Packaging 12.03.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witam, poszukuje skrzynki budowlanej oraz 100-150m kabla do pociagniecia tymczasowego pradu. Jesli ktos ma na zbyciu to prosze kontakt - chetnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 14.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Czy ktoś ma sprawdzoną ekipę i przede wszystkim nie drogą z okolic Bydgoszczy, która mogła by wykonać ładny kominek. Nie ma to być kominek z płaszczem wodnym ani z nadmuchem tylko najprostszy aby zamknąć się w jak najmniejszej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 15.03.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 WitamPoszukuję desek szalunkowych do podmurówki ogrodzenia, z okolic Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 15.03.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, poszukuje skrzynki budowlanej oraz 100-150m kabla do pociagniecia tymczasowego pradu. Jesli ktos ma na zbyciu to prosze kontakt - chetnie odkupie. Ja mam skrzynke, Torun wylot na Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 15.03.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam- poszukuję wykonawcy od odwadniania gruntów (systemy drenażowe, studnie etc) z okolic Torunia. Jeśli ktoś rozeznawał temat okien równiez będę wdzięczny za sprawdzone firmy i wykonawców Okien nie bierz od Podlewskiego, mial juz rozne nazwy firm min stolmar i chrobry. A jezeli interesuja Cie drewniane to z witraza sa ladne, maja w Toruniu przedstawicielstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 15.03.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Zapytanie do budujących z okolic Brzozy. Gdzie kupiliście piach na zasypanie fundamentów od środka budynku i za ile. Potrzebował będe niedługo sporo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 17.03.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam Czy ktoś chce się pozbyć ziemi z okolic Brzozy? Kilka wywrotek potrzebuje... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 17.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam wszystkich, poszukuję solidnego hydraulika. Czy moglibyście mi kogoś polecić?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 20.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja mam skrzynke, Torun wylot na Poznan Aga, dzieki, master mial skrzynke pozdrawiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 20.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Czesc, mam pytanie: czy jak dokonuje sie obmiaru m2 elewacji do skalkulowania kosztow to liczy sie cala powierzchnie lacznie z otworami ( okna, dzwi) czy tylko faktyczna elewacje bez ww.?pozdrawiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 20.03.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Pytan cd zastanawiam sie nad oknami drewnianymi, czy zdecydowac sie na okna z mikrowczepami, czy tez lite ( oczywiscie zawsze jest to klejonka) roznica to ok: 25-30% wg mojej wiedzy przy obecnej technologii malowania ( kolor kremowo-bezowy) wczepow nie widac, a roznica tylko w jakosci dobieranego drewna ( albo az w jakosci dobieranego drewna) macie jakies doswiadczenie? pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 20.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam wszystkich, poszukuję solidnego hydraulika. Czy moglibyście mi kogoś polecić? Pozdr. mam zlota raczke, moze nie jest super tani, ale all inclusive jesli jeszcze potrzebujesz daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 21.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 czy jak dokonuje sie obmiaru m2 elewacji do skalkulowania kosztow to liczy sie cala powierzchnie lacznie z otworami ( okna, dzwi) czy tylko faktyczna elewacje bez ww.? U mnie okna były wliczane w powierzchnię, wyjątkiem były drzwi balkonowe- przeszklenie ponad 5m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 21.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 U mnie podobnie, jeżeli otwór nie przekraczał 1m2 to był wliczany w powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek 421 22.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 witam ruszam powoli z budową i poszukuje dobre hurtownie i tanie z okolic barcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 22.03.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 U mnie podobnie, jeżeli otwór nie przekraczał 1m2 to był wliczany w powierzchnie. Czesc, dzieki za feedback, otwory w elewacji tylko ogrodu zimowego to lacznie 27m2, wiec chyba musze ponegocjowac tym bardziej, ze dodatkowo dochodza bonie pozdrawiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 22.03.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 witam ruszam powoli z budową i poszukuje dobre hurtownie i tanie z okolic barcina czesc, z tymi hurtowniami wg mojego doswiadczenia to jest tak: - teoretycznie na podstawowych materialach roznice w cenie to ok. 2-3%, - niestety nalezy uwazac na wszystko co nie jest materialem podstawowym, gdyz wtedy probuja kroic - wiekszosc podstawowych elementow ( bloczki , pustaki ) i tak przyjezdza prosto z fabryki wiec koszt transportu jest taki sam sprobuj w nowabud, polecam p. Lukasza proponuje stary sposob, sciagnij oferty z 3 hurtowni, a te najtansza podeslij do pozostalych 2 z zapytaniem, czy chca przebic uwierz, to dziala oczywiscie sa materialy, ktore sie cenowo roznia, np., stal i cement- te drozeja z tygodnia na tydzien powodzenia pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravras 24.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Czy ktoś szanowncyh budujących kupił więźbę dachową w tartaku przy ulicy Ujejskiego 44 w bydgoszczy? Czy to jest uczciwa i rzetelna firma? Ni eukrywam cena atrakcyjna tylko czy na tym się skończy? Osobiście nie korzystałem, ale tyle co wiem to forumowicze stanowczo odradzali to miejsce (czytaj wypowiedzi z początku istnienia forum 100-300 strona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 25.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Osobiście nie korzystałem, ale tyle co wiem to forumowicze stanowczo odradzali to miejsce (czytaj wypowiedzi z początku istnienia forum 100-300 strona). Czesc, zastanawiam sie, dlaczego ludzie kupuja wiezbe w miescie. Przeciez poza miastem, szczegolnie przy duzych skupiskach lesnych drewno jest duzo tansze a i faktura zbyteczna. Podobno kolo Tucholi to konserwowane zdewno konstrukcyjne jest w cenie 650-700 pln Inni targaja az z Mazur. pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 25.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czesc, czy znacie dobra hurtownie- czytaj tania- z materialami do zabezpieczania fundamentow : folie, dysperbity, kleje itp. ? pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts