Balbina-71 22.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Kto jest zadowolony z wykonania swoich posadzek i może polecić ekipę? Poszukuję od tygodnia, każdy się zachwala, ale na tym etapie budowy już wiem, że taka autoreklama niewiele znaczy. U mnie robiła ekipa z Rogowa. Wszystko ok - równo, gdzie trzeba dali wzmocnienie, szybko i w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 22.07.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 U mnie robiła ekipa z Rogowa. Wszystko ok - równo, gdzie trzeba dali wzmocnienie, szybko i w terminie. Wszytko zalezy od ekipy, która do Ciebie przyjedzie i będzie wykonywała prace. Na przykład Katafiasz miał 3 ekipy (przynajmniej tak było 2 lata temu). Ci co do mnie przyjechali to byli chłopaki z łapanki i posadzki wykonali niestarannie, co wyszło dopiero przy układaniu paneli. Ważne przy tym było nastawienie właściela firmy czyli Katafiasza, gdy zadzwoniłem z reklamacją. Najpierw zbywał mnie, że za kilka dni przedstawi propozycję rozwiązania problemu, a później przestał odbierać ode mnie telefony. Z tego powodu zdecydowanie odradzam korzystanie z usług firmy Józef katafiasz!! W przypadku firmy z Rogowa współpraca była OK. Jest wiele firm, ktore zajmują się kładzeniem posadzek. Ważne jest ich doświadczenie i dokładność wykonania posadzek. Z mojego doświadczenia wynika, że nie płacić od razu całości kwoty za wykonana usługe. Najlepiej się też umówić na starcie prac w jakim standarcie będą wykonane posadzki tzn. jakie będą dopuszczalne odchyłki od poziomu. Jak posadzki przeschną, to pomierzyc łatą 2-metrową odchyłki od poziomu. Jest na to norma, że na 2 metrach nie powinno byc odchyłki od poziomu więcej niż kilka milimetrów. A najlepiej niech to sprawdzi fachowiec, który będzie układał panele. W przypadku bowiem duzych nierówności trzeba stosować grubsze podkłady pod panele lub też szlifować posadzkę lub nierównosci wyrównywac np. klejem do glazury. Są to dodatkowe pieniądze i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej10 24.07.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Coś chyba sezon ogórkowy na forum... Ale jakby ktoś był zainteresowany mam do sprzedania: - stemple budowlane długości 2,50-3 m w cenie 5,5 sztuka (odbiór własny) - szkrzynka do prądu budowlanego - info na PW Jak ktoś zainteresowany, zapraszam do kontatku przez PW. Pozdrawiam prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodebert 25.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 HejkaMam pytanie: w związku z tym , że zastanawiam się nad ścianą jednowarstwową czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami posiadacza takiego domku? (Czy można by było również odwiedzić i zobaczyć na żywo?)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 31.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam. Zostało mi po budowie sporo bednarki i kilka wylewek do typowych rynien lindab w kolorze złotym (miedzianym). Oddam za przysłowiową flaszkę. Może ktoś robi dach i nie zakłada rynien, wtedy się przydają, aby nie leciało po ścianie. Odbiór w Bydgoszczy lub w Brzozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haniaol 07.08.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hej Elektryk-polecicie kogoś sprawdzonego z doświadczeniem...... ?Budowa Osielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldekk69 09.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Szukam kierownika budowy .Budowa rusza w Dobrczu.Najlepiej z doswiadczeniem w budowaniu domow energooszczednych.Ma ktos namiary na takiego?Pozdrawam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 17.08.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witamposzukuję jakiegoś ślusarza do wykonania przęseł na płot frontowy. Słupki stalowe oraz nowoczesne płaskowniki zamknięte, brama przesuwna, silnik... Może macie kogoś do polecenia, kogoś sensownego i w normalnej cenie... Lokalizacja to Brzoza koło Bydgoszczy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haniaol 18.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Hejka Mam pytanie: w związku z tym , że zastanawiam się nad ścianą jednowarstwową czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami posiadacza takiego domku? (Czy można by było również odwiedzić i zobaczyć na żywo?) Pozdr Podaj maila wyśle ci ciekawy art. odnośnie kosztów. Mnie przekonał że zrezygnowałem z zamiaru budowy z Ytonga 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 26.08.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Poszukuję firmy do wykonania bramy przesuwnej z automatyką Czy możecie kogoś polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berni73 01.09.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Hej, gdyby była cena 90 zł z materiałem byłabym zainteresowana. Buduje się w Małszycach, a elewacje planuję zrobić wrzesień-październik. jestem zainteresowany ociepleniem domu w podanej cenie więc proszę o namiary na ekipę. Buduję w Kotomierzu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasza77 05.09.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam. Szukam już długo odpowiedniego projektu, ale jakoś nie mogę znaleźć. Czy macie do polecenia kogoś, kto zrobi dla mnie projekt indywidualny? Czy ktoś może dał taki sobie zrobić? W jakiej cenie?Dzięki za odpowiedzi Witam, ja mam podobny problem. Czy ktoś mógłby mi polecić Pracownie Architektoniczną lub dobrego architekta, który pomógłby mi adoptować wybrany projekt lub zaprojektować indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMYXO 08.09.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam,Mam do sprzedania 90 stempli drewnianych o wysokości 280-290 cm. Cena 400 zł. Odbiór w Dobrczu k/Bydgoszczy we własnym zakresie. Nr tel: 509966708 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 13.09.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witamszukam murarza do wykonania ogrodzenia z klinkieru. Lokalizacja Brzoza koło Bydgoszczy. telefon 603403817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 23.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 U mnie robiła ekipa z Rogowa. Wszystko ok - równo, gdzie trzeba dali wzmocnienie, szybko i w terminie. U mnie robił p. Nowak ze Znina polecił mi go Zieli z tego forum po ok roku od ułożenia posadzek ( robiono je pod koniec listopada) moge pwiedzieć że zrobiono je starannie, w terminie i za umówioną cene w gratisie dostałem siatkę wzmacniającą na posadzkę w garażu, wykonawca zwrócił mi uwage na błęy wykonawcy schodów w ten sposów uniknąłem przyszłych problemów dla stolarza od schodów. Moja rada rób posadzki jak naj szybciej ze względu na pogodę o tej porze roku posadzki bedą wysychały dłużej niż latem w okresie ok 2 m-cy od wylania nie mozna załączać podłogówki jeśli taką masz tylko załączasz grzejniki i musi być zrobiona micro wnetylacja by odprowadzić pare wodna jaka powstanie podczas wysychania, oczywiscie w tym czasie nie ma mowy o kładzeniu kafelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 23.09.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Projektant przyłącza energetycznego poszukiwany wszelkie info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.09.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Projektant przyłącza energetycznego poszukiwany wszelkie info mile widziane A to nie jest w gestii Enei? Chyba, że mówisz o adaptacji projektu (odcinek od domu do skrzynki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOGROSZEK 23.09.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A to nie jest w gestii Enei? Chyba, że mówisz o adaptacji projektu (odcinek od domu do skrzynki)? tak chodzi mi o odcinek miedzy skrzynką enei a domem, adaptacja projektu, ( mam zrobiony tylko projekt domu i zbiornik szamba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 23.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam, Poszukuje namiarów na ekipę od dociepleń. Chciałbym przed zimą przykleić styropian oraz zatrzeć siatką z klejem bez tynków. Może macie namiar na kogoś nie drogiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 25.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Mam do sprzedania skrzynke elektryczna budowlana-150zl ,do odbioru na Lisim Ogonie wiecej informacji pod nr tel 535318823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts