zieli 27.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Packaging napisał: przycisnij hurtownie, łaski nie robią, ze wezmą resztkę tez tak mysle ja oddawalem dachowki skrajne (6szt) i nikt nie robil problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 29.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 POMPY CIEPLA Witam, nie znalazlem tematu pompy ciepla stad tez pytanie:czy ktos z Was ma taka pompe ciepla i moglby podzielic sie opinia?szukam tez firm instalujacych pompy ciepla z okolic Bydgoszczy - jesli ktos wie cos w temacie prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 29.01.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ja jestem na etapie wyboru PC jak chcesz mogę wysłać Ci na priva dane firm które rozważam i te które sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 29.01.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 to jest kilka linków o PC myślę że warto poczytaćhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193344-Kto-%C5%BCa%C5%82uje-%C5%BCe-ma-PC-i-dlaczegohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?156596-Jak%C4%85-pomp%C4%99http://forum.muratordom.pl/showthread.php?106670-Polskie-Pompy-Ciep%C5%82a-Ecopower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 29.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 zieli napisał: tez tak mysle ja oddawalem dachowki skrajne (6szt) i nikt nie robil problemu ja oddalem z pol palety, 2 kominki i 15 gąsiorów, laski nie robią, gdyz sami kalkulowali na podstawie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 30.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 zieli napisał: ja jestem na etapie wyboru PC jak chcesz mogę wysłać Ci na priva dane firm które rozważam i te które sprawdzałem hej Zieli podrzuc mi na priva nazwy firm oferujace pompy ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 30.01.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Packaging napisał: przycisnij hurtownie, łaski nie robią, ze wezmą resztkę Chyba, że było "tanio kupiłem, bo bez faktury". Ja oddawałem całą nierozpakowaną paletę dachówek, kilkanaście gąsiorów i kilka krańcowych - przyjęli bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 01.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 CitroCerber napisał: Chyba, że było "tanio kupiłem, bo bez faktury". Ja oddawałem całą nierozpakowaną paletę dachówek, kilkanaście gąsiorów i kilka krańcowych - przyjęli bez problemu. Podobnie było w moim przypadku. Dodatkowo na zdjęciach udokumentowałem zniszczenie ok. 100 dachówek w transporcie. Hurtownia (cegpol) uwzględniła to i również za nie odzyskałem pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 01.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma namiary gdzie można tanio kupić dachówki Mayer Holsen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 01.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 stempell napisał: Czy ktoś ma namiary gdzie można tanio kupić dachówki Mayer Holsen. ta dachówka nie jest tania więc tanio na pewno nie kupisz!=) ja mam na swoim dachu tandem kupowałem w "dach i styl" w gorzeniu ale czy mają tanio to nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 01.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 czy mozecie napisac ile placiliscie za ogrzewanie podlogowe i ile metrow2 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 02.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 marchab napisał: udokumentowałem zniszczenie ok. 100 dachówek w transporcie. Hurtownia (cegpol) uwzględniła to i również za nie odzyskałem pieniądze... Ja miałem z tej samej hurtowi. Uszkodzona była jedna "paczka" i też bezproblemowy zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 02.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 INSTALACJA WOD-KAN I CO Witam,czy mozecie powiedziec ile kosztowala Was instalacja WOD-KAN i CO i jakiej wielkosci dom macie,probuje oszacowac koszt inslalacji i porownac do kosztu pompy ciepla.Wszelkie informacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 02.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Cześć,Czy ktoś może polecić mi lub odradzić firmę odnośnie wykonania całej instalacji pompy ciepła (odwierty pionowe, podłogówka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 02.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hejka"Zabliża" się wiosna i chcę wstawić okna oraz bramę garażową, szukam firmy / producenta (solidne wykonanie i montaż) kogo polecacie - może być na prv lub na forum kogo odradzacie kto się naciął chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 tazuj napisał: Hejka "Zabliża" się wiosna i chcę wstawić okna oraz bramę garażową, szukam firmy / producenta (solidne wykonanie i montaż) kogo polecacie - może być na prv lub na forum kogo odradzacie kto się naciął chętnie wysłucham Przyłączam sie do tematu,które firmy polecacie z ręką na sercu z okolic Bydgoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 02.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 PatiJ napisał: ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Będę wdzięczny za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 PatiJ napisał: ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Będę wdzięczny za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 PatiJ napisał: ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Będę wdzięczny za namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts