namiary?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 04.11.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 emjot27- numer do firmy od szamba z Radomia: 603609347 mieliśmy dobry kontakt telefoniczny i bardzo sprawnie zamontowali wszystko. Dzięki Papuch Jestem zakręcony. Nie zauważyłem tego posta i zdążyłem już wysłać Ci info na PW. Mam teraz do was inne pytanie. Związku z rozpoczęciem u mnie od wczoraj okresu grzewczego - po zamontowaniu pieca Klimosz Ling Duo 25, - zwracam się do was z prośbą o namiary na sprawdzone składy z ekogroszkiem. Mile też widziane wasze opinie na temat danego opału jaki stosujecie. Pytanie, czy ktoś palił Pieklorzem z Grunwaldzkiej w Bydgoszczy? U mnie strasznie się spieka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 06.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 juz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el_hogar 07.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam. szukam geologa z uprawnieniami pod budowe domu jednorodzinnego. Badanie w okolicy Grudziądza Możecie kogoś polecić, w samym Grudziądzu jest dość drogo. Korzystałem z usług: p. Piekarski, firma Ape-Geo: [email protected] Za 4 odwierty coś ok 900 zł, pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.11.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Oknovid Szubińska - Polecam w okuciach roto plus parapety z konglomeratu. Montowane 2 lata temu - jak dotąd wszystko ok. Na Oknovid uważajcie. Z wieści branżowych wiem, że są na skraju bankructwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam ! Czy ktoś orientuje się gdzie można dostać w rozsądnej cenie bloczki fundamentowe? Gosia, podjedź do Złotorii do hurtowni budowlanej. My mieliśmy od nich najtaniej. Jeśli chcesz moge na priv podać Ci numer właściciela to ustalisz sobie cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. PaplińskiKierownik Działu Publicystykamiesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358 -----------------------------------------------MURATOR Spółka Akcyjnaul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawatel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 10.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam,poszukuje firmy wykonujacej gładzie maszynowo macie jakieś namiary?pozdrawiam Witam namiary: 667034425 - mi robili, zadowolony z tynków bardzo ino mogli dokładniej posprzątać po sobie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 13.11.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Czy ktos z was z Murowanca i okolic mial moze skrzynke w plocie i udalo mu sie dogadac z Enea by przesunac ja przed plot? Teoretycznie Enea juz na to sie nie zgadza, kiedys przesuwala ale tak mysle ze praktyka moze byc inna jak sie zna kogos "stosownego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 13.11.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Madzik a ty gdzie sie budujesz? W Murowancu jeden Tymek juz jest. Nie zapraszam bo nie moj ale podjechac i obejrzec z zewnatrz nie jest przestepstwem a noz widelec bedzie wlasciciel i podzielicie sie opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts