emjot27 20.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Firma nazywa się BRUKO-BUD. Jak chcesz mogę wysłać namiary na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 20.04.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie dzięki, firmę znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel1025 20.04.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 witam, Szukam materiałów budowlanych interesują mnie konkretnie bloczki betonowe,beton towarowy oraz pustaki beton komórkowy czy możenie polecić dobrą hurtownie/producenta w okolicach Bydgoszczy. Planuje budowę w Sicienku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 20.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Jeżeli chodzi o beton komórkowy dobre ceny mają w Sebpolu w Łochowie. Odległość do Ciebie nie ma znaczenia bo i tak zazwyczaj wiozą bezpośrednio z Solca. Beton polecam z Lafarge w Bydgoszczy. Tani nie jest, ale jakość znakomita. Brałem mimo sporej odległości. Pozostałe szukaj blisko siebie bo cena transportu ma spore znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 20.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie dzięki, firmę znam. W sensie negatywnym czy neutralnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 21.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 witam, Szukam materiałów budowlanych interesują mnie konkretnie bloczki betonowe,beton towarowy oraz pustaki beton komórkowy czy możenie polecić dobrą hurtownie/producenta w okolicach Bydgoszczy. Planuje budowę w Sicienku. Witaj, nie wiem, ze czego budujesz, ale ja troche sie przeliczylem i zostanie mi kilka palet Ytonga. sprzedam go 10% taniej niz najtansza hurtownia w B-szczy jesli bedziesz zainteresowany to daj znac! pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 21.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam, jak w mailu powyzej pozostalo mi kilka palet Ytonga 24. dla zainteresowanych sprzedam w rewelacyjnej cenie. pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrasek 22.04.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam. Właśnie skończyłem zalewanie ław fundamentowych w Zielonce. Szukam żwiru w przystępnej cenie do murowania bloczków fundamentowych. Może ktoś może polecić, telefon i ceny mile widziane. Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 22.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 W sensie negatywnym czy neutralnym? Kilka spraw z nimi załatwiłem. Jakiejś wielkiej współpracy nie było, więc oceniać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 22.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam. Właśnie skończyłem zalewanie ław fundamentowych w Zielonce. Szukam żwiru w przystępnej cenie do murowania bloczków fundamentowych. Może ktoś może polecić, telefon i ceny mile widziane. Pozdrawiam budujących. Popytaj sąsiadów, wiem że mają dobre namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 23.04.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Czesc, zastanawiam sie nad materialem na ogrodzenie oraz elewacje budynku czy macie moze jakies doswiadczenia z kamieniem lub piaskowecem?gdzie mozna cos takiego kupic w okolicy? a moze takiej scignac z poludnia polski, gdzie go produkuja? dzieki za podpowiedz! pozdarwiam i zycze Wesolych Swiat! pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 23.04.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Czesc i jeszcze jedno: brama segmentowa: maciej jakies sugestie co do producenta i na co zwrocic uwage oprocz izolacji i oczywiscie wygladu? pozdro PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 25.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Przed zakupem bramy warto obejrzeć/posłuchać jak chodzą różne modele różnych producentów. Warto czasem dopłacić troszkę i kupić taką bramę która nie będzie nas denerwowała swoim działaniem już od pierwszego dnia. Ze swojej strony mogę polecić bramy normstahl. Na swoją (na razie) nie mogę narzekać- chodzi cicho i sprawnie.Warto pamiętać również o tym że w przyszłości będziemy może chcieli mieć zainstalowaną automatykę do bramy wjazdowej.Trzeba zatem wrócić uwagę na to jak nasza brama garażowa będzie sterowana (napęd, pilot) i wybrać taki system który bezproblemowo będzie współpracował z bramą wjazdową. Niby oczywista oczywistość ale ludzie o tym czasami zapominają. Nosi wtedy taki delikwent ze sobą 3 piloty- każdy do czegoś innego. Ostatecznie można dokupić radio tak żeby wszystko działało razem, ale po co generować dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek 421 25.04.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 witam .poprosze jezeli mozna o dobry namiar na firne od okien oczywiscie niedrogich a dobrych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 25.04.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Sugeruję przejrzenie tego wątka kilka stron wstecz. Były rozmowy nt. okien. Najbardziej popularne to Oknovid, M&S, Stolmar... Znajdziesz zarówno ludzi zadowolonych jak i rozczarowanych jakością bądź montażem tych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus05 27.04.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Garaż blaszak (solidna konstrukcja) 2,80 x 5,10 x 2,20 (Szer x dług x wys) cena 600złOsówiec Wybudowanie koło Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 27.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Przed zakupem bramy warto obejrzeć/posłuchać jak chodzą różne modele różnych producentów. Warto czasem dopłacić troszkę i kupić taką bramę która nie będzie nas denerwowała swoim działaniem już od pierwszego dnia. Ze swojej strony mogę polecić bramy normstahl. Na swoją (na razie) nie mogę narzekać- chodzi cicho i sprawnie. Warto pamiętać również o tym że w przyszłości będziemy może chcieli mieć zainstalowaną automatykę do bramy wjazdowej. Trzeba zatem wrócić uwagę na to jak nasza brama garażowa będzie sterowana (napęd, pilot) i wybrać taki system który bezproblemowo będzie współpracował z bramą wjazdową. Niby oczywista oczywistość ale ludzie o tym czasami zapominają. Nosi wtedy taki delikwent ze sobą 3 piloty- każdy do czegoś innego. Ostatecznie można dokupić radio tak żeby wszystko działało razem, ale po co generować dodatkowe koszty. Dzieki za trafne spotrzezenia. tez myslalem o normstahlu. jaki masz model: euro czy g60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 27.04.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 czesc, dla zainteresowanych mam stemple 4 i 3 m lacznie okolo 120 sztOsielsko pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 27.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzieki za trafne spotrzezenia. tez myslalem o normstahlu. jaki masz model: euro czy g60? euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 27.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Warto pamiętać również o tym że w przyszłości będziemy może chcieli mieć zainstalowaną automatykę do bramy wjazdowej. Trzeba zatem wrócić uwagę na to jak nasza brama garażowa będzie sterowana (napęd, pilot) i wybrać taki system który bezproblemowo będzie współpracował z bramą wjazdową. Niby oczywista oczywistość ale ludzie o tym czasami zapominają. Nosi wtedy taki delikwent ze sobą 3 piloty- każdy do czegoś innego. Ostatecznie można dokupić radio tak żeby wszystko działało razem, ale po co generować dodatkowe koszty. Z tym jest zwykle mały szkopuł: odbiornik radiowy od producenta bramy garażowej, który musi być i tak dołożony do bramy wjazdowej, zwykle jest droższy niż wsadzenie 2 odbiorników innej firmy do obu napędów. Przerabiałem to i ostatecznie mam 3 odbiorniki (alarm, brama wjazdowa i garażowa) na jednym pilocie bydgoskiej firmy DTM, tym samym rezygnując z odbiorników oryginalnych. Działa bez zarzutu od roku. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts