ablonski 01.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zerknij na to http://www.allegro.pl/item98992175_bloczki_betonowe_zastosowanie_slupki_ogrodzeniowe.html Nie wiem czy o coś takiego chodziło ale ................. a może to http://www.allegro.pl/item100104377_bloczki_betonowe_na_slupki_ogrodzeniowe.html lub wpisz na allegro słupki ogrodzeniowe znajdziesz ich więcej Pozdrawiam witam nie zupelnie o to mi chodzi, chodzi mi o takie klasyczne ogrodzenie z plyt,, stawia sie dwa gotowe slupki a miedzy nie wstawia sie gotowe plyty (zazwyczaj 3 lub 4) te ogrodzenia z zalozenia maja kolor betonu, mozna je malowac... http://www.ogrodzenia.betonowe.pl/ogrodzenia_betonowe.html dokladnie chodzi mi o cos takiego jak w linku, tylko ze z bydgoskiego regionu:) dziieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 01.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Mam pytanko odnonie wywozu cieków. Czy kto się orientuje jaki to koszt?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 01.05.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zerknij na to http://www.allegro.pl/item98992175_bloczki_betonowe_zastosowanie_slupki_ogrodzeniowe.html Nie wiem czy o coś takiego chodziło ale ................. a może to http://www.allegro.pl/item100104377_bloczki_betonowe_na_slupki_ogrodzeniowe.html lub wpisz na allegro słupki ogrodzeniowe znajdziesz ich więcej Pozdrawiam witam nie zupelnie o to mi chodzi, chodzi mi o takie klasyczne ogrodzenie z plyt,, stawia sie dwa gotowe slupki a miedzy nie wstawia sie gotowe plyty (zazwyczaj 3 lub 4) te ogrodzenia z zalozenia maja kolor betonu, mozna je malowac... http://www.ogrodzenia.betonowe.pl/ogrodzenia_betonowe.html dokladnie chodzi mi o cos takiego jak w linku, tylko ze z bydgoskiego regionu:) dziieki Gdzieś widziałem taki szyld ogrodzenia betonowe tylko gdzie to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 01.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Hejo! Mijałam dziś w Stryszku (trasa z Bydy do Inowrocławia) .Po prawej stronie znajduje się reklama , stoją też wzory ogrodzenia na "żywo" Mam też telefon do gościa ,ale on chyba jest z okolic Mogilna . Nie wiem czy ta okolica Cię interesuje.Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisstof 02.05.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 witaj ablonskizobacz tutajhttp://www.artbud.civ.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 02.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czy ktoś buduje się lub budował w Łochowicach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Czy ktoś buduje się lub budował w Łochowicach???? Na pierwszych stronach Naszej Grupy chyba był ktoś z Łochowic. Teraz chyba już nie. Musisz poczytać. Nasi znajomi mieszkają w Łochowicach. A co KarolinaS chciałabyś wiedzieć. Macie jakąś fajną działkę na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Marzena 03.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam! Mieszkam w Łochowicach w czym mogę pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 03.05.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Zdecydowaliśmy się kupić działkę własnie w Łochowicach- jest ona jednak nieuzbrojona-moje pytanie dotyczy głównie-oczekiwania na przyłącza prądu, wody itd. jak długo to trwało itd. Jutro jedziemy do gminy dowiedziec się jaki jest plan zagospodarownia czy tez warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam! Mieszkam w Łochowicach w czym mogę pomóc? Witajcie w Klubie! Jak się Wam mieszka w Łochowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Marzena 03.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jeżeli chodzi o przyłączenie wody to sprawa jest prosta jeżeli woda jest w ulicy to w ciągu maksymalnie tygodnia możecie mieć wodę na działce. Z prądem jest inna sytuacja : jeżeli w granicy działki jest postawione już złącze kablowe to żaden problem musicie wystąpić do ZE o wydanie warunków energetycznych na które czekacie około tygodnia następnie w ciągu kilku dni macie prąd budowlany i budujecie , ale najpierw musicie mieś pozwolenie na budowę(można załatwić bez pozwolenia ale trudno). Inaczej wygląda sytuacja jeżeli nie ma złącza kablowego w granicy działki, jeżeli powiecie dokładnie gdzie znajduje się działka którą chcecie kupic to powiem dokładnie jak wygląda sytuacja z prądem . W Łochowicach mieszka nam się super , las ptaszki OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 03.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Wysyłam info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 W Łochowicach mieszka nam się super , las ptaszki OK! W Murowańcu też ... witam w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Marzena 03.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam Panie Robercie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.05.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam Panie Robercie! tutaj to ja żeden PAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 04.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy ktos może mi powiedzie co ozn. fachowe stwierdzenie "fundamenty do poziomu zero"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 04.05.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 lucyperek stan "0" masz zaznaczony w projekcie na przekrojach budynku i od niego liczone są wszystkie wysokości budynku. Zerknij do naszego projektu na rys. A7. U nas stan 0 jest na poziomie zaprojektowanej, wykończonej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.05.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 W Łochowicach mieszka nam się super , las ptaszki OK! W Murowańcu też ... witam w naszym gronie i to jak fajnie w Murowańcu ja również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 04.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 W Zielonce też jest cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 04.05.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 W Osielsku też !!!Pozdrawiam wszystkich... Ciele kończš w następnš rodę i dekarze zaczynajš swoje dzieło...Tylko jeszcze nie ma wybranej dachówki : UNIBET czy LEIER ???Leier - podwójna esówka za 0,99 zł za sztukę ( 10 szt/m2 ) - niezła cena ale jakoć ...Jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts