e-mól 08.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 HejJako że w Toruniu nie znalazłam firmy parkieciarskiej która prowadziłaby zarówno sprzedaż jak i usługę układania, to może uda mi się w Bydgoszczy. Zaznaczam że chodzi mi o prawdziwego parkieciarza, który sprawdzi posadzkę i będzie wiedział jaką jaką chemię kupić i dlaczego, a nie odeśle mnie na zakupy do marketu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 09.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A czy ktoś ostatnio kupował materiały do ocieplenia poddasza? Gdzie wychodzi najtaniej? Bo szukam i szukam i nic z tego nie ma. Szukam też styropianu 5cm wydaje mi się,że taniej jest w artbudzie,bo sprawdzałam icmarket i to trzebo potrzebujemy wychodzi jednak drożej W moim przypadku najtaniej wyszło od sprzedawcy z allegro. Wybrałem tego który miał najtaniej za m2 wełny, zadzwoniłem i kupiłem całego tira To nie jest tak że w 1 miejscu zawsze opłaca się coś kupować... Raz warto zajrzeć do icmarket, innym razem WTK a czasem do hurtowni pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 09.04.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 mi też robił ww.Pan polecam, 1 dzień roboty i 180m2 zrobione No ja to będę miał połowę tego, za to całość podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrasek 10.04.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Czy ktoś ma na dachu w okolicy Bydgoszczy dachówkę betonową BRASS CELTYCKĄ GRAFIT - na dachu kopertowym. Mam już zamówioną, ale waham się między kolorami grafit a czarny (może raczej moja druga połowa). Proszę o kontakt na pryw. Chętnie obejrzałbym w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 10.04.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A czy ktoś ostatnio kupował materiały do ocieplenia poddasza? Gdzie wychodzi najtaniej? Bo szukam i szukam i nic z tego nie ma. Szukam też styropianu 5cm wydaje mi się,że taniej jest w artbudzie,bo sprawdzałam icmarket i to trzebo potrzebujemy wychodzi jednak drożej Czesc, kupilem steropian Genderki eps 100 w cenie 155 zl brutte 1m3 w hurtowni modex z Pruszcza w B-szczy ok. 180 zl wiec mozesz tam sprobowac dowoza na tel. ok. 50 zl pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 10.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 W moim przypadku najtaniej wyszło od sprzedawcy z allegro. Wybrałem tego który miał najtaniej za m2 wełny, zadzwoniłem i kupiłem całego tira To nie jest tak że w 1 miejscu zawsze opłaca się coś kupować... Raz warto zajrzeć do icmarket, innym razem WTK a czasem do hurtowni pod nosem. zgadzam sie w 100% bo sam tak robie, jedyne co to nalezy uwazac na koszty transportu, jesli jest z kilku hurtowni no i drugi problem to czasami jest klopot jak zamowisz za duzo a transport byl z daleka ja zamawiam wiec 90% wg wyliczenia a reszta z hurtowni obok jak zbraknie pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 11.04.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witam Może z Was ktoś ma na sprzedaż używaną muszle WC podwieszaną? Szukam na czas wykończenia, czegoś za ca 50zł dla remontowców. PILNIE! Bydgoszcz lub okolice: Brzoza, Zielonka, Ciele, Murowaniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 13.04.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Czesc, poszukuje stemple pod strop? czy ktos ma na sprzedaz? dzieki za info pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 14.04.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Na gwalt potrzebny hydraulik, tylko w miare tani. Zrobili mi wycene okolo 20.000 (robocizna bez materialu) za smiesznie prosta instalacje, dom parterowy bez poddasza jedna lazienka , kibelek, kotlownia na paliwa stale.Za tydzien - dwa mam wypusty do robienia, moze ktos pomoze????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 14.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A ja Was przestrzegam przed bydgoskim M&Sem. Może ceny i fajne, ale niestety jadą na opinii, której i my ulegliśmy. Od 2 miesięcy czekamy na wymianę pękniętej (samoczynnie) szyby. Dziś przyjechała w złym wymiarze. Niestety to już ani nie ta jakość, ani obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Zrobili mi wycene okolo 20.000 (robocizna bez materialu) za smiesznie prosta instalacje Może im się o jedno zero za dużo wpisało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 14.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam- potrzebuję namiary na ekipę od studni wierconych w okol. Torunia/Bydgoszczy. Podobno jest ktoś ze Złejwski Wielkiej ale nie mam tego kontaktu- polecicie kogoś?Również hydraulik mile widzianyI z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 15.04.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Namiary na hydraulika.................................. nikt nie ma z Bydzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 15.04.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam- potrzebuję namiary na ekipę od studni wierconych w okol. Torunia/Bydgoszczy A dlaczego tylko z Torunia/Bydgoszczy? Na jaką głębokość potencjalny odwiert ma być? Jak coś > 20m to już czasami warto rozejrzeć się poza kujawsko-pomorskim. Trzeba podzwonić i popytać- może akurat jakaś "ekipa" jest w pobliżu i dysponuje wolną wiertnicą na kilka godzin... Ja akurat miałem firmę z wielkopolski- szczerze polecam: Zakład wiertniczy Gruberski. Szybko, profesjonalnie za przyzwoitą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 15.04.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Co do hydraulika, moge podzielic sie numerem do mojego, byl mi polecony i na razie jest ok: 608-785-022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 15.04.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja również daję namiary na swojego hydraulika. Robił mi całą instalacje wodną, kanalizacyjną i grzewczą. Potrafi dobrze doradzić i wydaje mi się, że cenowo też jest ok.Tel.: 603-625-541. Ja mam do was pytanie, ile średnio w okolicach Bydgoszczy biorą za robociznę jeżeli chodzi o zrobienie podbitki dookoła dachu? U mnie jest około 80m2 Jak do tej pory najtaniej znalazłem za 60zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys10000 16.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jestem na etapie podłogowki. Kogo mozecie polecic, z jakich materialow (systemu rur) korzystaliscie, jaki piec kondensacyjny. Okolice Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 17.04.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Jestem na etapie podłogowki. Kogo mozecie polecic, z jakich materialow (systemu rur) korzystaliscie, jaki piec kondensacyjny. Okolice Bydgoszczy. Ja mam podłogówkę w całym domu. Parter robiłem samemu dwa lata temu, poddasze skończyłem kłaść wczoraj, w poniedziałek zalewanie Materiały głównie z allegro (chociaż na poddasze kupowałem rurę PEXa w Leroy Merlin, a teraz jest promocja w Castoramie po 1.39 za metr w zwojach po 100m), rozdzielacze "niefirmowe" - na parter z rotametrami, na poddasze z zaworami wieloobrotowymi grzybkowymi (bo rotametry padły po kilku miesiącach użytkowania, więc jak teraz robiłem poddasze, to sobie je odpuściłem), pompa Wilo (kolejna też będzie Wilo); kocioł kondensacyjny DeDietrich MCR24, sterowanie chronotermostat PT59 (wcześniej PT55) + czujnik temperatury zewnętrznej; zasobnik 200l BS2S. EDIT: Rury na parterze są firmy Cobra a na poddaszu Instal-Complex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JERRY69 17.04.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Moj stolarz bardzo niedrogi i uczciwy, solidny mysle ze tez. Jezeli chcesz to na poczte moge przeslac zdjecia bo tu nie umiem wstawiac. Witam.Mogę prosić o namiary na tego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 17.04.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mnie ow pan stolarz olał a taki byl chetny przez telefon, coz przyzwyczailam sie juz do nieodzwaniania budowlancow... Mam na sprzedaz skrzynke budowalna kompletna, dopiero co przestalam uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts