zieli 27.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 przycisnij hurtownie, łaski nie robią, ze wezmą resztkę tez tak mysle ja oddawalem dachowki skrajne (6szt) i nikt nie robil problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 29.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 POMPY CIEPLA Witam, nie znalazlem tematu pompy ciepla stad tez pytanie:czy ktos z Was ma taka pompe ciepla i moglby podzielic sie opinia?szukam tez firm instalujacych pompy ciepla z okolic Bydgoszczy - jesli ktos wie cos w temacie prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 29.01.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ja jestem na etapie wyboru PC jak chcesz mogę wysłać Ci na priva dane firm które rozważam i te które sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 29.01.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 to jest kilka linków o PC myślę że warto poczytaćhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193344-Kto-%C5%BCa%C5%82uje-%C5%BCe-ma-PC-i-dlaczegohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?156596-Jak%C4%85-pomp%C4%99http://forum.muratordom.pl/showthread.php?106670-Polskie-Pompy-Ciep%C5%82a-Ecopower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 29.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 tez tak mysle ja oddawalem dachowki skrajne (6szt) i nikt nie robil problemu ja oddalem z pol palety, 2 kominki i 15 gąsiorów, laski nie robią, gdyz sami kalkulowali na podstawie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 30.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja jestem na etapie wyboru PC jak chcesz mogę wysłać Ci na priva dane firm które rozważam i te które sprawdzałem hej Zieli podrzuc mi na priva nazwy firm oferujace pompy ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 30.01.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 przycisnij hurtownie, łaski nie robią, ze wezmą resztkę Chyba, że było "tanio kupiłem, bo bez faktury". Ja oddawałem całą nierozpakowaną paletę dachówek, kilkanaście gąsiorów i kilka krańcowych - przyjęli bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 01.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Chyba, że było "tanio kupiłem, bo bez faktury". Ja oddawałem całą nierozpakowaną paletę dachówek, kilkanaście gąsiorów i kilka krańcowych - przyjęli bez problemu. Podobnie było w moim przypadku. Dodatkowo na zdjęciach udokumentowałem zniszczenie ok. 100 dachówek w transporcie. Hurtownia (cegpol) uwzględniła to i również za nie odzyskałem pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 01.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma namiary gdzie można tanio kupić dachówki Mayer Holsen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 01.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma namiary gdzie można tanio kupić dachówki Mayer Holsen. ta dachówka nie jest tania więc tanio na pewno nie kupisz!=) ja mam na swoim dachu tandem kupowałem w "dach i styl" w gorzeniu ale czy mają tanio to nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 01.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 czy mozecie napisac ile placiliscie za ogrzewanie podlogowe i ile metrow2 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 02.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 udokumentowałem zniszczenie ok. 100 dachówek w transporcie. Hurtownia (cegpol) uwzględniła to i również za nie odzyskałem pieniądze... Ja miałem z tej samej hurtowi. Uszkodzona była jedna "paczka" i też bezproblemowy zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 02.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 INSTALACJA WOD-KAN I CO Witam,czy mozecie powiedziec ile kosztowala Was instalacja WOD-KAN i CO i jakiej wielkosci dom macie,probuje oszacowac koszt inslalacji i porownac do kosztu pompy ciepla.Wszelkie informacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 02.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Cześć,Czy ktoś może polecić mi lub odradzić firmę odnośnie wykonania całej instalacji pompy ciepła (odwierty pionowe, podłogówka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 02.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hejka"Zabliża" się wiosna i chcę wstawić okna oraz bramę garażową, szukam firmy / producenta (solidne wykonanie i montaż) kogo polecacie - może być na prv lub na forum kogo odradzacie kto się naciął chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hejka "Zabliża" się wiosna i chcę wstawić okna oraz bramę garażową, szukam firmy / producenta (solidne wykonanie i montaż) kogo polecacie - może być na prv lub na forum kogo odradzacie kto się naciął chętnie wysłucham Przyłączam sie do tematu,które firmy polecacie z ręką na sercu z okolic Bydgoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 02.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Będę wdzięczny za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Będę wdzięczny za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 02.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja mam z Oknoplusa z Bydgoszczy, mogę polecić produkt i montażystów Będę wdzięczny za namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts