Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Calikiem atrakcyjna cena, sam bym się skusił ceny wody ciągle rosną teraz to już 4zł za m3, jak będziesz już miał studnię i fachowiec będzie do rzeczy daj znać bo nie znam niestety tej firmy

Z usług firmy skorzystałem w sobotę i stwierdzam fakty:

- panowie (ojciec i syn) maja solidna wiedzę praktyczną i teoretyczną.

- usługa wykonana fachowo i szybko - studnia 6,5 zrobiona w godzinę. Mają własną metodę odwiertu, której nie będę zdradzał, kto skorzysta - będzie wiedział o co chodzi. Ja już rozumiem, dlaczego za 50% ceny innych firm mogą w tak krótkim czasie wykonać usługę. Uwaga: z tego co zauważyłem to w tej technologii max. głębokość odwiertu to 8m.

- po 2 dniach użytkowania z kranu leci czyściutka przejrzysta woda - studnie zmieniałem bo moja poprzednia woda z 16m głębokości była bardzo zażelaziona - wszystko żółte od rdzawego nalotu. Oczywiście zamierzam oddać wodę do badania bakteriologicznego, ale to już nie problem studniarza :-)

Gdyby ktoś korzystał, to powołajcie się na Michała ze Szkocji. Namiary: http://oferia.pl/usluga/item528097-jamas-wiercenie-studni.

Michał

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

robota około 10zł za m2 + materiały /cement, piasek, kraty lub włóknina, dylatacje, plastryfikator no i woda/. Za 180m2 wychodzi jakieś 5tys. Mi robiła ekipa ze Żnina. Miałem tylko uwagi do dylatacji pośrodku salonu jak mi krzywo pociągnęli podział płyt, a wiadomo że łączenie płytek musi iść w tej lini... podaje namiary: 509879838