andy44 08.04.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ...i może przybliżony cennik Podaj zakres prac - może być na priva - aktualnie wykonują u mnie roboty dobrzy brukarze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 08.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Podaj zakres prac - może być na priva - aktualnie wykonują u mnie roboty dobrzy brukarze. Pozdrawiam. napisze tutaj może się komuś przyda chodzi mi o położenie około 40m2 podjazdu pod garaż i 10m2 chodnika. p.s ci brukarze są naprawdę nieźli jeśli pracują przy takiej pogodzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 09.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hej, pytanie związana z kostka brukową. Jaka najlepsza będzie kolejnośc wykonanania prac. Czy najpierw wykonac ogrodzenie, a pózniej kostkę brukowa na podjazd do garazu i chodnik. Czy też odwrotnie tzn. pierwsza kostka burkowa, a póżniej ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 09.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hej, pytanie związana z kostka brukową. Jaka najlepsza będzie kolejnośc wykonanania prac. Czy najpierw wykonac ogrodzenie, a pózniej kostkę brukowa na podjazd do garazu i chodnik. Czy też odwrotnie tzn. pierwsza kostka burkowa, a póżniej ogrodzenie? moim zdaniem najlepiej ogrodzenie, gdyz brukarzom łatwiec dociąc kostnkę lub rozsądnie ją cofnąć i zrobic to fachowo łatwiej takze z podejsciem prądu / domofonu dla bramki i bramy łatwiej też dobrac kostkę do ogrodzenia niz odwrotnie oraz jest jeszcze jedna zaleta kostkę zrobisz zawsze, bo żona nie odpuści a na ładne ogrodzenie moze na koncu niestarczyć P.S. pamiętajscie o zagęszczeniu ziemi pod kostkę po wykopach pod instalacje, szczegolnie o tej porze roku powodzenia PWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy44 10.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Kostkę kładą mi za 35 zł/mkw do tego wykonanie koryta i wymiana gruntu pod kostkę po 30 zł/mkw plus moje materiały.A jeśli chodzi o pogodę to jest super - jak dla brukarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Andy...super zdjęcie w awatarku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 11.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kostkę kładą mi za 35 zł/mkw do tego wykonanie koryta i wymiana gruntu pod kostkę po 30 zł/mkw plus moje materiały. A jeśli chodzi o pogodę to jest super - jak dla brukarzy... Andy, czy oni mają jakąś "minimalną wielkość zamówienia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy44 11.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Myślę , że nie ma minimum - "tylko kolejka" zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy44 11.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Andy...super zdjęcie w awatarku:) W realu jest jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 11.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kostkę kładą mi za 35 zł/mkw do tego wykonanie koryta i wymiana gruntu pod kostkę po 30 zł/mkw plus moje materiały. A jeśli chodzi o pogodę to jest super - jak dla brukarzy... czesc, zapytaj sie do jakiej glebokosci zageszczają ziemie, ja mam np. gline i przy takiej temperaturze ziemi nie mozliwosci zageszczenia jak pusci to kostka by siadła , gdyz siądzie podklad jak zacząlem sie budować to myslalem, ze poza glownym sezonem jest dużo taniej, ale... dochodzą inne problemy mimo wszystko powodzenia pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy44 12.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Grunt jest gliną ilastą - nie ma problemu z wymianą - wykorytowali 30 cm i wymienili na żwirek kopany .Jak masz glinę to należałoby ją wymienić - na pewno siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budujacy123 13.04.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam,U mnie w zeszłym roku robiła fachowa ekipa. Jestem zadowolona w 100%. Wykonują proste układanie jak rownież skomplikowane wzory. Namiar: p.Dawid 697 077 764. Na priva mogę podesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander_a 15.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Widzę, że od jakiegoś czasu dyskusja krąży wokół kostki brukowej, dlatego też mam pytanie związane z tym tematem. Zostało mi całkiem sporo odpadów dachówki ceramicznej, z którą nie do końca wiem, co mam zrobić.Akurat mam sprzątanie na budowie i chciałem ją po prostu wyrzucić, ale majster mi powiedział, że możnaby ją użyć do utwardzenia gruntu np. pod kostkę. Co o takim rozwiązaniu myślicie? Jakieś jeszcze inne zastosowania odpadu dachówkowego przychodzą Wam na myśl? Pozdrawiam,Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 15.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 majster mi powiedział, że możnaby ją użyć do utwardzenia gruntu np. pod kostkę. Co o takim rozwiązaniu myślicie? Jak potłuczesz na drobno to tak, bo większych kawałków nie zagęścisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina-71 19.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam, to ja może zmienię temat:yes: - czy możecie polecić producenta szamba z naszych okolic. Potrzebuję zbiornika 10m3 w Brukobudzie zaproponowali mi dwa osobne 5m3, które trzeba jeszcze połączyć. Troszkę mi to nie odpowiada. To tak chyba nie bardzo - szczególnie jeśli chodzi o utrzymanie szczelności? Macie propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratki 19.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 CześćSprzedam skrzynkę budowlaną. Służyła u mnie na budowie przez rok. W pełni wyposażona. Możliwość dowozu w obrębie 30 km od Bydgosz]czy lub Torunia. Osoby zainteresowane zapraszam na privhttp://images45.fotosik.pl/1795/e2668118a46d0f8cm.jpg http://images48.fotosik.pl/670/8350504260ff39a5m.jpg http://images44.fotosik.pl/670/790235802ad40ee0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 26.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam, przypominam się ze sprzedażą przewodu jak ponizej: YAKY 4X 16 KABEL ZIEMNY ALUMINIOWY 0.6/1KV (G016233) jak w opisie idealny do zasilenia budowy 3 fazowy do każdego ciężkiego urządzenia, posiadam 130mb, mogę sprzedać czesc kabla, cena: połowe ceny hurtowni pozdarwiam Piotr witam, przypominam się ze sprzedażą przewodu energetycznego pozdarwiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czy kojąży ktoś firmę tynkarską KAL-TECH Adrian Kalka z Inowrocławia - może u kogoś aktuanie wykonuje prace Bardzo chętnie zobazce ich pracę, porozmawiam z inwertorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.05.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czy kojąży ktoś firmę tynkarską KAL-TECH Adrian Kalka z Inowrocławia - może u kogoś aktuanie wykonuje prace Bardzo chętnie zobazce ich pracę, porozmawiam z inwertorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 07.05.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam, to ja może zmienię temat:yes: - czy możecie polecić producenta szamba z naszych okolic. Potrzebuję zbiornika 10m3 w Brukobudzie zaproponowali mi dwa osobne 5m3, które trzeba jeszcze połączyć. Troszkę mi to nie odpowiada. To tak chyba nie bardzo - szczególnie jeśli chodzi o utrzymanie szczelności? Macie propozycje? ja brałem z pablox system 6m3 ale maja jednokomorowe 10m3, sprawdź http://www.pabloxsystem.pl/szamba-betonowe-jednokomorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts