koka1 22.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam, Czy może mi ktoś polecić ekipę budowlaną, która wzniosłaby mi mury? Jaka jest rozsądna cena za wzniesienie ok 70m2 mórów - 2 ściany szczytowe + 2 ściany ok 1,5 m wysokości i wieniec (w domyśle dach 2 spadowy). Proponuję powertować wątek kilka postów wcześniej. Polecałam swoją ekipę, ale wiecznie nie będę tego czynić, bo nie mam w tym żadnego interesu. Jak się coś chce, trzeba choć minimum dać od siebie, na zasadzie: dla chcącego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santex2 24.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam wszystkich Jestem nowym forumowiczem. W czerwcu mam zamiar ruszyć z budową, ekipy już załatwione, czekam na pozwolenie na budowę. Szukam teraz hurtowni z materiałami budowlanymi w naszej okolicy, może ktoś podrzućić jakąś godną polecenia. Podpowiem że będę budował z porothermu 25. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santex2 24.03.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam wszystkich Jestem nowym forumowiczem. W czerwcu mam zamiar ruszyć z budową, ekipy już załatwione, czekam na pozwolenie na budowę. Szukam teraz hurtowni z materiałami budowlanymi w naszej okolicy, może ktoś podrzućić jakąś godną polecenia. Podpowiem że będę budował z porothermu 25. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santex2 24.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 widać że nowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 25.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam wszystkich Jestem nowym forumowiczem. W czerwcu mam zamiar ruszyć z budową, ekipy już załatwione, czekam na pozwolenie na budowę. Szukam teraz hurtowni z materiałami budowlanymi w naszej okolicy, może ktoś podrzućić jakąś godną polecenia. Podpowiem że będę budował z porothermu 25. z góry dzięki za pomoc jest bardzo dużo hurtowni w naszym regionie jedna ma taniej jeden materiał druga inny poszukaj jakiejś w swojej okolicy i zobacz jak wypadają do innych porównaj kilka produktów musisz wziąć pod uwagę koszty transportu bo sam materiał może być tańszy a druga rzecz że jeśli będziesz brał wszystko z jednej hurtowni zawsze można się dogadać ja brałem np z Nowabudu i Leroy Merlin bo się opłacało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 25.03.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam wszystkich Jestem nowym forumowiczem. W czerwcu mam zamiar ruszyć z budową, ekipy już załatwione, czekam na pozwolenie na budowę. Szukam teraz hurtowni z materiałami budowlanymi w naszej okolicy, może ktoś podrzućić jakąś godną polecenia. Podpowiem że będę budował z porothermu 25. z góry dzięki za pomoc 1) zastanów się i poczytaj czy nie lepiej Eder w takim wypadku. Co większa - nie wychodzi dużo drożej a jest lepiej 2) Tak jak kolega napisał - im bliżej tym lepiej. Jednak z ciężkich materiałów zobacz Tombud w Osielsku i Anmar w Niemczu. A jeśli się zdecydujesz na Eder to niestety tylko w hurtowniach, które sa dystrybutorem - np. Trops. Obeznany w temacie Ederu jest Trops w Czarnowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 25.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 jest bardzo dużo hurtowni w naszym regionie jedna ma taniej jeden materiał druga inny poszukaj jakiejś w swojej okolicy i zobacz jak wypadają do innych porównaj kilka produktów musisz wziąć pod uwagę koszty transportu bo sam materiał może być tańszy a druga rzecz że jeśli będziesz brał wszystko z jednej hurtowni zawsze można się dogadać ja brałem np z Nowabudu i Leroy Merlin bo się opłacało:yes: O! Witam ziomala Potwierdzam sposób podejścia do zaopatrywania budowy i dodam, że szukając dobrych cen (w zależności na co), i castorama też się pyliła - zwłaszcza na towary do przewiezienia własnym transportem u nas np. papa. A np. kominy systemowe jechały poprzez Alle - z daleka, bo nawet z transportem było taniej, niż w okolicznych hurtowniach. Poza tym, najcięższe tematy typu pustaki, bloczki - z najbliższej nam hurtowni (Allbud), bo choć cena nie czyniła cudów, to jednak z transportem w cenie - było korzystnie. A dziś transport, to bardzo ważna sprawa Zieli, gdzie się budujesz (jeśli można spytać) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 25.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zieli, gdzie się budujesz (jeśli można spytać) ? Nowe Dabie gm.Labiszyn:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocka 26.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, Czy możeci polecić mi kogoś od kominków z Bydgoszczy lub okolicy (budowa Zielonka). Interesuje mnie montaz i rozprowadzenie ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 26.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Nowe Dabie gm.Labiszyn:yes: No, to prawie ziomal My z gm. Nowa Wieś i tym Nowabudem mnie trochę zmyliłeś, bo też w nim dokonujemy zakupów, i tym w Brzozie, i tym w Dziemionnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 26.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No, to prawie ziomal My z gm. Nowa Wieś i tym Nowabudem mnie trochę zmyliłeś, bo też w nim dokonujemy zakupów, i tym w Brzozie, i tym w Dziemionnej Pozdrawiam powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 26.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, Czy możeci polecić mi kogoś od kominków z Bydgoszczy lub okolicy (budowa Zielonka). Interesuje mnie montaz i rozprowadzenie ciepła. na forum pojawia się firma popiołek ale ja nie korzystałem więc czy można polecić to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 26.03.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, Czy możeci polecić mi kogoś od kominków z Bydgoszczy lub okolicy (budowa Zielonka). Interesuje mnie montaz i rozprowadzenie ciepła. najbliżej masz neotermo w Cielu, ja korzystałem z MMS z Fordońskiej naprzeciwko Kabla i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 29.03.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 witam możecie dać namiary na geodetę i kogoś do charakterystyki energetycznej . pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 29.03.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 witam możecie dać namiary na geodetę i kogoś do charakterystyki energetycznej . pozdrawiam Piotr 2 lata temu jak szukałem to był najtańszy i najszybszy, bez problemow (certyfikat energetyczny) http://www.energo-invest.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiarz 29.03.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam Serdecznie. Rozpoczynam remont dachu. Może komuś z forumowiczów została plandeka do przykrycia dachu albo kilka plandek. dach tak około 220 m2 - chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyzol 31.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam, Jeżeli ktoś ma sprawdzonego stolarza do wykonania schodów i drzwi wewnętrznych to byłbym wdzięczny za namiar - budowa Murowaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyzol 31.03.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam, Posiadam do sprzedania ok 120 stempli budowlanych 2.7-3m. Odbiór Murowaniec.Zainteresowanych proszę o info na priva Pozdrawiam,Przyzol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocka 31.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Właśnie jestem na etepie szukania ekipy do ocieplenia poddasza. Dostałam ofertę 60 zł/m2 na gotowo z regipsami. Mozna wiedzieć ile płaciliście i co sądzicie o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 31.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Drogooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts