jadzia5 30.09.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam Ja moge polecic ekipe Pana Paczkowskiego Mariusza, robia dokladnie ,zabezpieczaja wszystko i sa naprawde godni polecenia. Jesli chcesz nr tel to moge wyslac na priv. Podaj tel. na priva. Robili tynki u Ciebie? Skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urwis 30.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Pan Mariusz zakładał u mnie okna i wszystko było o.k. Miał robić u nas tynki, ale niestety nie mógł, gdyż jego firma miała duże zlecenie poza Bydgoszczą. Jeżeli ma wolne terminy to go bierz, bo facet potrafi doradzić i przykłada się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 01.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Podajcie telefon do pana Mariusza. KotiM nie podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 01.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Podajcie telefon do pana Mariusza. KotiM nie podał. Numer do Mariusza 515 102 105, on ma firme z oknami w fordonie , ale tez jego ekipa robi tynki wewnetrzne. U mnie robili w lipcu i jestem bardzo zadowolona.Wspominali cos o duzym kontrakcie poza Bydgoszcza, tak jak napisal moj poprzednik ,ale warto zadzwonic i sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 02.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Numer do Mariusza 515 102 105, on ma firme z oknami w fordonie , ale tez jego ekipa robi tynki wewnetrzne. U mnie robili w lipcu i jestem bardzo zadowolona.Wspominali cos o duzym kontrakcie poza Bydgoszcza, tak jak napisal moj poprzednik ,ale warto zadzwonic i sie upewnic. Dziękuję, zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 02.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Czy ktoś może polecić sprawdzone ekipy do wykończeń? chodzi o :-ocieplenie stropu (wełna +regipsy) - mogą robić zimą (budynek zamknięty nieogrzewany)- wylanie posadzek + położenie kafelek w salonie- ocieplenie budynku (styropian)- kafelki w łazienkach- panele Wykończenie planowane na rok 2012. Z gory dzieki za jakieś naprawde sprawdzone ekipy. Od posadzek niby mam ( ze żnina) ale nie kładą kafli - a potem jedne na drugiego marudzi ze zle. Czy mieliscie jedną firmę od wszystkiego czy do każdych prac osobne ekipy. Dziś miałem spotkanie z firmą od wszystkiego ale chca takie pieniadze ze chyba szukają jeleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 02.10.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ja mam ekipe , ojciec i syn, wlasnie u mnie robia, docieplenie, klada klinkier, jakies wylewki, sufity, rigips + welna.Mialem juz kilka ekip, Ci sa godni polecenia, doradza i biora w miare uczciwe pieniadze. Jesli jestes zainteresowany moge podeslac namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.august 03.10.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam, za 2 m-ce mam stan surowy otwarty, a więc szukam dekarza, elektryka, wod-kan/c.o./gaz, tynki/wylewki wiosną.Jakie ekipy polecicie? Czy warto brać architekta wnętrz? Z góry dzieki za kontakty! PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 03.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Sprzedam drabine CORDA 3x7 szczebli, zakupiona na początku roku za jakieś 269zł w markecie budowlanym, troszke pomogła przy pracach, ale okazała się za niska. Potrzebna mi taka 3x9... Cena jakieś 170zł jaka mnie interesuje, stan bdb. Lokalizacja Brzoza koło Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 03.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Szukam sprawdzonej ekipy do polozenia tynku typu "kornik" na elewacji zewnetrznej, jesli macie kogos sprawdzonego to poprosze o nr telefonu lub jakis namiar na fachowcow.Zalezy mi ,zeby ekipa byla naprawde sprawdzona i robila takie tynki wczesniej , gdyz wiem z poszukiwan ,ze teraz bardziej popularny jest tynk baranek i wszyscy fachowcy robia go a tych od kornika ciezko naprawde znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 03.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam, za 2 m-ce mam stan surowy otwarty, a więc szukam dekarza, elektryka, wod-kan/c.o./gaz, tynki/wylewki wiosną. Jakie ekipy polecicie? Czy warto brać architekta wnętrz? Z góry dzieki za kontakty! Pozdrawiam Piotr Jesli chodzi o projektanta wnetrz , to uwazam ,ze zawsze warto. My zwykle ludziska ,mimo czesto naszej bogatej wyobrazni nigdy nie badziemy mieli takich trafnych pomyslow jak wyszkolony architekt. Jezeli Cie stac to nie zaluj, bo trafione pomysly beda Ci pomagac w przyszlym uzytkowaniu domku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 03.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam!Ponawiam swoją starą ofertę - kupię siatkę leśna, wysokość od 150 do 180cm.Kontakt na priv lub 500257699. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 06.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A może ktoś jest zainteresowany kozą do ogrzania budowy? U mnie sprawowała się świetnie, do odbioru na obrzeżach Torunia od strony wyjazdu na Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abojabolki 06.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jestem zainteresowany "kozą" do ogrzewania budynku.Dane kontaktowe wysłałem na priva.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanitariusz 06.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam Słuchajcie poszukuję kogoś kto zrobił by mi odbiór instalacji elektrycznej, na razie jestem na etapie zakupów instalacji. Ludzi do instalacji mam po prostu potrzebuję kogoś z pieczątką by rzucił po wykonaniu okiem (ewentualnie w trakcie by coś doradził) z góry dzięki za odpowiedzi i polecenie kogoś Witam Polecam pana Wiesława. Posiada wszystkie niezbędne uprawnienia zarówno do przeprowadzenia pomiarów elektrycznych jak i kierowania i nadzorowania robót w zakresie sieci i instalacji elektrycznych. Radzę umówić się z nim jeszcze przed wykonaniem instalacji, ewentualnie na początku roboty. Po odbiorze przeprowadzonym przez p. Wiesia sam się przekonałem na jak marnego fachowca możemy trafić i później ponosić koszty demontażu złego typu przewodów i innych bubli. Tel. do p. Wiesława 608-168-621. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 08.10.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Czesc, czy macie sprawdzona osobe montujaca rekuperatory z okolic B-szczy. Chetnie poprosze takze o komentarze dotyczace jednostki jak i czy macie GWC i w jaki sposob zainstalowany. dzieki za info i pozdrawiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 09.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy wykończeniowej Booloo z Niemcza (K. Błaszczyk) ? Jeśli tak proszę o opinię.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcs 10.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy wykończeniowej Booloo z Niemcza (K. Błaszczyk) ? Jeśli tak proszę o opinię. Pozdrawiam. Ja miałem kontakt z Booloo. Podczas rozmowy w sprawie kafelkowania pan wydawał się kompetentny. Ale wie, gdzie stoją konfitury i stara się ukierunkować "inwestora" na prace bardziej opłacalne dla siebie. Należy jednal zauważyć, że robi to nienachalnie. Do współpracy nie doszło z powodu, jak dla mnie, zaporowych cen. Zamieniiliśmy też kilka słów o elewacji - ja nie zgodziłbym się na proponowany sposób wykonania. mcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 11.10.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Czy możecie polecic kogos kto robi certyfikat energetyczny? Zbliżamy się do odbioru,te papierzyska to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 11.10.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Czy możecie polecic kogos kto robi certyfikat energetyczny? Zbliżamy się do odbioru,te papierzyska to porażka. Korzystałam z usług tej firmy http://allegro.pl/show_user.php?uid=1483257 z allegro. Płaciłam chyba 80 zł, certyfikat był zrobiony bez zarzutu i w ekspresowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts