vayakon 21.09.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja biorę od tego gościa, Krzysztof 661729136, już kilka razy i mam już rabat... Jest z Bydgoszczy okolice Piaski, dowozi po 5m3 różnego drewna porąbanego, układanego na przyczepie, choć niektóre kawałki trzeba delikatnie jeszcze przepołowić. Ceny taniej nie znalazłem za takie samo, oczywiście po rabacie za kilkakrotne zamówienia. pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 24.09.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Moi Drodzy, potrzebuję namiary na solidną osobę, która zrobiłaby podbitkę i obróbki blacharskie - pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 24.09.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Jeszcze szukam kogoś do wykonania ogrodzenia drewnianego - zwyczajne wiejskie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 24.09.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Moi Drodzy, potrzebuję namiary na solidną osobę, która zrobiłaby podbitkę i obróbki blacharskie - pilne U to współczuje, ja szukałem ekipy, umawiałem sie z dwiema ekipami, ale nikt nie przyszedł Na szybko bedzie chyba problem, dopiero pewnie na przyszły rok.... Ja miałem tak samo w zeszłym roku, ekipy niestety nie polecę z powodu notorycznego braku terminów u nich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 25.09.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 witam wszystkich budujacych, czy mozecie podac ceny jakie placiliscie za instalacje wod-kan i co w waszych domach oraz jaki rodzaj instalacji,probuje porownac ceny jakie otrzymalem od ekipy coInstalacja CO dom 150m2 instalacja na miedzi w tym - piec heitz 2- moc 25 kw - grzejniki w calym domu bez podlogowki,piec koszt ok 8500pl + materialy + robocizna razem 30.000 pln,czy to waszym zadaniem duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 25.09.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 witam wszystkich budujacych, czy mozecie podac ceny jakie placiliscie za instalacje wod-kan i co w waszych domach oraz jaki rodzaj instalacji, probuje porownac ceny jakie otrzymalem od ekipy co Instalacja CO dom 150m2 instalacja na miedzi w tym - piec heitz 2- moc 25 kw - grzejniki w calym domu bez podlogowki, piec koszt ok 8500pl + materialy + robocizna razem 30.000 pln, czy to waszym zadaniem duzo? wydaje mi się dużo ale w sumie jest to miedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszsew 04.10.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Pilnie potrzebuję 60 stempli. Może coś wam zostało po budowie. Proszę o Kontakt na priv Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 04.10.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 wydaje mi się dużo ale w sumie jest to miedz Ja zaplaciel za robocizne 6000 zl (podlogowka 120 m2 +kotlownia z buforem i piecem, itd) w tym wypusty. tez mam kotlowniew miedzi. Bardzo zaluje tej miedzi, drogie to to, a i ulozyc sie nie da, tak jak plastiku i przez to robi sie pajeczyna. za same rurki, ksztaltki 4000 zl, bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vayakon 04.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Mam skrzynkę budowlaną na sprzedaż do odbioru w Niemczu - koszt 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 08.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 hej ludziska... bardzo dawno mnie tu nie bylo... sluchajcie - potrzebuje garaz blaszak, ale nie totalna ruine... dajcie znac , popytajcie znajomych lub rodzine pls.informacje prosze mi przeslac na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 08.10.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 mariuszsew - skad jestes? moj kolega chce sie pozbyc stempli bo juz mu niepotrzebne... sa w murowancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatasz 09.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam,poszukuję wykonawcy przęseł ogrodzeniowych (20 szt po 2mb, 1,2 wys.) oraz balustrad na 3 balkony, ok 14mb.Czy ktoś ma namiary? Pozdrawiam,RenataSz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anax 09.10.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam Polećcie mi jakiegoś dobrego i rzetelnego geologa. Muszę zrobić badania gruntu, podejrzewam, że mam "trudne" podłoże. Sprawa pilna. Dzięki za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 13.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 poszukuje sprawdzonych firm wykonujacych zabudowy kuchenne na wymiar no i oczywiscie tanich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempell 14.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 poszukuje sprawdzonych firm wykonujacych zabudowy kuchenne na wymiar no i oczywiscie tanich Ja również poszukuje takiej firmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 15.10.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 witam wszystkich budujacych, czy mozecie podac ceny jakie placiliscie za instalacje wod-kan i co w waszych domach oraz jaki rodzaj instalacji, probuje porownac ceny jakie otrzymalem od ekipy CO Instalacja CO dom 150m2 instalacja na miedzi w tym - piec heitz 2 - piec koszt ok 8500pl - moc 25 kw http://ekobud-sklep.pl/heitz-kociol-c-o-eko-2-24-kw.html - grzejniki w calym domu bez podlogowki, - materialy (rurki? Kaloryfery? naczynie wzbiorcze/przeponowe) co wchodzi w zakres materiałów? - robocizna - czyli co? wkucie w istniejącą ścianę, założenie pogodówki? razem 30.000 pln, czy to waszym zadaniem duzo? Ciężko Ci coś odpowiedziec bo nie wiadomo jaki projekt budujesz. Przy 150m2 parterówki bez podłogówki to wydaje mi się dużo. Instalacja w miedzi? Dlaczego? Ja mam w plastiku i wszystko pochowane w ścianach plus podłogówka. Przy instalacji np w szeregowcu z czeterema piętrami (garaż, I i II pietro plus poddasze) to cena nie wydaje się duża. Zwróć uwagę na mojoe dopiski do wypunktowanej listy - dużo lepiej się czyta - prawda? Jak dodasz więcej informacji - będzie można kiedyś w przyszłości znaleźć Twój post. Dodawanie linków też jest mile widziane - ja dodałem to pierwszego lepszego który znalazłem w google Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 15.10.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam wszystkich forumowiczów, a w szczególności grupę z Murowańca. Zamierzam zakupić działkę w Murowańcu (gmina Białe Błota) (ciach.....) . POZDRAWIAM DAREK Czy możesz powiedziec ile teraz kosztują tereny w Murowańcu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcs 17.10.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 poszukuje sprawdzonych firm wykonujacych zabudowy kuchenne na wymiar no i oczywiscie tanich Z polecaniem różnie bywa, ale niech tam. Zapytaj w klimar meble. Moj zestaw w porówniu do barteksu to -50%. Przyznać muszę, że okucia to nie blum, ale także pełen wysuw szuflad z domykaniem i zawiasy z hamulcami. Co do wykonainia - jako ogólnie znany upierdliwiec znalazłem kilka uchybień, ale zaoszczędzone tysiące skutecznie zamykają mi usta pozdrawiam mcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_m 17.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 poszukuje sprawdzonych firm wykonujacych zabudowy kuchenne na wymiar no i oczywiscie tanich U nas zabudowę wykonywała firma Unistyl (Bydgoszcz ul.Głowackiego). Było to 4 lata temu i wtedy porównując ich ofertę względem innych firm w Bydgoszczy to na pewno nie byli najtańsi, ale od czasu instalacji (4 lata) nic się nie dzieje z okuciami czy frontami. Ekipa montująca czysta, myśląca i sprawna... a to moim zdaniem duże atuty Ponieważ kuchnie mamy dosyć nietypową, to właśnie Unistyl (konkretnie Pan Arek) zaproponował projekt, który nam się najbardziej spodobał. Pozostałe firmy, z którymi rozmawialiśmy proponowały standardowe szuflady czy szafki - zero inwencji w maksymalne zagospodarowanie przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 17.10.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 dzięki zdaję sobie sprawę że z poleceniami jest różnieale właśnie o to mi chodzi poszukuje firm do których można złożyć zapytanie ofertoweoczywiście można sobie wygoglować ale lepiej korzystać z doświadczenia innych i nie tylko chodzi mi o te pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts