meehowy 01.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam szanowną grupę po przerwie i życzę wszystkim budującym owocnego sezonu Mam do sprzedania garaż blaszany po mojej budowie. Rozmiar 3x5m, drzwi dwuskrzydłowe. Cena: 2/3 ceny allegrowej - 1000 PLN. Lokalizacja: Szkocja za Rynarzewem. Telefon: 502407572. http://i51.tinypic.com/2072mhz.jpg Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 04.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Czesc, mam pytanie nt sanitariatu na budowie, czy zasadniczo temat tzw. kibelka lezy pod stronie inwestora? jesli tak, to gdzie jest korzystnie wynajac taki sprzet wydaje sie malo istotne, ale szczegolnie jak sie zrobi cieplo to sasiedzi beda krzyczec:) dzieki za info pozdrawiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 04.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Czesc, mam pytanie nt sanitariatu na budowie, czy zasadniczo temat tzw. kibelka lezy pod stronie inwestora? jesli tak, to gdzie jest korzystnie wynajac taki sprzet wydaje sie malo istotne, ale szczegolnie jak sie zrobi cieplo to sasiedzi beda krzyczec:) dzieki za info pozdrawiam pwa Tak, inwestora. Drewno, blacha i natura to chyba najczęstsze rozwiązania. Toy toye raczej na większych budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 05.04.2011 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tak, inwestora. Drewno, blacha i natura to chyba najczęstsze rozwiązania. Toy toye raczej na większych budowach. Ok, dzieki za podpowiedz, tak samo powiedzialem wykonawcy, lecz panowie sa tak zapracowani, ze nie maja na to czasu:) pozdrawiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 05.04.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Czesc, mam pytanie nt sanitariatu na budowie, czy zasadniczo temat tzw. kibelka lezy pod stronie inwestora? jesli tak, to gdzie jest korzystnie wynajac taki sprzet wydaje sie malo istotne, ale szczegolnie jak sie zrobi cieplo to sasiedzi beda krzyczec:) dzieki za info pozdrawiam pwa Mi tez mowili ze inwestora. Wynajelam toy toya z inowroclawia, duzo taniej niz w Toruniu i jeszcze mozna s ie dogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 05.04.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Szukam stempli długości 2,7 - 3m okolice Brzozy lub Bydgoszczy. Jeśli ktos ma na zbyciu to chętnie odkupię. Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 05.04.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Mam do sprzedania garaż blaszany po mojej budowie. Rozmiar 3x5m, drzwi dwuskrzydłowe. Cena: 2/3 ceny allegrowej - 1000 PLN. Lokalizacja: Szkocja za Rynarzewem. Telefon: 502407572. Garaż sprzedany. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 06.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Szukam sprawdzonych ekip do wykończeniówki, takich z których byliście zadowoleni.- ocieplenie poddasza,- ocieplenie zewnętrzne- płytki, gładzie, malowanie itp. Od razu podajcie ile od was dana osoba kasowała.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 tomaszrr U mnie majster robił za tyle: - ocieplenie poddasza wełną mineralną - 5 zł/m2 - gładzie - 10 zł/m2 (2krotne) - płytki - 38 zł/m2 plus oddzielnie 45 zł/mb za szlifowania narożników. - malowanie - jeszcze nie robił ale chce około 3 zł/m2 (za podwójne malowanie) Ogólnie ok. Jest bardzo dokładny, przez co dłużej robi...ale barrrdzo dłużej Jednak nie dam ci go tak szybko, bo ma u mnie jeszcze do położenia 80m2 płytek na podłodze i około 500 m2 malowania :/ Jakby co, mogę wysłać namiary na priv. Ja poszukuję kogoś, kto zrobił by dobrze i niedrogo drewnianą podbitkę. Ostatnio 2 majstrów wyceniło mi za samą robotę 55 zł/m2 Czy wg Was to normalna cena w naszym rejonie. Wg mnie to trochę przegięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 07.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cześć, Czy ktoś z Murowańca ma jeszcze u siebie stemple drewniane ? potrzebuję 5 sztuk na huśtawkę. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 07.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czy forumowicze mają jeszcze jakąś inną ekipę do posadzek nie licząc Katafiasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.04.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 CitroCerber Tak z ciekawości, dlaczego nie chcesz Katafiasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 07.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 CitroCerber Tak z ciekawości, dlaczego nie chcesz Katafiasza? Np. Nie podoba mi się stosunek kosztów do rzeczywiście zastosowanych dodatków Do wykonanej pracy nie mam zastrzeżeń. Nikt nie brał innej ekipy, z której był zadowolony? To chyba mają monopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.04.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jutro postaram Ci się załatwić namiary na inną ekipę. Sąsiadce ostatnio zalewali posadzkę i wiem, że nie był to Katafiasz Zapytam się jutro U mnie też ekipa Pana Katafiasza wylewała posadzki i szczerze mówiąc, nie byłem w pełni zadowolony. Nie były idealnie równe tak jak to obiecał Ale nie było tak źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 07.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ostatnio korzystalam z uslug posadzkarzy ale robili mi chudziak posadzkowy, ponoc jest ladnie ale co ja sie tam znam, ostatnio mieli kilka robot w Murowancu wiec wziecie maja. Jesli chcesz nr pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 07.04.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ostatnio korzystalam z uslug posadzkarzy ale robili mi chudziak posadzkowy, ponoc jest ladnie ale co ja sie tam znam, ostatnio mieli kilka robot w Murowancu wiec wziecie maja. Jesli chcesz nr pisz na priva. A robią to z "miksokreta"? No i ja to będę potrzebował na ogrzewanie podłogowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 07.04.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tak z miksokreta, na posadzki na podlogowke pewnie tez ich wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 08.04.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Czy forumowicze mają jeszcze jakąś inną ekipę do posadzek nie licząc Katafiasza? U kilku znajomych robił Pan Nowak ze Żnina, u mnie też będzie w maju robił. Kilka rzeczy mi doradził. Też byłem po rozmowie z Katafiaszem i z tego co zapamiętałem to montaż folii przy murze jest po stronie klienta, natomiast Nowak robi to sam. Cenowo podobnie wychodzi. Tel - 509-879-838. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 08.04.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 U kilku znajomych robił Pan Nowak ze Żnina, u mnie też będzie w maju robił. Kilka rzeczy mi doradził. Też byłem po rozmowie z Katafiaszem i z tego co zapamiętałem to montaż folii przy murze jest po stronie klienta, natomiast Nowak robi to sam. Cenowo podobnie wychodzi. Tel - 509-879-838. mi też robił ww.Pan polecam, 1 dzień roboty i 180m2 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 08.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A czy ktoś ostatnio kupował materiały do ocieplenia poddasza? Gdzie wychodzi najtaniej? Bo szukam i szukam i nic z tego nie ma.Szukam też styropianu 5cmwydaje mi się,że taniej jest w artbudzie,bo sprawdzałam icmarket i to trzebo potrzebujemy wychodzi jednak drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts