Balbina-71 08.05.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dzięki Ekogroszek - sprawa już załatwiona. Szambo wkopane i podłączone. Firma Tykman z Osielska - wszystko "od ręki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 08.05.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam, w chwili obecnej poszukuje namiary na stolarza od schodów oraz firmy montującej drzwi wewnętrzne macie sprawdzone ekipy/namiary? wszelkie info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 11.05.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam, w chwili obecnej poszukuje namiary na stolarza od schodów oraz firmy montującej drzwi wewnętrzne macie sprawdzone ekipy/namiary? wszelkie info mile widziane Polecam firme Mat -Mar ul. Grunwaldzka 245 w Bydgoszczy TEL. 606-33-95-42 (52) 521-28-95 Zakladali u mnie 3 tyg temu drzwi , bardzo profesjonalna ekipa, bezplatny pomiar i wycena, mozna sie targowac o rabat .Naprawde polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 11.05.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 witam,ja juz troche czasu buduje, niestety duzo sam... chalupe przykrylem deskami i papa... wiec zona wymyslila ze skoro sie juz nie leje na glowe to zeby zrobic chociaz 2-3 pomieszczenia w srodku i by okres letni juz siedziec na wsi.. chcialbym tymczasowo wyposazyc puste pomieszczenia jakimis meblami itp - zrobie kuchnie i salon i mala lazieke wiec prosba - jesli sie wprowadzacie do nowych chalup i nie chcecie zabierac jakis mebli ze starego domu/mieszkaniato pls dajcie cynk.... chetnie to przygarne, bo nie moment teraz na kupowanie "docelowych" mebli...albo cos bylo kupione ale nie podoba sie i nie pasuje, zagraca garaz itp jakas stara lodowka, kuchenka gazowa, pralka czy zmywarka itp tez chetnie przyjme... prosze o pw pozdrawiam i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 26.05.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam. Poszukuję solidnego dekarza do położenia pokrycia dachu i "posprzątania" po ekipie, która robiła więźbę i kładła papę, przez którą teraz sie porządnie leje. Czy może ktoś kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 28.05.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam. Poszukuję solidnego dekarza do położenia pokrycia dachu i "posprzątania" po ekipie, która robiła więźbę i kładła papę, przez którą teraz sie porządnie leje. Czy może ktoś kogoś polecić? Wysłałem na priva namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 28.05.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Wysłałem na priva namiary Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 03.06.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam. Szukam już długo odpowiedniego projektu, ale jakoś nie mogę znaleźć. Czy macie do polecenia kogoś, kto zrobi dla mnie projekt indywidualny? Czy ktoś może dał taki sobie zrobić? W jakiej cenie?Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 03.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Moi drodzy dużymi rokami zbliża mi się etap instalacji. Czy moglibyście polecić dobrego i w "miarę" taniego elektryka oraz hydraulika do wod-kanu? Byłbym niezmiernie wdzięczny! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 11.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Hey nadal podzukuję namiarów na hydraulika, co ogarnie mi całość instalacji w domu. Naprawdę będę wdzięczny za wszelkie kontakty. PS Mam na sprzedaż ok 200 stempli 2,7-3m na terenie Bydgoszcz/Lisi Ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 13.06.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 potrzebuje namiary do osob zajmujacych sie nawadnianiem ogrodu, mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 30.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Moi Drodzy poszukuje namiaru na sprawdzoną ekipę od tynków maszynowych. Instalacje jeszcze nie skończone ale już najwyższa pora rozglądać się dalej. Będę wdzięczny za wszelkie namiary i ceny jakie mieliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 03.07.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Moi Drodzy poszukuje namiaru na sprawdzoną ekipę od tynków maszynowych. Instalacje jeszcze nie skończone ale już najwyższa pora rozglądać się dalej. Będę wdzięczny za wszelkie namiary i ceny jakie mieliście. Pozdrawiam Ja korzystalem z usług firmy Franke: http://www.tynkiposadzkifranke.pl/kontakt tel. 608 259 638. Tynki maja 2 lata, i na razie sie trzymaja Dostalem kontakt od znajamego, no i nie miałem zastrzeżeń do ekipy wykonujacej prace. Działaja na rynku dosyc długo, no i włascicel zna się na fachu. Dogląda pracowników podczas prac. Gdybys był natomiast na etapie posadzek to odradzam usługi firmy Katafjasz Józef z Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 06.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Mi tynki robił Piotynk... al to jakieś 3 lata temu... póki co nic nie odpadło. hmmm... a ja szukam ekipy do w sumie prostego zadania:http://oferia.pl/zlecenie/item644364-podmurowka-murek Zlecę wykonanie murka pod ogrodznie:- brama dwuskrzydłowa 4-5m,- długość ogrodzenia 18.5m,- murek betonowy wysokość ok. 40 cm,- furtka,- słupki w przekroju kwadrat, przęsła np. z Castoramy,- miejscowowść Prądocin,- materiał typu słupki, brama, przęsła dostarcza zlecający,- szalunki i beton ( z tzw. "gruchy") po stronie wykonującego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 11.07.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Poszukuje namiarow na dobrego sprawdzonego glazurnika jesli ktos takowego zna prosze o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodebert 11.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witajcie.Od pewnego czasu jestem użytkownikiem forum, głównie biernie do tej pory. Czytam, zbieram doświadczenia i planuję swoją budowę. Rozmawiałem już z architektami i wykonawcami SSO. Bardzo spodobało mi się podejście firmy PPHU Ino-Dach z Inowrocławia. Rozmowa z Panem Mateuszem była konkretna i rzeczowa. Czy ktoś z Was miał już okazję współpracować z tą firmą? Prosiłbym o opinie.P.S. Planuję budowę na przyszły rok, gmina Łabiszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander_a 15.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Coś chyba sezon ogórkowy na forum... Ale jakby ktoś był zainteresowany mam do sprzedania:- stemple budowlane długości 2,50-3 m w cenie 5,5 sztuka (odbiór własny)- szkrzynka do prądu budowlanego - info na PW Jak ktoś zainteresowany, zapraszam do kontatku przez PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 17.07.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Kto jest zadowolony z wykonania swoich posadzek i może polecić ekipę? Poszukuję od tygodnia, każdy się zachwala, ale na tym etapie budowy już wiem, że taka autoreklama niewiele znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 17.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Kto jest zadowolony z wykonania swoich posadzek i może polecić ekipę? Poszukuję od tygodnia, każdy się zachwala, ale na tym etapie budowy już wiem, że taka autoreklama niewiele znaczy. Ja jestem zadowolony z ekipy, która robiła poddasze - Julbud. Na parterze robił Katafiasz - było właściwie OK, ale dylatacje w otworach drzwiowych zrobili po skosie i dodatkowo zrobili tam, gdzie być dylatacji być nie powinno - efekt: pęknięta płytka w miejscu, gdzie ona przebiega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 17.07.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Mam do sprzedania plastikowa skrzynke elektryczna na metalowych nogach, mozliwosc wkopania lub powieszenia CENA 170zl tel 535318823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts