Nefredyta 17.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 WItam . Poszukuję garażu używanego do Murowańca na budowę. Może ktoś coś słyszał od znajomych, że chcą sprzedać? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edwards 17.05.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam wszystkichJestem w trakcie budowy domu w Bydgoszczy. Szukam sprawdzonych informacji na temat pokrycia dachu solidnym gontem bitumicznym. Czy ktoś posiada na swoim dachu tego typu pokrycie ? Ofert jest sporo ale każda sprawdzona informacja, porady lub uwagi będą bardzo mile widziane.Dziękuję z góry za pomoc w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 17.05.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 witam, macie jakieś namiary na dobrą ziemię... pod trawnik? To jeszcze napisz gdzie to ma być dowiezione - będzie łatwiej. potrzebowałbym do Prądocina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 21.05.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Chcę się pozbyć gruzu z budowy. Ma ktoś namiar na niedrogi kontener? Łochowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 22.05.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Chcę się pozbyć gruzu z budowy. Ma ktoś namiar na niedrogi kontener? Łochowo. Co jakiś czas CORIMP ma promocje: kontener 7m3 czystego gruzu (bez ziemii, regipsow, folii itp) 216 zł brutto. EURO-CLEAR: kontener 7m3 na gruz i ziemię (bez śmieci) 350 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
l0qin 22.05.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam, przymierzam się do zakupu stolarki okiennej z PCV (Veka). Czy ktoś może polecić jakąś firmę z Bydgoszczy bądź okolic, ewentualnie wypowiedzieć się na temat własnej współpracy jeśli taka miała miejsce z firmami Kolbud, Konspo, Jartex, Korbud, Pol-plast, A. Wardalska, może innej - w kontekście rzetelności i jakości świadczonych usług, a także idącego za tym własnego poziomu zadowolenia, ale niekoniecznie z ceny. Nie szukam firmy która będzie najtańsza, wstępne wyceny z wymienionych już posiadam i myślę, że w każdym przypadku da się tu wynegocjowac kompromis, jednak może ktoś może powiedzieć coś więcej, będę bardzo wdzięczny za pomoc w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 22.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam, przymierzam się do zakupu stolarki okiennej z PCV (Veka). Czy ktoś może polecić jakąś firmę z Bydgoszczy bądź okolic, ewentualnie wypowiedzieć się na temat własnej współpracy jeśli taka miała miejsce z firmami Kolbud, Konspo, Jartex, Korbud, Pol-plast, A. Wardalska, może innej - w kontekście rzetelności i jakości świadczonych usług, a także idącego za tym własnego poziomu zadowolenia, ale niekoniecznie z ceny. Nie szukam firmy która będzie najtańsza, wstępne wyceny z wymienionych już posiadam i myślę, że w każdym przypadku da się tu wynegocjowac kompromis, jednak może ktoś może powiedzieć coś więcej, będę bardzo wdzięczny za pomoc w wyborze. ja korzystałem z usług firmy Karo która sprzedaje okna Vetrex co prawda mam je od niedawna, wiec nie powiem nic o ich użytkowaniu ale z produktu(wizualnie) jak i montażu 100% satysfakcji i z czystym sumieniem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
l0qin 23.05.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 zieli dziękuję, właśnie złożyłem prośbę o wstępną wycenę, swoja droga pominąłem ich wcześniej z uwagi na brak kontaktu mailowego poza formularzem na ich stronie www, poza tym może ktoś jeszcze zechce się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 23.05.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 WItam mam pytanie jak wyglada z odbiorem jesli chodzi o kominiarza? A dokladniej drzwi od kotłowni z garazu (wewnatrz budynku). Czy one koniecznie musza otwierac sie na zewnatrz kotłowni? Nawet jesli piec jest mniejszy jak 25KW? Jak wygalda taki odbior czy ew ktos ma namiar na kogos kto cos takiego wykonuje? i ile taka przyjemnosc kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 23.05.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja placilem 160zl za odbiory kominiarskie, z tego co wiem to drzwi musza sie otwierac na zewnatrz do kotlowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 23.05.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jestem zainteresowany kupnem kostki granitowej z poludnia polski. Zakupilem juz jednego tira, ale mi zbraknie troche kostki. Moze ktos chcialby sie zlozyc na zakup czesci kostki granitowej, wtedy moznaby zamowic caly transport, podzielic koszty transportu. Wychdzi to duzo taniej niz w sklepie. cena kostki to kolo 200 zl za tone + transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 25.05.2012 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 WItam mam pytanie jak wyglada z odbiorem jesli chodzi o kominiarza? A dokladniej drzwi od kotłowni z garazu (wewnatrz budynku). Czy one koniecznie musza otwierac sie na zewnatrz kotłowni? Nawet jesli piec jest mniejszy jak 25KW? Jak wygalda taki odbior czy ew ktos ma namiar na kogos kto cos takiego wykonuje? i ile taka przyjemnosc kosztuje? reguly odbior jest w momencie, kiedy jeszcze nie ma drzwi, moim zdaniem w budynku jednorodzinnym ( nie szeregowym nie ma to znaczenia) musi byc praktycznie koszt sa rozne w zaleznosci od kominiarza i tzw, punktow teoretycznie kominiarz powinien odebrac komin do pieca oraz wentylacje, a wiec sa to 2 uslugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 25.05.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jestem zainteresowany kupnem kostki granitowej z poludnia polski. Zakupilem juz jednego tira, ale mi zbraknie troche kostki. Moze ktos chcialby sie zlozyc na zakup czesci kostki granitowej, wtedy moznaby zamowic caly transport, podzielic koszty transportu. Wychdzi to duzo taniej niz w sklepie. cena kostki to kolo 200 zl za tone + transport. napisz troche wiecej: * jaka duza kostka * ile m2 wychodzi na tone moze wzialbym troche do ogrodu pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 25.05.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 WItam mam pytanie jak wyglada z odbiorem jesli chodzi o kominiarza? A dokladniej drzwi od kotłowni z garazu (wewnatrz budynku). Czy one koniecznie musza otwierac sie na zewnatrz kotłowni? Nawet jesli piec jest mniejszy jak 25KW? Jak wygalda taki odbior czy ew ktos ma namiar na kogos kto cos takiego wykonuje? i ile taka przyjemnosc kosztuje? Około 250 zł płaciliśmy, kotłownie również mamy nie dostosowaną do pieca na paliwo stałe (za wąska) mimo to z przeglądem i odbiorem problemu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 25.05.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 napisz troche wiecej: * jaka duza kostka * ile m2 wychodzi na tone moze wzialbym troche do ogrodu pwa maja pelen asortyment praktycznie kazda kostke, ja kupowalem na allegro, do tego tez krawezniki i grys granitowy do rozsypywania. Ile m2 to zalezy jaka kostka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratki 26.05.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Cześć wszystkimMam pytanie do osób korzystających z usług Energa z Torunia. Jak można zdobyć od nich kluczyk do skrzynki która jest na granicy działki? Podczas podpisywania umowy otrzymaliśmy informację że kluczyk otrzymamy w późniejszym czasie jak zamontują licznik teraz jak dzwonię to są zdziwieni że go nie mam. Sprawa wyszła ponieważ wywaliło korki i panowie muszą przyjechać i to naprawić, ale za taką usługę życzą sobie 300zł. Wywali mi korki klika razy i zobaczę rachunek na niebagatelną kwotę Przeciez to jakies nieporozumienie. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 27.05.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Skrzynka budowlana do sprzedania - odbiór w Inowrocławiu, cena 180 zł - link do aukcji http://allegro.pl/skrzynka-budowlana-rozdzielnia-erbetka-i2377669676.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki74 28.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam Czy ma ktoś namiary na sprawdzoną firmę oferującą drewo do kominka z okolic Bydgoszczy? Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 29.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cześć, do upłynnienia jakieś 6 ton kamieni na opaskę, pod rośliny, podjazd, czy do procy http://allegro.pl/kamienie-kolorowe-16-32-100kg-k-bydgoszczy-i2379096857.html Miejsce: Murowaniec PS. I stelaż do bidetu. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 02.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hej, mi się przyda do procy Zostaw namiary na prv. Cześć, do upłynnienia jakieś 6 ton kamieni na opaskę, pod rośliny, podjazd, czy do procy http://allegro.pl/kamienie-kolorowe-16-32-100kg-k-bydgoszczy-i2379096857.html Miejsce: Murowaniec PS. I stelaż do bidetu. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts