Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agatka, on pierw sie tydzien nie odzywal wiec zadzwonilam czy sie odmyslil, powiedzial, ze nie, tylko mu internet nie dzialal i zgubil moj nr ale ze juz dziala i zaraz mi przesle pare zdjec, minely 2 tyg i ni widu ni slychu. Moze ja mam poprostu pecha bo nie on pierwszy udaje zainteresowanie przez telefon a potem ciszaaa. Ale nic nie pobije murarza co umowil sie ze mna na murowanie scianek, tydzien wczesniej chcialam sie upewnic ze przyjdzie i juz nie odbieral telefonow a sygnal byl, no naprawde ciezko jest powiedziec ze sie odmyslil, no chyba ze sie baby bal ;)

a nas dziś wystawiła koparkowy,miał robić niwelację terenu itp.Nawet nie zadzwonił

więc jeśli ma ktoś kogoś sprawdzonego,to proszę o namiary.

My jak najbardziej możemy polecić naszą ekipę od SSO,teraz ocieplają nam poddasze,firma solidna,szybka,terminowa,namiary podam później, nr telefonu ma mąż

za to jak już nam majstry skończą dach to napiszę kogo omijać dalekim łukiem

Skąd jesteś abigaill. Mam dobrego i sprawdzonego "koparkowego" (fajne określenie ;) ) ale z Ciela - gm Białe Błota.

Co do dachu, to czyżby coś Ci skopali? Ja mojej ekipy od dachu też już nikomu nie polecę? Wszystko dobrze, ale gdy trzeba coś poprawić lub coś dorobić mniejszego, to mają w poważaniu...

A żebyś wiedział, że spróbuję ;)

Rusztowania mam swoje więc to nie problem. Drewno zaimpregnuję i pomaluje też sam :) Może jedynie będzie wyzwanie, aby to wszystko ładnie i równo położyć a raczej przybić ;)

WaszMość zapomniał dopisać, że:

"A później się zdjęciami pochwalę i zapisy przyjmował będę."

:)

Skąd jesteś abigaill. Mam dobrego i sprawdzonego "koparkowego" (fajne określenie ;) ) ale z Ciela - gm Białe Błota.

Co do dachu, to czyżby coś Ci skopali? Ja mojej ekipy od dachu też już nikomu nie polecę? Wszystko dobrze, ale gdy trzeba coś poprawić lub coś dorobić mniejszego, to mają w poważaniu...

okolice Borówna,z Ciela za dojazd nieźle pewnie by policzył,szukam dalej

co do dachu to robią go już prawie 8 miesięcy,albo pogoda nie ta,albo chorzy itp.dogadać sie nie mogą między sobą,wszystko dobrze położone,tu zastrzeżeń nie ma,ale zlewają okropnie,telefon raz odbiorą a 3 razy nie,koszmar a nie robota,a się chwalili,że w 3 dni wchodzą i kończą,taaak