marchab 02.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam!!! Szukam parapetów drewnianych wewnętrznych. Nie mam ich dużo, bo zaledwie 4 sztuki (3x 150cmx 24cm i 1x 180cm x 24) Stolarz spod Nakła wycenił mi na 1700 zł z drewna liściastego, to jak na moją kieszeń sporo (1,5 mkw drewna 4 cm grubości) - co myślicie na ten temat. Może ktoś ma namiary na tańszych stolarzy albo miejsca z parapetami w okolicy Bydzi. Pozdrawiam Ja akurat brałem 2 parapety z Liroy-a, na to lakier bezbarwny x3 i zmieściłem się w kwocie 280pln. Sugeruję poszukać po tartakach, troszkę ich jest, może wyjdzie troszkę taniej (np. osówiec, strzelewo). Cena zależy też od rodzaju drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 03.08.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam Witam!!! Szukam parapetów drewnianych wewnętrznych. Nie mam ich dużo, bo zaledwie 4 sztuki (3x 150cmx 24cm i 1x 180cm x 24) Stolarz spod Nakła wycenił mi na 1700 zł z drewna liściastego, to jak na moją kieszeń sporo (1,5 mkw drewna 4 cm grubości) - co myślicie na ten temat. Może ktoś ma namiary na tańszych stolarzy albo miejsca z parapetami w okolicy Bydzi. Pozdrawiam Podjedz sobie na ul Mokra firma zwie sie Plafon i chyba maja najwiekszy wybor parapetow w Bydgoszczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubo 04.08.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 szukam kierownika budowy w Rogowie, powiat Żnin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OW1719510449 05.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witajcie, mam pytanie buduje ktoś może Dom w Tymianku 3 w okolicach Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinik 06.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Czy ktoś z Was korzystał z firmy UNIDOOR od bram garażowych Hormann w Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 07.08.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hey, Niebawem planuję ruszyć z budową na Prądach w Bydgoszczy, czy możecie mi polecić jakąś ekipę do stanu zero i murów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 07.08.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam, Wreszcie ruszam z budową w Murowańcu.Niestety ekipa, którą niejako miałem wybraną, jak mi rzuciła ostateczną wyceną, to normalnie z krzesła spadłem.A ponieważ chciałbym w tym roku zakończyć stan surowy, dlatego pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy murarzy. Proszę o Wasze jakiekolwiek namiary - coś mi się udało na forum poszukać, ale jedni już nie robią murowanych (przerzucili się na drewniane) a druga ekipa mnie właśnie zastrzeliła ceną. Dziękuję z góry! Pozdrawiam,Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 07.08.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam Podjedz sobie na ul Mokra firma zwie sie Plafon i chyba maja najwiekszy wybor parapetow w Bydgoszczy. Pozdrawiam jesli ktos szuka parapetow z aglomarmuru to polecam firme aglomarmur s.c ul.Gajowa 7 sa o polowe tansi niz Plafon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 07.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Poszukuję antaby/pochwytu do drzwi zewnętrznych, czyli po prostu metrowego uchwytu w formie rurki ze stali nierdzewnej zamiast klamki - gdzie można takie coś kupić w Bydgoszczy? Stolarnia robiąca drzwi zażyczyła sobie 800zł - jest to wg mnie zbyt wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 07.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Czy ktoś z Was korzystał z firmy UNIDOOR od bram garażowych Hormann w Bydgoszczy? jutro montuja mi naped , ale znam wlascciela i sa wmiare ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cb1975 09.08.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Poszukuję antaby/pochwytu do drzwi zewnętrznych, czyli po prostu metrowego uchwytu w formie rurki ze stali nierdzewnej zamiast klamki - gdzie można takie coś kupić w Bydgoszczy? Stolarnia robiąca drzwi zażyczyła sobie 800zł - jest to wg mnie zbyt wygórowana cena. Nic prostszego, zakup na allegro oto link http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&country_code=1&string=antaba&search_type=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&shippingTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=t&view=gtext&offer_type=0&listing_sel=2&listing_interval=7&pay=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 09.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam Moja ekipa od SSO wystawiła mnie do wiatru. Mieli skończyć robotę w lipcu, ale im mocno nie wyszło. Mają zrobić ściany na piętrze i mam nadzieję, że już ich nigdy więcej nie zobaczę. Problem w tym, że nie mam teraz ani ekipy ani dachu Znalazłyby się namiary na sprawdzonych fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 10.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nic prostszego, zakup na allegro oto link http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&country_code=1&string=antaba&search_type=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&shippingTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=t&view=gtext&offer_type=0&listing_sel=2&listing_interval=7&pay=0 Niestety żaden z dostawców nie ma antaby do drzwi zewnętrznych, wszystkie są do wewnątrz )-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cb1975 11.08.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Niestety żaden z dostawców nie ma antaby do drzwi zewnętrznych, wszystkie są do wewnątrz )-: Zobacz ten http://allegro.pl/pochwyt-uchwyt-drzwiowy-nierdzewny-inox-drzwi-i2547575376.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocka 12.08.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam, Szukam projektanta wnetrz do wykonania projektu łazienki. W salonach łazienek projekt przeważnie jest za darmo, jezeli sie weźmie od nich płytki. Z tym ze płytki chcę zamawiać przez internet, bo ceny są o wiele tańsze. Może ktoś miał projekt łazienki i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 12.08.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 poszukuje ogrodzenia wie ktos gdzie mozna znalezc tanie ogrodzeniez siatki lub paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 12.08.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam, Szukam projektanta wnętrz do wykonania projektu łazienki. W salonach łazienek projekt przeważnie jest za darmo, jeżeli sie weźmie od nich płytki. Z tym ze płytki chcę zamawiać przez internet, bo ceny są o wiele tańsze. Może ktoś miał projekt łazienki i jest zadowolony? Indywidualny projekt łazienki nie jest tani, to co oferują w sklepach ja bym nienazywał projektem, ale pewnie się nie znam Ja miałem styczność z architektem wnętrz z http://www.indesign.bydgoszcz.pl ale nie licz że to będzie kosztowało tyle co w sklepie z płytkami. Zadzwoń, spytać zawsze można, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 13.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dla mnie koncepcyjny projekt łazienki przygotowała firma http://kuhn-design.pl/ Projekt porażka - nie przemyślany, bez polotu, nie uwzględniający w ogóle stylu, w którym miała być zrobiona łazienka. Podobnie projekt ogrodu - na żywopłot zastosowane rośliny, których od 3 lat nikt nie sadzi zbiorowo ze względu na to, że bardzo mocno chorują.Jeszcze jedno - okna firmy Korbud - na 17 zamówionych okien, 6 zostało uszkodzonych podczas transportu, po tygodniu w ramach gwarancji ma wjechać producent, żeby na miejscu naprawić zarysowane ramy. Montażystów trzeba było pilnować non stop. Po montażu zostało mi 48 kotew - jeśli ktoś jest zainteresowany chętnie odsprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.08.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 kotwy po 0,30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 14.08.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam, Szukam projektanta wnetrz do wykonania projektu łazienki. W salonach łazienek projekt przeważnie jest za darmo, jezeli sie weźmie od nich płytki. Z tym ze płytki chcę zamawiać przez internet, bo ceny są o wiele tańsze. Może ktoś miał projekt łazienki i jest zadowolony? Czesc, ja wzialem projektanta z salonu, porade masz na miejscu za darmo, ja wziąłem opcję przygotowania projektów łazienek ( po 500 zl za kazda) bez koniecznosci zakupu materialów, ale tak, czy owak z uwagi na fakt, ze mialem w tym salonie duzy rabat kupowalem na miejscu dziala to tak, ze albo dostaniesz rabat ale placisz wiecej za prace projektanta ( gdyz on jest oplacony z ceny detalicznej) lub zaplacisz mnie w sklepie, ale drozej projektantowi sprawdzilem ceny kafli u konkurencji i byly drozsze fakt, ze jest to kwestia wyboru materiałów i ich dostepnosci na rynku mozna oczywiscie pogadac ze znajomymi- wszystko zalezy od zamierzonego efektu gdybym mial wybierac jeszcze raz to wziąłbym projektanta, ale chyba jednak tansza glazure, niektóre dekory kosztuja do 1000 pln za m/2 powodzenia pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts