CitroCerber 23.04.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Googlać też potrafię, stąd moje pytanie o opcje tańsze niż 100 PLN. Ale dzięki za kwerendę Michał Rolnika gdzieś obok nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 23.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Rolnik nie wjedzie - teren lesisty i ogrodzony. Musi być mała ręczna glebogryzarka. Dzięki za sugestię z lokalną firmą ogrodniczą. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anax 24.04.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam... Noszę się z zamiarem kupna działki budowlanej na obszarze Murowańca. Proszę o informacje czy te tereny są warte zainteresowania. Jak jest z instalacją gazową , podobno w 4 kwartale tego roku ma być kładziona instalacja. Czy bliskość kanału nie jest zagrożeniem przy ewentualnej hmmm powodzi?. No i jakie są przewidziane inwestycje , mam tutaj na myśli jakiś sklep, szkola, przychodnia itp. Acha co sądzicie o firmie Acropol, proponują działkę ale nie własnościową tylko wieczystą dzierżawę. Z góry przepraszam, za niefachowe słownictwo, albo naiwne pytania, ale jestem w tym temacie zieloniutki. Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratki 25.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 WitamKupię stemple budowlane, potrzebuję ok 100 sztJeżeli ktoś posiada na zbyciu proszę o kontakt na privPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 25.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam budujących. Gdzie kupowaliście parapety z konglomeratu? Czy ktos kładł płytki z Paradyża Noce naturalne? I czy ktoś robił oświetlenie z taśm ledowych, chodzi mi o wymiary półek pod sufitem jak zrobić aby dobrze to wyglądało? Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 26.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam Kupię stemple budowlane, potrzebuję ok 100 szt Jeżeli ktoś posiada na zbyciu proszę o kontakt na priv Pozdrawiam Hej posiadam stemple budowlane dlugosc 2.7m - 3.0m ilosci ok. 90 szt. od odbioru w Ostromecku szczegoly na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 29.04.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Czesc, poszukuje tanich kamieni ze zwirowni, aby wylozyc teren od ogrodzenia do obrzeża. Moze macie namiary na tani material z okolic B-szczy lub Osielska? dzieki za podpowiedz i milego weekendu majowego. pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 29.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 aaa i moze jeszcze namiar na korę do ogrodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 30.04.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 poszukuje tanich kamieni ze zwirowni, aby wylozyc teren od ogrodzenia do obrzeża. Na kolonijnej jest banner czwłowieka od piasku/żwiru itp. Ja brałem tylko piasek, ale ceną była OK. aaa i moze jeszcze namiar na korę do ogrodu.. Kiedyś na płocie przy Słonecznej w Osielsku wisiał duży banner z numerem telefonu - może nadal wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 30.04.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Może ktoś poleci ekipę od ogrodzenia klinkierowego? Ogrodzenie jest do zrobienia w gm. Osielsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 aaa i moze jeszcze namiar na korę do ogrodu.. 502-40-40-91. Ja biorę od nich trzeci sezon i jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 03.05.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam Szukam kogoś kto wykona balustradę na balkonie dajcie namiary, najlepiej aby był z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 03.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Na kolonijnej jest banner czwłowieka od piasku/żwiru itp. Ja brałem tylko piasek, ale ceną była OK. Kiedyś na płocie przy Słonecznej w Osielsku wisiał duży banner z numerem telefonu - może nadal wisi? dziekuje za informacje bylem tam juz, lecz cena dobija, gdyz gosc sprzedaje glownie male ilosci cena powinna byc okolo 80 zl ( bezposrednio) a po sprzedaje po 280 zl wynika to z tego, ze ja chce 20t a najdrozszy jest transport pozdarwiam PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 03.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 502-40-40-91. Ja biorę od nich trzeci sezon i jestem zadowolona:) dziekuje za namiar, moge sie zapytac ile biora i w czym dostarczają? pozdarwiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 03.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 mam oferte 300 pln za certyfikat energetyczny, czy macie moze tansze namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 04.05.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 mam oferte 300 pln za certyfikat energetyczny, czy macie moze tansze namiary? 250 ale ktos mi powiedzial ze kupil z allegro (70) i bylo wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 04.05.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 na allegro robia za 60 zl za wszystko, kupilem , dostalem papiery pieczatki, wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubo 05.05.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 czy ktos z was moze mi dac namiary na solidnego dostawce dachowki ceramicznej w Bydgoszczy ( creaton lub koramic) ? moze ktos z was kupowal niedawno dachowki i byl by chetny podzielic sie informacja gdzie i za ile, oraz czy nie bylo problemu z ustalonym terminem dostawy na budowe.z gory dziekuje i pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 07.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 na allegro robia za 60 zl za wszystko, kupilem , dostalem papiery pieczatki, wszystko ok. my też z All właśnie - szybko i tanio Czy znacie stolarza, który zrobiłby plac zabaw? Zostało nam trochę drewna i nie opłaca mi się kupowac gotowego placu z Obi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.05.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Packaging, 7 zł za 80 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts