peter_piotr 17.08.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam ile 1m2 podwieszanego sufitu kosztuje montaż i gruntowanie bez malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 17.08.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Czy ktoś w ciągu najbliższego miesiąca chciałby pozbyć się garażu, najchętniej z okolic Niemcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 17.08.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 I jeszcze jedno, czy ktoś z Was robił studnię głębinową wykorzystywaną do podlewania ogródka, czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 18.08.2011 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 I jeszcze jedno, czy ktoś z Was robił studnię głębinową wykorzystywaną do podlewania ogródka, czy to ma sens? ja sie zastanawialem i stwierdzilem, ze kosztowo nie ma to specjalnie sensu * koszt studni z pompą to okolo 2.000 pln * srednioroczne zuzycie wody do podlewania ( w zaleznosci od wielkosci ogrodu) to okolo 200 pln * dodatkowo pompa nie jest wieczna, a na zime nalezy ja wyjąc, spuscic wode i zabezpieczyc * kazdy liczy inaczej, lecz pytanie jest czy faktycznie warte zachodu powodzenia pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 18.08.2011 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Czy ktoś w ciągu najbliższego miesiąca chciałby pozbyć się garażu, najchętniej z okolic Niemcza? garaz juz sprzedalem, ale gdybys potrzebowal szalunki to daj znac, mam w Osielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 18.08.2011 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 500 za każdy etap, razem wychodziło 2000 no wlasnie, kobitka tez chce 2.000 pln, ale wydawalo mi sie, ze na poczatku mowila 1.600 pln nie moge znalez notatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 18.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mam do sprzedania 300 stempli, długość 3 metry i 50 stempli długość 3,5 metra. Odbiór w Inowrocławiu. Dodatkowo gdyby ktoś potrzebował tanio sprzedam deski szalunkowe, po wylaniu stropu.http://images50.fotosik.pl/1055/5154c98ff4eb1856m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 18.08.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ja sie zastanawialem i stwierdzilem, ze kosztowo nie ma to specjalnie sensu * koszt studni z pompą to okolo 2.000 pln * srednioroczne zuzycie wody do podlewania ( w zaleznosci od wielkosci ogrodu) to okolo 200 pln * dodatkowo pompa nie jest wieczna, a na zime nalezy ja wyjąc, spuscic wode i zabezpieczyc * kazdy liczy inaczej, lecz pytanie jest czy faktycznie warte zachodu powodzenia pwa Pompę można zainstalować w kotłowni, garażu, kto jak tam chce i na zimę tylko spuszczać wodę z instalacji. Jak ci wyszło tylko 200 pln za wodę do podlewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 18.08.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Pompę można zainstalować w kotłowni, garażu, kto jak tam chce i na zimę tylko spuszczać wodę z instalacji. Jak ci wyszło tylko 200 pln za wodę do podlewania? may-wrzesien po 40 pln, zakladajac, ze pare drzewek a reszta trawa ( kwiaty tylko czerw-lipiec) oczywiscie jest to osobny wodomierz-tylko woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 18.08.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zakładając godzinkę podlewania dziennie (około m3) za 5 złoty to mi wychodzi 35 zł tygodniowo. Wiadomo wszystko zależy od pogody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 18.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Pewna osoba poinformowała mnie, że podlanie 500m trawnika z pompą kosztuje ją 17zł/dzień, a sama studnia kosztowała 9 tyś. , stąd moje rozterki. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 19.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witamposzukuje hydraulika (jeśli ktoś zna dobrego i taniego to poproszeę o namiary)) do wykonania tzw.hydrauliki zerowej czyli wyprowadzenie rur przed zalaniem chudziaka (ile wy za to zapłaciliście) czy możecie mi napisać ile płaciliście za podłączenie wody na działkę tzn za wykop położenie rury i zasypanie u mnie jest to ok 105m i chciałbym wiedzieć jaki to koszt?Poszukuje też firm zajmujących się przydomową oczyszczalnią ścieków oraz rekuperatorami jeśli ktoś może polecić jakieś firmy to poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 19.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam poszukuje hydraulika (jeśli ktoś zna dobrego i taniego to poproszeę o namiary)) do wykonania tzw.hydrauliki zerowej czyli wyprowadzenie rur przed zalaniem chudziaka (ile wy za to zapłaciliście) czy możecie mi napisać ile płaciliście za podłączenie wody na działkę tzn za wykop położenie rury i zasypanie u mnie jest to ok 105m i chciałbym wiedzieć jaki to koszt? Poszukuje też firm zajmujących się przydomową oczyszczalnią ścieków oraz rekuperatorami jeśli ktoś może polecić jakieś firmy to poproszę! mam hygraulika od wszystkiego, robil u szwagra instalacje, u mnie narazie wypusty. Jest wporzadku i porownujac z innymi z polecania wypada korzystnie cenowo a jakosc uslug ok , i taki do rzeczy. Jesli jestes zieli zainteresowany, odezwij sie na priva, przesle namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 19.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Czy ma ktoś rusztowania do pożyczenia we wrześniu na tydzień (ocieplam chatę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 19.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Podnoszę temat - czy ktoś ma na sprzedaż garaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amberka 20.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ja poszukuję stempli budowlanych. Najlepiej z okolic Torunia. Na sprzedaż, bądź wypożyczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 21.08.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 czesc, zabieram sie wkrotce na przygotowanie ogrodu i musze jeszcze przeprowadzic nastepujace prace: * wykop pod kanalizacyjna studnia cisnieniowa* przygotowanie basenu lub czegokolwiek na wode z dachu ( 350m2), chyba najlepiej bedzie wykopac dziure na 3-4 kregi i reszte przelewac z nich pod rosliny * poszukuje wiec firmy, ktora zajmuje sie niedrogo takimi pracami* dostawcy kregow oraz pompy cisnieniowej buduje sie w Osielsku moze macie jakies doswiadczenie? pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_m 22.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Hej. Czy ktoś z Was instalował polskie grzejniki Perfekt (takie mają w bydgoskim Aspo) - cenowo to przepaść w stosunku do Purmo czy Stelrad, ale jak to wygląda z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 22.08.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witamodsprzedam siatke leśną z palikami 90m. Siatka 1,5m wysoka, paliki tak około 2,2m. Mam teraz ustawione jako ogrodzenie ale zdejmuje bo robię już docelowe. Paliki będą wykopane i zwinięte razem z siatką więc pozostanie rozwinąć i wkopać. Cena to 400zł za całość. Lokalizacja to Brzoza koło Bydgoszczy.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 22.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 czy ma ktos na sprzedaz drzwi budowlane, stare, rozbiorkowe. Chce je wstawic jako tymczasowe przy "zamykaniu" budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts