koka1 31.03.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Poszukaj kilka stron wstecz. Mowa była. Ja poddasza użytkowego do ocieplenia nie posiadam, ale z moich obserwacji wynika, że za 4-4,5 dychy, da się zrobić z pomocą ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocka 01.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Cena 60 zł/m2 obejmuje ocieplenie poddasza 15+10 , stropu 15+10, zabudowanie skosów regipsami oraz podwieszenie całych sufitów na poddaszu. Przeczytałam kilka stron wstecz (a nawet więcej niz kilka) i nic konkretnego z nich nie wywnioskowałam. Jeżeli macie ten etap już za sobą, czy mozna wiedziec ile was wyszedl i czy możecie polecic solidna ekipe, bo zależy mi aby dach byl dobrze ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 01.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Cena 60 zł/m2 obejmuje ocieplenie poddasza 15+10 , stropu 15+10, zabudowanie skosów regipsami oraz podwieszenie całych sufitów na poddaszu. Przeczytałam kilka stron wstecz (a nawet więcej niz kilka) i nic konkretnego z nich nie wywnioskowałam. Jeżeli macie ten etap już za sobą, czy mozna wiedziec ile was wyszedl i czy możecie polecic solidna ekipe, bo zależy mi aby dach byl dobrze ocieplony. to nie jest dużo ciężko będzie znaleźć taniej tym bardziej jeśli ekipa sprawdzona http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania.../page310 poczytaj ten wątek tam jest dużo ciekawych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 01.04.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Cena 60 zł/m2 obejmuje ocieplenie poddasza 15+10 , stropu 15+10, zabudowanie skosów regipsami oraz podwieszenie całych sufitów na poddaszu. Przeczytałam kilka stron wstecz (a nawet więcej niz kilka) i nic konkretnego z nich nie wywnioskowałam. Jeżeli macie ten etap już za sobą, czy mozna wiedziec ile was wyszedl i czy możecie polecic solidna ekipe, bo zależy mi aby dach byl dobrze ocieplony. mysle, ze jest to gorna polka cenowa, w poniedzialek takze zaczynam ocieplenie, srednia rynkowa " na gotowo" to 45-50 zl znajdziesz takich za 10-15 zl w gore i doł pamietaj o ustaleniu calkowitego zakresu prac jak obrabianie okien itp, a by nie bylo dodatkowo zawsze korzystniej brac " na gotowo" pod ciemne kolor latexu- wtedy majster bedzie wiedzial jak bedziesz odbierac proponuje takze przejrzec strone: szukajfachowca.pl- tam znajdziesz oferty powodzenia pwa P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocka 01.04.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 mysle, ze jest to gorna polka cenowa, w poniedzialek takze zaczynam ocieplenie, srednia rynkowa " na gotowo" to 45-50 zl znajdziesz takich za 10-15 zl w gore i doł pamietaj o ustaleniu calkowitego zakresu prac jak obrabianie okien itp, a by nie bylo dodatkowo zawsze korzystniej brac " na gotowo" pod ciemne kolor latexu- wtedy majster bedzie wiedzial jak bedziesz odbierac proponuje takze przejrzec strone: szukajfachowca.pl- tam znajdziesz oferty powodzenia pwa Czy ekipę masz sprawdzoną, z polecenia? Daj znać proszę, czy się sprawdziła. Jak będzie solidna, biorę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocka 01.04.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 to nie jest dużo ciężko będzie znaleźć taniej tym bardziej jeśli ekipa sprawdzona http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania.../page310 poczytaj ten wątek tam jest dużo ciekawych informacji Dzięki! Jest co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 04.04.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Poszukuję bloczków fundamentowych keramzytowych - obdzwoniłam już kilkanaście hurtowni i nic. Czy ktoś z Was kupował coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 05.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 poszukuję bloczków fundamentowych keramzytowych - obdzwoniłam już kilkanaście hurtowni i nic. Czy ktoś z was kupował coś takiego? http://www.czamaninek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 05.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Czesc, koncze ocieplenie poddaszyzostanie mi kilka paczek ( po 50m2) dobrej welny TOPRock 15 i 10cm, kupilem w dobrej cenie wiec moge tez w dobrej cenie odsprzedac pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 07.04.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 www.czamaninek.pl przedstawiciel tej firmy to konkretny facet warto się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4slawek 09.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Czesc, koncze ocieplenie poddaszy zostanie mi kilka paczek ( po 50m2) dobrej welny TOPRock 15 i 10cm, kupilem w dobrej cenie wiec moge tez w dobrej cenie odsprzedac pozdarwiam PWA Witam Jestem zainteresowany, proszę o info o ilości i cenie na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 10.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Stempell, Zieli - dzięki, właśnie dzisiaj przywieźli mi bloczki na budowę, proponują też konkurencyjną cenę na kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 10.04.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Stempell, Zieli - dzięki, właśnie dzisiaj przywieźli mi bloczki na budowę, proponują też konkurencyjną cenę na kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 13.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Może ktoś dysponuje namiarem na ziemię tzw. ogordową? U ogrodników za wywrotkę chcą 700-800zł - jak dla mnie to za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 14.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam- poszukuję jakieś tymczasowe drzwi, najlepiej stalow o wymiarach max (podaję otwory w ścianie) 150x230 i 90x205. Jeśli ma ktoś takie tymczasowe na czas budowy drzwi będę wdzięczny za info lub poradę gdzie takowe mogę znaleźć - jestem z Torunia ale dojadęPozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 14.04.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Może ktoś dysponuje namiarem na ziemię tzw. ogordową? U ogrodników za wywrotkę chcą 700-800zł - jak dla mnie to za wiele. ja też jestem zainteresowany (murowaniec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 14.04.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 witam możecie dać namiary na geodetę i kogoś do charakterystyki energetycznej . pozdrawiam Piotr certyfikat zamawialiśmy na Allegro za 59 zł,wszystko ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 14.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Elektryk poszukiwanyz okolic Fordonu, Dabrowy Chelminskiej itp.do zrobienia instalacja w calym domu + przylacze energetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 15.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Może ktoś dysponuje namiarem na ziemię tzw. ogordową? U ogrodników za wywrotkę chcą 700-800zł - jak dla mnie to za wiele. w Osielsku Panowie wożą za 500-550 ale wokol komina pewnie kwestia kosztow transportu, ja patrze, gdzie kopią pod nowe domy torf lub humus i proponuje od razu dowoz do mnie pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 15.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Czesc, koncze ocieplenie poddaszy zostanie mi kilka paczek ( po 50m2) dobrej welny TOPRock 15 i 10cm, kupilem w dobrej cenie wiec moge tez w dobrej cenie odsprzedac pozdarwiam PWA Witam, ponawiam moja oferte do odsprzedazy welny ( 2 x 50m2), gdyz w tym tygodniu bede chcial oddac do hurtowni, lecz pewnie beda chcieli, abym za zwrot kupil inne materialy proponuje 10-12% taniej od najtanszej ofery, ktora znajdziecie- oczywiscie realnej jesli blsiko Osielska to transport gratis pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts