kloskak 13.11.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Czy ktos z szanownych budujących kolegów i koleżanek może polic solidną i sprawdzoną ekipę od wieźby dachowej i dachówki? Termin 2011r ale jak ktos dobry to juz niema wolnych terminów. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 13.11.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Kloskak poszlo na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 13.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Czy może ktoś wie, gdzie w kujawsko-pomorskim można zakupić szalunki tekturowe na kolumny oraz gotowe głowice i podstawy (też do kolumn)? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.11.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Czy może ktoś wie, gdzie w kujawsko-pomorskim można zakupić szalunki tekturowe na kolumny oraz gotowe głowice i podstawy (też do kolumn)? Pozdr. Szalunki to na 100% w castoramie, chyba też w OBI. Głowic niestety chyba nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 13.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Szalunki to na 100% w castoramie, chyba też w OBI. Głowic niestety chyba nie mają. Dziękuję za informację. Jeżeli ktoś wie, gdzie można dostać gotowe, betonowe głowice i bazy do kolumn, będę szczęśliwa. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 15.11.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Czy ktos z szanownych budujących kolegów i koleżanek może polic solidną i sprawdzoną ekipę od wieźby dachowej i dachówki? Termin 2011r ale jak ktos dobry to juz niema wolnych terminów. Z góry dziekuję Mi więźbę i dachówkę robił Roman Talarowski (okolice Łabiszyna) . Ma również swój własny tartak, więc wszystko sam przygotowuje. Ja jestem zadowolony Tel: 605-884-159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 18.11.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam,Czy ktoś z was może polecić z okolic Bydgoszczy dobrą i nie drogą firmę która mogła wykonać zabudowę do kuchni.Zastanawiam się na razie na dwiema firmami:- Meblobuk z Fordonu- Stolgro z Gdańskiej Czy ktoś z was korzystał może z ich usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judox 18.11.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam mam pytanie poszukuję murarzy, ekipy budowlanej do wykonania domku wiosną 2011 r. jest to domek z archetonu Zojka mini pow. użytkowa 108 m2 powieszchnia zabudowy 200m2, prace jakie mają zostać wykonane to ławy, mury fundamentowe, ściany zew. i wew., strop.Ewentualnie w zależności od okazyjnej ceny stan surowy zamknięty bez elektryki.Proszę o wycenę jeżeli potrzebne jest wiecej informacji kontakt mailem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Radzę usunąć nr telefonu. W necie różni dziwacy grasują Jeśli ktoś będzie chciał to skontaktuje się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4slawek 18.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam, Czy ktoś z was może polecić z okolic Bydgoszczy dobrą i nie drogą firmę która mogła wykonać zabudowę do kuchni. Zastanawiam się na razie na dwiema firmami: - Meblobuk z Fordonu - Stolgro z Gdańskiej Czy ktoś z was korzystał może z ich usług? Z tych nie korzystałem,szacunkowa cena kuchni jaką sobie zaplanowaliśmy w salonie FUTURA z gdańskiej była o kilkadziesiat procent wyższa od ceny za jaką wykonał nam polecony wykonawca (ten sam material - fronty foliowane, m. in. 2 kosze cargo , szafki z frontami drewno/szkło, itd ) . Z tym że projekt zrobiliśmy sami . Z kuchni (po niespełna 2 latach) jesteśmy zadowoleni. Mogę wysłać tel. na priv pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 19.11.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 4slawek Dzięki za odpowiedź. Jak najbardziej, poproszę informację na priv. Ja również chcę się dowiedzieć, ile wyszło by w tych salonach, żeby mieć porównanie Mam też pytanko: jakich blatów użyliście? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4slawek 19.11.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 4slawek Dzięki za odpowiedź. Jak najbardziej, poproszę informację na priv. Ja również chcę się dowiedzieć, ile wyszło by w tych salonach, żeby mieć porównanie Mam też pytanko: jakich blatów użyliście? Pozdrawiam. Wysłałem na priv., blat ten grubszy kronopol 38 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amberka 20.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Cześć. Czy ktoś mógłby udzielić mi informację dotyczącą tego, ile czeka się teraz w Toruniu na przyłącza i ile średnio trwa załatwienie pozwolenia na budowę? Jestem na samym początku tej całej biurokracji i zastanawiam się czy na wiosnę uda się wystartować z budową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 21.11.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Cześć. Czy ktoś mógłby udzielić mi informację dotyczącą tego, ile czeka się teraz w Toruniu na przyłącza i ile średnio trwa załatwienie pozwolenia na budowę? Jestem na samym początku tej całej biurokracji i zastanawiam się czy na wiosnę uda się wystartować z budową Pozdrawiam Dwa lata temu zaczelam wlasnie o tej porze zalatwianie formalnosci i w lutym mialam wszystkie potrzebne dokumenty do rozpoczecia zalatwiania kredytu i budowy. Wszystko zlecilam firmie w Toruniu i sama nie chodzilam za niczym, pewnie mozna troszke przyspieszyc jak samemu sie dopilnuje. pozdrawiam z zamieszkanego juz domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 21.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Wysłałem na priv., blat ten grubszy kronopol 38 mm Ja tez mam ten grubszy z kronopolu, pierwszy przyjechal mocno zarysowany, drugi niby nie ale po docieciu i polozeniu tez zauwazylam zarysowania. Jednak to moze byc problem firmy kladacej blat a nie samego kronopolu, bo o n ich slyszalam wiele dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 21.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Możecie polecić jakąś firmę gdzie zamawialiście okna i z której jesteście zadowoleni? Ja mam drewniane okna witraz, jestem bardzo zadowolona. Sa piekne! Maja przedstawicielstwo w Toruniu, ale nie bierz od Podlewskiego bo mozesz i po roku nie dostac. Na stronie witraza sa numery do przedstawicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcs 22.11.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Z tych nie korzystałem,szacunkowa cena kuchni jaką sobie zaplanowaliśmy w salonie FUTURA z gdańskiej była o kilkadziesiat procent wyższa od ceny za jaką wykonał nam polecony wykonawca . Mogę wysłać tel. na priv pozdr. Witam. Mógłbym także otrzymać namiary na tego stolarza? pozdrawiam mcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judox 23.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Panowie na prawdę nie macie żadnej ekipy budowlanej by polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amberka 24.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dwa lata temu zaczelam wlasnie o tej porze zalatwianie formalnosci i w lutym mialam wszystkie potrzebne dokumenty do rozpoczecia zalatwiania kredytu i budowy. Wszystko zlecilam firmie w Toruniu i sama nie chodzilam za niczym, pewnie mozna troszke przyspieszyc jak samemu sie dopilnuje. pozdrawiam z zamieszkanego juz domku:yes: Czy mogłabyś napisać co to za firma, jakie świadczy usługi i jaki był orientacyjny koszt? Może rzeczywiście warto zlecić to komuś i oszczędzić sobie latania po urzędach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 25.11.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Czy mogłabyś napisać co to za firma, jakie świadczy usługi i jaki był orientacyjny koszt? Może rzeczywiście warto zlecić to komuś i oszczędzić sobie latania po urzędach... Na wrzosach jest biuro projektowe thermoprojekt na Pigwowej. Jezeli chodzi o formalnosci to bylam bardzo zadowolona, o ceny musisz tam pytac. Naprawde nie pamietam i placilam wszystko razem wiec nie wiem ile wzieli za zalatwienie tego. Ale kierownika budowy od nich nie polecam, ida na ilosc a nie na jakosc. Kierownik zjawil sie dwa razy na budowie i nic nie umial doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts