teka 01.05.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Szukam ekipy do SSO z dachem. Dom bedzie w standardzie co najmniej energooszczednym. Mozecie kogos polecic ? 505102330 arek krześniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 02.05.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ja juz mieszkam w Lochowie ale nadal jest duzo rzeczy do zrobienia - czy ktos moglby polecic kogos kto moglby pomoc w pracach przy domu? chodzi o posprzatanie, pomalowanie plotu, skoszenie trawnika itp itd - proste prace. na tablica.pl mozna znalezc osoby suzkajace prostych prac za kilka zlotych na godzine ale wolabym kogos poleconego! dziekuje Arek Wysłałąm wiadomość na private Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 11.05.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 witamposzukuje ekipy, ktora poprawi/wykona mi wentylacje w domku parterowym. Nalezy podlaczyc okap, z jakas zamykana przepustnica. Z przydomowej oczyszczalni sciekow wydobywa sie smrod, w ubieglym roku ja rozkopalem i jest wykonan poprawnie, ale wentylacje "wysoka" mam ponizej kalenicy, moze to jest przyczyna.Spotkal sie ktos z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 11.05.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 szukam rowniez firmy, ktora wykona instalacje odgromowa. Mozecie kogos polecic sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 11.05.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 witam poszukuje ekipy, ktora poprawi/wykona mi wentylacje w domku parterowym. Nalezy podlaczyc okap, z jakas zamykana przepustnica. Z przydomowej oczyszczalni sciekow wydobywa sie smrod, w ubieglym roku ja rozkopalem i jest wykonan poprawnie, ale wentylacje "wysoka" mam ponizej kalenicy, moze to jest przyczyna. Spotkal sie ktos z takim problemem? Ale gdzie Ci śmierdzi? w domu na zewnątrz ? Ja też mam poniżej kalenicy i jest wszystko ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 11.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ale gdzie Ci śmierdzi? w domu na zewnątrz ? Ja też mam poniżej kalenicy i jest wszystko ok! Daje czadu z niskich wywietrznikow z drenazu (na dworze). Zieli a jakie ustronstwo wsypujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 12.05.2014 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 U mnie tez czuc z tych wywietrznikow ale nie jest to uciażliwe nie wiem czy to ma znaczenie ale rury te maja ok 1m miałem je przyciac po montazu oczyszczalni ale jakos tak nie mam czasu.A preparat uzywam ten http://www.leroymerlin.pl/hydraulika/kanalizacja-zewnetrzna/preparaty-do-szamb/preparat-do-szamb-microbec-bros,p68225,l669.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 22.05.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam, po budowie zostało mi nieco wełny mineralnej do sprzedania. Zatem jeśli ktoś chciałby kupić - posiadam wełnę mineralną Pink ( 7 balotów -15 cm i 6 balotów- 5 cm ) cena do uzgodnienia na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeek 31.05.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Jejezeli ktos szuka tynkarza w okolicach Bydgoszczy : polecam !!!!!! : Pan Waldemar Franke : jakosc terminowosc i predkosc wykonania NIE do pobicia : bylem mocno zaskoczony: szybko solidnie i all inklusive .... w przypadku komentarzy " reklama i bla bla" .....tak i robie to chetnie i specjalnie poniewaz firma jest "nie do pobicia" jak ktos jest zainteresowany chetnie podam kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 20.06.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ja jeszcze swojej wentylacji nie podłaczyłem 110 mam tylko wywiew fi 50 i nic na razie brzydko nie pachnie. Jakie bakterie stosujesz?? Przy tanich środkach duzo syfu ze tak powiem idzie w drenaz co jest powodem zapachów. witam poszukuje ekipy, ktora poprawi/wykona mi wentylacje w domku parterowym. Nalezy podlaczyc okap, z jakas zamykana przepustnica. Z przydomowej oczyszczalni sciekow wydobywa sie smrod, w ubieglym roku ja rozkopalem i jest wykonan poprawnie, ale wentylacje "wysoka" mam ponizej kalenicy, moze to jest przyczyna. Spotkal sie ktos z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.pm 13.07.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam, Rozpoczynam budowę domu w Łochowie i szukam dobrej i sprawdzonej ekipy do stanu surowego. Ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.pm 13.07.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam, Rozpoczynam budowę domu w Łochowie i szukam dobrej i sprawdzonej ekipy do stanu surowego. Ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 07.08.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Oddam odpady styropianowe. Jak ktoś chętny proszę pisać na prv. Mozna spokojnie zrobić z nich granulet do ocieplenia poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorowe okno 09.08.2014 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Hello Kochani, czy macie godnego polecenia stolarza ktory wykonalby zabudowe kuchni, szafy etc. Poszukujemy tez wykonawcy schodow... Piszcie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 18.08.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ile płaciliście za m2 gładzi? Jakbyście mieli namiary na godnego polecenia byłbym niezmiernie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jach78c 23.08.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam!Bardzo bym prosił o namiary na godnego polecenia i niedrogiego architekta, do projektu lub adaptacji domu parterowego.gmina Osielsko.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefredyta 08.09.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Szukam firmy sprzatajacej , ktora sprzatnie gruz na budowie oraz.pustaki lub oddam odpady polowkowe gazobetonu 24. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 08.09.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Szukam firmy sprzatajacej , ktora sprzatnie gruz na budowie oraz.pustaki lub oddam odpady polowkowe gazobetonu 24. Pozdrawiam Ja dogadałem się z firmą wywożącą śmieci w mojej okolicy za parę złoty zabrali mi cały gruz po budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek231 11.09.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Czy są na forum osoby zadowolone z wylanych posadzek? Jeśli tak, to poproszę na PW o namiary na ekipy godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 12.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Poszukuje firm zajmujących się uzdatnianiem wody czy ktoś coś?Jeśli tak proszę o info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts