meehowy 23.10.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Calikiem atrakcyjna cena, sam bym się skusił ceny wody ciągle rosną teraz to już 4zł za m3, jak będziesz już miał studnię i fachowiec będzie do rzeczy daj znać bo nie znam niestety tej firmy Z usług firmy skorzystałem w sobotę i stwierdzam fakty: - panowie (ojciec i syn) maja solidna wiedzę praktyczną i teoretyczną. - usługa wykonana fachowo i szybko - studnia 6,5 zrobiona w godzinę. Mają własną metodę odwiertu, której nie będę zdradzał, kto skorzysta - będzie wiedział o co chodzi. Ja już rozumiem, dlaczego za 50% ceny innych firm mogą w tak krótkim czasie wykonać usługę. Uwaga: z tego co zauważyłem to w tej technologii max. głębokość odwiertu to 8m. - po 2 dniach użytkowania z kranu leci czyściutka przejrzysta woda - studnie zmieniałem bo moja poprzednia woda z 16m głębokości była bardzo zażelaziona - wszystko żółte od rdzawego nalotu. Oczywiście zamierzam oddać wodę do badania bakteriologicznego, ale to już nie problem studniarza Gdyby ktoś korzystał, to powołajcie się na Michała ze Szkocji. Namiary: http://oferia.pl/usluga/item528097-jamas-wiercenie-studni. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 24.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wiem, że się powtarzam, ale kupię JESZCZE 50m siatki leśnej, wysokość 150-180cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 25.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja również się powtórzę, ale usilnie poszukuję fachowców od ocieplenia poddasza, regipsów itp. oraz zduna do wykonania ciepłego kominka. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 25.10.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 zduna mam dobrego z Szubina,robi z dziada pradziada, namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 25.10.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 zduna mam dobrego z Szubina,robi z dziada pradziada, namiary na priva. Dziękuję i czekam z niecierpliwością. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda.N 27.10.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam wszystkichSzukam tartaku w okolicach Bydgoszczy, Szubina, gdzie można tanio kupić więźbę dachową? Możecie mi jakiś polecić? Będę wdzięczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 28.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ja brałem z tartaku z Rojewa, Pan Dylas 604410730miał dobre opinie jak szukałem w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 28.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam wszystkich, Mam nietypowe pytanie- czy może ktoś polecić drwala? Mam do ścięcia drzewa w lesie na więźbę. Najlepiej takiego, który potrafiłby przeliczyć jeszcze, ile tych drzew byłoby potrzebnych. Okolice Koronowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 pilnie poszukuję 6-osobowego Volkswagena LT 28 lub 35 lub transportera doka (odkryty tył). Rocznik ok. 96-97. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abojabolki 30.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Sprzedam skrzynkę budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 05.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Witam, widzialem ostatnio na forum, ze ktos poszukiwal instalatora rekuperacji, niestety nie widzialem odpowiedzi, czy macie moze jakies sprawdzone namiary? pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 05.11.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Chetne skorzystalbym takze z namiaru na firme, ktora kladzie koste z opcja laczenia z drewnem dzieki z gory za kontrakty i pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 05.11.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 a i jeszcze jedno, po frekwencji na forum widac, ze sezon budowlany powoli sie konczy, czy zabiezpieczacie na zimę okna polaciowe przez intruzami, czy te czasy juz minely? pozdarawiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 06.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonego kierownika budowy na przyszły sezon. Proszę o namiary. Budowa- okolice Koronowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 06.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam Szukam dokładnej ekipy do posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 06.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 jakie sa ceny za posadzke na ogrzewanie podlogowe, napiszcie, bo jestem na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 07.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 robota około 10zł za m2 + materiały /cement, piasek, kraty lub włóknina, dylatacje, plastryfikator no i woda/. Za 180m2 wychodzi jakieś 5tys. Mi robiła ekipa ze Żnina. Miałem tylko uwagi do dylatacji pośrodku salonu jak mi krzywo pociągnęli podział płyt, a wiadomo że łączenie płytek musi iść w tej lini... podaje namiary: 509879838 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 08.11.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam,poszukuje solidnej i godnej polecenia firmy zajmującej się pompami ciepła oczywiście nie drogiej, oraz wszelkich informacji od użytkowników pomp chodzi mi o koszty instalacji eksploatacji i serwisowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 09.11.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam Przed wylaniem chudziaka potrzeduje fachowca żeby wykonał kanalizacje w piaskujak ktoś ma namiar na kogos godnego polecenia będę wdzięczny(budowa Władysławowo okło Rynarzewa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 09.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jesli jestes zainteresowany mam hydraulika godnego polecenia i taniego z reszta namiary na niego mam z tego forum telefon wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts