vayakon 05.06.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam, przymierzam się do zakupu stolarki okiennej z PCV (Veka). Czy ktoś może polecić jakąś firmę z Bydgoszczy bądź okolic, ewentualnie wypowiedzieć się na temat własnej współpracy jeśli taka miała miejsce z firmami Kolbud, Konspo, Jartex, Korbud, Pol-plast, A. Wardalska, może innej - w kontekście rzetelności i jakości świadczonych usług, a także idącego za tym własnego poziomu zadowolenia, ale niekoniecznie z ceny. Nie szukam firmy która będzie najtańsza, wstępne wyceny z wymienionych już posiadam i myślę, że w każdym przypadku da się tu wynegocjowac kompromis, jednak może ktoś może powiedzieć coś więcej, będę bardzo wdzięczny za pomoc w wyborze. My zdecydowaliśmy się na Korbud - co prawda jeszcze nie są zamontowane, ale oferta była atrakcyjna i obsługa sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
l0qin 05.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 My zdecydowaliśmy się na Korbud - co prawda jeszcze nie są zamontowane, ale oferta była atrakcyjna i obsługa sympatyczna. mhm, znam już dwie osoby u których montowała okna ta firma, pierwsza bardzo zadowolona, natomiast druga nie, między innymi dlatego, że Panowie montażyści zamurowali pod nieobecność inwestora sporą część otworu okiennego ( jakieś 0,5 do 1 mb) aby dopasować jedno z okien, więc atrakcyjna oferta, w domyśle cenowa i sympatyczna obsługa nie są dla mnie priorytetem, jednak dziękuję za zainteresowanie aczkolwiek o ile pamiętam wysłałem email z prośbą o wstępną wycenę, ale pozostał on bez odpowiedzi ze strony tejże firmy, najwyraźniej są zbyt zajęci na ten sezon, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 05.06.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 mhm, znam już dwie osoby u których montowała okna ta firma, pierwsza bardzo zadowolona, natomiast druga nie, między innymi dlatego, że Panowie montażyści zamurowali pod nieobecność inwestora sporą część otworu okiennego ( jakieś 0,5 do 1 mb) aby dopasować jedno z okien, więc atrakcyjna oferta, w domyśle cenowa i sympatyczna obsługa nie są dla mnie priorytetem, jednak dziękuję za zainteresowanie aczkolwiek o ile pamiętam wysłałem email z prośbą o wstępną wycenę, ale pozostał on bez odpowiedzi ze strony tejże firmy, najwyraźniej są zbyt zajęci na ten sezon, pozdrawiam no właśnie nie wszystkie firmy doceniają internet:) a ja właśnie buduje cały dom przez internet, i teraz mam problem z firmami od oczyszczalni, które nie są skore do odpisywania na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 07.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam, mam pytanie - gdzie najtaniej kupię deski na płot? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratki 09.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Cześć wszystkimSprzedam stemple budowlane ok 100 szt długość 2,8 oraz tarcicę sosnową 1 m3 o wymiarach 10x10cm różnej długości do równego podpierania stropu teriva . Jeżeli niejasno wytłumaczyłem poniżej zdjęcie.http://images40.fotosik.pl/1623/78738f1d419819c1m.jpgPozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 10.06.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Sprzedam garaż blaszany po budowie, wym. 3x5 m cena 1000 zł. Stan idealny. Dodatkowo skrzynka budowlanaw cenie 180 zł. Do tego mogę dorzucić za darmo kozę do grzania wraz z rurą łączącą z kominem. Odbiór w Inowrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam... Noszę się z zamiarem kupna działki budowlanej na obszarze Murowańca. Proszę o informacje czy te tereny są warte zainteresowania. Jak jest z instalacją gazową , podobno w 4 kwartale tego roku ma być kładziona instalacja. Czy bliskość kanału nie jest zagrożeniem przy ewentualnej hmmm powodzi?. No i jakie są przewidziane inwestycje , mam tutaj na myśli jakiś sklep, szkola, przychodnia itp. Acha co sądzicie o firmie Acropol, proponują działkę ale nie własnościową tylko wieczystą dzierżawę. Z góry przepraszam, za niefachowe słownictwo, albo naiwne pytania, ale jestem w tym temacie zieloniutki. Pozdrawiam wszystkich budujących Witam w Murowańcu mieszka już sporo forumowiczów, zapraszam kiedyś na odwiedziny wsi sklep jest, a o reszcie można zapomnieć a wieczyste użytkowanie nie gryzie, tylko od razu trzeba wykupić najlepiej w Gminie firmy sprzedającej niestety nie znam, ale niech z tego tytułu zejdą z ceny pozdro PS jeżeli chodzi o gaz to zależy gdzie jest działka, która strona Łochowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 nikt z murowanca nie czyta tego soorrki, ale już tu mieszkamy i gadamy w realu a necik owszem z radyjka śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 15.06.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam. Pytanie do osób juz mieszkającym. Kto Wam robił schody (chodzi o obłożenie schodów betonowych). Szukam sprawdzonej pewnej ekipy. Z gory dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 20.06.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 witam ponownie,tym razem szukam firmy, która wykonałaby domek narzędziowy z drewutnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel1025 24.06.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, Gdzie w Bydgoszczy mogę dostać elementy do drenażu opaskowego poza Castoramą?Czy macie namiar na dobrą hurtownię z rurami drenażowymi, studzienkami rewizyjnymi, rurami pcv itp. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 24.06.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A byles z Bohamecie w cielu? i jeszcze jedna jest tam hurtownia Ekoma chyba co maja rury kanalizacyjne. Bohamet jest po prawej od kosciola a ta druga po lewej koło drukarni ale od lokalnej drogi przy samym brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 24.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 rury do drenazy moge odsprzedac po kosztach, zostaly mi od oczyszczalni [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 25.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 mi został kawałek bednarki 4x30 kilka czy kilkanaście metrów. Gdyby ktoś potrzebował to odsprzedam po kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 witam ponownie, tym razem szukam firmy, która wykonałaby domek narzędziowy z drewutnią... Mam kogos takiego w Toruniu. Mogę podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzierlatka 26.06.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 witam jakie okna będą lepsze? aluplast 4000 STD OKUCIE ROTO nt szyba 4/16ar/4tf czy oknoplast platinium l;ub koncept taka sama szyba? jak ma sie do tego schuco? czy ktos z Was kupowwał okna w Carpenterze w Bydgoszczy? Jak współpraca? a czy może są jakieś firmy w Bydgoszczy w których lep[iej nie kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 26.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 carpenter to porazka, zero kompetencji, fuszere odwolaja, ado tego chamy iprostaki. Ja bralem z oknolpusa willa gertruda wiza wi mediamarkt. Polecam. Wszystko tylko nie carpenter!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 26.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 tez bralem z oknolusa na jagiellońskiej. Zero problemu jak do tej pory. Chodz musza jeszcze na regulacje przyjechac. Ale u mnie wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 27.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mam kogos takiego w Toruniu. Mogę podać namiary też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VITO1973 27.06.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witajcie Buduje sie w Bierzgłowie Jak ktoś sie buduje w pobliżu polecę fachowców którzy mnie nie naciągali. Mam kontakt do bardzo dobrych fachowców takich jak:Dekarz, Elektryk Zawiodłem sie na Murażach no i pracami hydraulicznymi z tymi ostatnimi "fachowiec" każe sobie płacić za coś czego nie ma. Wystawił już fakture heheh trzecią z kolei na to samo pierwsza była na 14000PLN po konsultacjach z pracownikami (śmiechu warte) zniżył do 10000PLN obecnie już jest na 7500PLN Firma z Grudziądza nie dajcie sie oszukać jak coś mam pełną dokumentację mailową z tą firmą niezły materiał na artykuł. Gdyby ktoś już był na dalszych etapach i ma godnych polecenia fachowców do ocieplenia dachu, do płyt karton-gips, kafelkarza, brukarza i firmę do założenia trawnika bardzo bym prosił o kontakt Budujcie się i rozmnażajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts