Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Witam szanowną grupę po przerwie i życzę wszystkim budującym owocnego sezonu :-)

Mam do sprzedania garaż blaszany po mojej budowie. Rozmiar 3x5m, drzwi dwuskrzydłowe. Cena: 2/3 ceny allegrowej - 1000 PLN. Lokalizacja: Szkocja za Rynarzewem. Telefon: 502407572.

http://i51.tinypic.com/2072mhz.jpg

Pozdrawiam,

Michał

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc,

mam pytanie nt sanitariatu na budowie,

czy zasadniczo temat tzw. kibelka lezy pod stronie inwestora?

jesli tak, to gdzie jest korzystnie wynajac taki sprzet :)

wydaje sie malo istotne, ale szczegolnie jak sie zrobi cieplo to sasiedzi beda krzyczec:)

dzieki za info

pozdrawiam

pwa

Tak, inwestora.

Drewno, blacha i natura to chyba najczęstsze rozwiązania. Toy toye raczej na większych budowach.

Czesc,

mam pytanie nt sanitariatu na budowie,

czy zasadniczo temat tzw. kibelka lezy pod stronie inwestora?

jesli tak, to gdzie jest korzystnie wynajac taki sprzet :)

wydaje sie malo istotne, ale szczegolnie jak sie zrobi cieplo to sasiedzi beda krzyczec:)

dzieki za info

pozdrawiam

pwa

Mi tez mowili ze inwestora. Wynajelam toy toya z inowroclawia, duzo taniej niz w Toruniu i jeszcze mozna s ie dogadac.

tomaszrr

U mnie majster robił za tyle:

- ocieplenie poddasza wełną mineralną - 5 zł/m2

- gładzie - 10 zł/m2 (2krotne)

- płytki - 38 zł/m2 plus oddzielnie 45 zł/mb za szlifowania narożników.

- malowanie - jeszcze nie robił ale chce około 3 zł/m2 (za podwójne malowanie)

Ogólnie ok. Jest bardzo dokładny, przez co dłużej robi...ale barrrdzo dłużej ;) Jednak nie dam ci go tak szybko, bo ma u mnie jeszcze do położenia 80m2 płytek na podłodze i około 500 m2 malowania :/

Jakby co, mogę wysłać namiary na priv.

Ja poszukuję kogoś, kto zrobił by dobrze i niedrogo drewnianą podbitkę.

Ostatnio 2 majstrów wyceniło mi za samą robotę 55 zł/m2 Czy wg Was to normalna cena w naszym rejonie. Wg mnie to trochę przegięcie!

Jutro postaram Ci się załatwić namiary na inną ekipę. Sąsiadce ostatnio zalewali posadzkę i wiem, że nie był to Katafiasz :) Zapytam się jutro :) U mnie też ekipa Pana Katafiasza wylewała posadzki i szczerze mówiąc, nie byłem w pełni zadowolony. Nie były idealnie równe tak jak to obiecał ;) Ale nie było tak źle:)

Ostatnio korzystalam z uslug posadzkarzy ale robili mi chudziak posadzkowy, ponoc jest ladnie ale co ja sie tam znam, ostatnio mieli kilka robot w Murowancu wiec wziecie maja. Jesli chcesz nr pisz na priva.

A robią to z "miksokreta"? No i ja to będę potrzebował na ogrzewanie podłogowe...

Czy forumowicze mają jeszcze jakąś inną ekipę do posadzek nie licząc Katafiasza?

U kilku znajomych robił Pan Nowak ze Żnina, u mnie też będzie w maju robił.

Kilka rzeczy mi doradził. Też byłem po rozmowie z Katafiaszem i z tego co zapamiętałem to montaż folii przy murze jest po stronie klienta, natomiast Nowak robi to sam. Cenowo podobnie wychodzi. Tel - 509-879-838.

U kilku znajomych robił Pan Nowak ze Żnina, u mnie też będzie w maju robił.

Kilka rzeczy mi doradził. Też byłem po rozmowie z Katafiaszem i z tego co zapamiętałem to montaż folii przy murze jest po stronie klienta, natomiast Nowak robi to sam. Cenowo podobnie wychodzi. Tel - 509-879-838.

mi też robił ww.Pan

polecam, 1 dzień roboty i 180m2 zrobione