Palisiu 11.08.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 kilka tzn ile? budowa kruszyn krajenski około 20 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa dan 11.08.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, Czy ma ktoś odsprzedać kilka stempli ? Okolice Bydgoszczy, odbiorę osobiście. Mam ok.60 stempli budowa Dobrcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urwis 11.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, Czy ma ktoś odsprzedać kilka stempli ? Okolice Bydgoszczy, odbiorę osobiście. Dobrcz 70 stempli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 11.08.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A po ile te stemple i jakie długości?Napiszcie na priv lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 12.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ma ktoś dach dwuspadowy? Ile cm wystaje wam dach poza mur na okapie i na szczycie? Kupię siatkę używaną 25-30 metrów- info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_m 12.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 nie samo szpachlowanie K-G robilismy sami Czyli ok - ja mam ofertę za 35zł/m2 na gotowo (montaż płyt, szpachlowanie, malowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 12.08.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jadzia na szczytach mam 80 cm a na okapie 115, nad garazem ponad dwa metry ale przez duza lukarne w dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 12.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ma ktoś dach dwuspadowy? Ile cm wystaje wam dach poza mur na okapie i na szczycie? Na okapie 90 cm (od ocieplenia) Na szczycie niecałe 45 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.N 12.08.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Co do zakupów Stal maja tanio w Trans-stal (niklowa), wczesniej kupowalem w Staler Market (ale po porównaniu cen - zrezygnowałem jedyna zaleta ze są blisko Bronikowskiego) Kleje Cement, regipsy - > Castorama Beton - > Prefabet (205netto . m3), choć ostatnio znalazłem tanio w Bosta beton (165netto /m3) *tylko płaci sie za transport w prefabecie jest już cenie (przy całej gruszcze własnie tam zakup może być opłacany (trzeba bylo by przeliczyć i sprawdzić) Gwoździe, wkręty śruby w hurtostalu - sienkiewicza - rewelacyjen ceny w porownaniuy np do Castoramy Folia dachowa, okna dachowe (wysyłkowo z folnet - skórzewo) - Wyszło taniej z transportem do mnie na działkę pod bramkę niż w bydgoszczy i okolicach. Dodatkowo nie było problemów ze zwrotem części materiałów. Rewelacyjna firma gorąco polecam Kable i przewody również zdaje mi się wysyłkowo kupię z Meskon - hurt (kupowałem u nich 2 lata temu trochę przewodów , bezpieczników i mieli bardzo dobrą cenę) Dzięki wszystkim za informacje, na pewno będę z nich korzystać. Podzwoniłam trochę po hurtowniach i faktycznie stal najtaniej i od ręki mają w Stalex (2,40 netto za pręt 12), w Trans-stalu też ceny dobre, tyle że nie było wszystkich prętów, a trochę nam się spieszyło. Beton kupimy z Max-bet na Osowe Górze, a bloczki i izolacje chyba z Sebpolu, ale muszę się jeszcze zorientować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 12.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A wiecie ile było w projekcie na szczycie?- 110. Cieśle powiedzieli, że się ugnie i że max mogą dać 70...w końcu przystali na 80 (wszystko od muru). Kto te projekty tworzy w takim razie? Człowiek sobie obejrzy dom na obrazku, już widzi go oczyma wyobraźni, a tu sie okazuje, że tak się nie da. Na okapie podobno to nie robi większej różnicy. Zdenerwowałam się trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_m 12.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Beton kupimy z Max-bet na Osowe Górze, Ja brałem od nich beton z pompą do zalewania ław, stropu i chudziaka pod posadzkę. Nie było większych problemów, a operator pompy to istny wirtuoz - u mnie musiał lawirować pomiędzy kablami energetycznymi i telefonicznymi, a jest tego przy działce gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 12.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 My kupowaliśmy beton z Prefabetu, podobno dobry i niedrogo. Z Max-betu braliśmy tylko raz jak Prefabet miał awarię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 13.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Jestem z okolic Tucholi i w tych okolicach się buduję wraz z żoną. Pozdrawiam wszystkich budujących z tego regionu. Czy ktoś buduje si bezpośrednio w Tucholi albo w okolicach np Sępólno, Więcbork, Nakło, Mrocza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 14.08.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam, * za chwile troche oddechu, gdyz w ciagu kolejnego tygodnia planowujemy zakonczyc prace na 2011 zdecydowalismy sie jednak na pozostawienienie domu w stanie otwartym na zime, gdyz faktycznie skoro nie chce konczyc w tym roku, to nie ma sensu dalej ciagnac* chcialbym wykorzystac pozostaly czas na ogrod, przylacza i studzienki zbierajace wode z dachu ( 350m2) pytanie: czy zna ktos dobrego ogrodnika do zakupu drzewek i krzaków? podobno pod Inowroclawiem sa jakies dobre szkółki? dzieki i pozdarwiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 15.08.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam, * za chwile troche oddechu, gdyz w ciagu kolejnego tygodnia planowujemy zakonczyc prace na 2011 zdecydowalismy sie jednak na pozostawienienie domu w stanie otwartym na zime, gdyz faktycznie skoro nie chce konczyc w tym roku, to nie ma sensu dalej ciagnac * chcialbym wykorzystac pozostaly czas na ogrod, przylacza i studzienki zbierajace wode z dachu ( 350m2) pytanie: czy zna ktos dobrego ogrodnika do zakupu drzewek i krzaków? podobno pod Inowroclawiem sa jakies dobre szkółki? dzieki i pozdarwiam Czy maja byc kolo Inowroclawia? Znam jedna w bydzi oraz kolo Koronowa, temat rzeka, na ogrod wt ym roku wydalem kilka tysiecy zlotych, wiec moge doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 16.08.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 czesc, napiszcie prosze i placisliscie 2010/2011 za kierownika budowy w rejonie Bydgoszczy dzieki pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 16.08.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 500 za każdy etap, razem wychodziło 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_m 16.08.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 czesc, napiszcie prosze i placisliscie 2010/2011 za kierownika budowy w rejonie Bydgoszczy Za rozbudowę płacę 1200zł (600zł na starcie i 600zł po zakończeniu inwestycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 16.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 pytanie: czy zna ktos dobrego ogrodnika do zakupu drzewek i krzaków? podobno pod Inowroclawiem sa jakies dobre szkółki? dzieki i pozdarwiam Piotr W Mogilnie namierzyłem wiosną na allegro i w Starym Dworze kierunek Koronowo-Koszalin jeszcze nie sprawdzone osobiście ale polecane. Ja zadowolony jestem z Łęczyckiej w Bydgoszczy - iglaki, pnącza, krzewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 17.08.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 W Mogilnie namierzyłem wiosną na allegro i w Starym Dworze kierunek Koronowo-Koszalin jeszcze nie sprawdzone osobiście ale polecane. Ja zadowolony jestem z Łęczyckiej w Bydgoszczy - iglaki, pnącza, krzewy wlasnie tez widzialem na allegro Mogilno, lecz nie wiem, czy jakosciowo ok na stronie pisza, ze sa pasjonatami, ale to samo powtarzam bosowi jak ide do niego po podwyzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts