szabell 02.07.2015 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 już się doszukałem na fb, że będzie Kiermasz Płytek z Ług więc to zawsze jakiś pewniak. no to komu w drogę temu wrotki w takim razie bo później już raczej okazji nie będzie - dzięki za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagor 25.07.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam Wszystkich, ponieważ jest to mój pierwszy post to mówię dzień dobry Dopiero zaczynam budowę domu w Bydgoszczy dla tego mam pytanie do Was. Czy znacie jakieś sprawdzone i godne polecenia firmy, które wybudują dom począwszy od fundamentów aż po stan surowy otwarty? Wiadomości na priv proszę. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 26.07.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Dzień dobry.Ja już pobudowałam. Firmy różne, niektóre godne polecenia, niektóre wręcz przeciwnie. Zadowolona jestem z panów od więźby, dekarzy i tynkarzy, ich mogę polecić- poważni, kontaktowi, wszystko wykonane dokładnie i równo, ceny też przystępne. Jeśli ktoś chce namiar, proszę pisać na priva. A ja poszukuję sprawdzonej firmy, która wykonuje szafy-zabudowy oraz drewniane schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neever 02.08.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam. Forumowicze buduje ktoś w okolicy projekt: "Dom przy alabastrowej 22" ? lub jego odrobinę większą odmianę "Dom przy alabastrowej 21" ? Chętnie bym zobaczył jak wygląda na żywo i porozmawiał z inwestorem. Mam zamiar budować projekt "Dom przy alabastrowej 22" i szukam godnego polecenia wykonawcy na stan surowy oraz inwestorów budujących ten projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Donuś 09.08.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam poszukuje namiarów na dobrego stolarza z Bydgoszczy i okolic do zrobienia mebli na wymiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefredyta 11.08.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam. Ciekawi mnie temat kanalizacji w Murowańcu. Wiele razy pisałam maila do sołtysa (różnych kadencji) ale nidgy nie odpisał mi. Czy ktoś wie kiedy będzie kanalizacja ? Są w planach? Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 11.08.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam poszukuje namiarów na dobrego stolarza z Bydgoszczy i okolic do zrobienia mebli na wymiar. Pozdrawiam Polecam Pana który robił u mnie kuchnię, szafy, zabudowy. Kilku moich znajomych też już korzystało z jego usług i wszyscy zadowoleni, więc z czystym sumieniem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrasek 13.08.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam Wszystkich, ponieważ jest to mój pierwszy post to mówię dzień dobry Dopiero zaczynam budowę domu w Bydgoszczy dla tego mam pytanie do Was. Czy znacie jakieś sprawdzone i godne polecenia firmy, które wybudują dom począwszy od fundamentów aż po stan surowy otwarty? Wiadomości na priv proszę. Pozdrawiam, Michał Ja zakończyłem budowę 2 lata temu. Miałem chyba szczęście do budowlańców, mogę polecić mojego, bo jak widzę to na naszej ulicy zbudował 5 domów więc to chyba o czymś świadczy. Możesz spróbować porozmawiać i ewentualnie ocenić jego pracę w okolicy Bydgoszczy, chociażby w Zielonce k. Bydzi gdzie mieszka. Mogę podać telefon jak jesteś zainteresowany na priv. W zeszłym tygodniu z nim rozmawiałem i wiem że ma moce przerobowe na jeszcze jedną bydowe. (ale to już z nim trzeba gadać) Pozdrawiam Jerzy z Zielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander_a 03.09.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam. Ciekawi mnie temat kanalizacji w Murowańcu. Wiele razy pisałam maila do sołtysa (różnych kadencji) ale nidgy nie odpisał mi. Czy ktoś wie kiedy będzie kanalizacja ? Są w planach? Dzięki za info Nie do końca na temat, niemniej jednak... Mieszkam w Muro akurat i niestety nie wiem, ale zastanawia mnie czemu chcesz się zdawać na łaskę jakiegoś kolejnego podmiotu państwowego (gminnego)... Nie ma problemu aby w Muro zrobić sobie POŚ - ekologicznie, raz na rok wzywasz szambonurka, nie jesteś uwiązana z gminą, nikt Cię nie ściga że masz płacić co miesiąc albo nie grozi, że będą podwyżki... Pozdrawiam, Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zubo 28.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dzień dobry wszystkimPoszukuję solidnej ekipy do ocieplenia elewacji budynku parterowego, położenia tynków i wykonania podbitki. Czy ktoś z was może kogoś polecic? Budowa w Rogowie k. Żnina. Za info z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_wojo 05.10.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam Wszytskich, Własnie rozpoczynam moją przygodę z budową domu, działka kupiona papiery w gminie złożone i czekam na warunki zabudowy. Mam ambitny plan żeby w czerwcu zacząć, projekt domu "w jabłonkach" z zmianami czy ktoś na forum budował taki dom, może jakieś uwagi co do niego? I od razu może jakaś sprawdzona i nie droga ekpia do SSO (budowa w Cielu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutino 19.10.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Witam Wszytskich, Własnie rozpoczynam moją przygodę z budową domu, działka kupiona papiery w gminie złożone i czekam na warunki zabudowy. Mam ambitny plan żeby w czerwcu zacząć, projekt domu "w jabłonkach" z zmianami czy ktoś na forum budował taki dom, może jakieś uwagi co do niego? I od razu może jakaś sprawdzona i nie droga ekpia do SSO (budowa w Cielu). Pozdrawiam Kończę swoją budowę w Bydgoszczy ale swojej ekipy nie mogę ci polecić. Jednak działkę obok sąsiadowi budowała firma Techbud z Zielonki (781 544 951) z której sąsiad jest zadowolony. Miałem okazję ich obserwować przez ostatnie miesiące i żałuję że nie budowali u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 20.10.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ja zakończyłem budowę 2 lata temu. Miałem chyba szczęście do budowlańców, mogę polecić mojego, bo jak widzę to na naszej ulicy zbudował 5 domów więc to chyba o czymś świadczy. Możesz spróbować porozmawiać i ewentualnie ocenić jego pracę w okolicy Bydgoszczy, chociażby w Zielonce k. Bydzi gdzie mieszka. Mogę podać telefon jak jesteś zainteresowany na priv. W zeszłym tygodniu z nim rozmawiałem i wiem że ma moce przerobowe na jeszcze jedną bydowe. (ale to już z nim trzeba gadać) Pozdrawiam Jerzy z Zielonki Przestrzegam wszystkicj przed Ryszardem i Krystianem Kening z Szubina, robili u mnie wykonczeniowke domu. Miedzy innymi polozyli elewacje (siatka bez zakladow siatki, brak siatek diagonalnych, wzmocnien w naroach etc). Po trzech latach urzytkowania domu, elewacja wyglada w stanie oplakanym. Ci ludzie pracuja w Okolicach Zielonki i kruszyna krajenskiego widze, ze wykańczaja drugi dom, moze juz zwracaja uwage na szczegoly, niestety u mnie nie. Nie sa to wszystkie grzechy tych panow, nie bede sie rozpisywal szkoda czasu. po prostu uwazajcie na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 11.01.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Ja zakończyłem budowę 2 lata temu. Miałem chyba szczęście do budowlańców, mogę polecić mojego, bo jak widzę to na naszej ulicy zbudował 5 domów więc to chyba o czymś świadczy. Możesz spróbować porozmawiać i ewentualnie ocenić jego pracę w okolicy Bydgoszczy, chociażby w Zielonce k. Bydzi gdzie mieszka. Mogę podać telefon jak jesteś zainteresowany na priv. W zeszłym tygodniu z nim rozmawiałem i wiem że ma moce przerobowe na jeszcze jedną bydowe. (ale to już z nim trzeba gadać) Pozdrawiam Jerzy z Zielonki Czy moge prosci o namiary na ta ekipe? Planuje zaczac budowe na wiosne w Bydgoszczy, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 11.01.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. Forumowicze buduje ktoś w okolicy projekt: "Dom przy alabastrowej 22" ? lub jego odrobinę większą odmianę "Dom przy alabastrowej 21" ? Chętnie bym zobaczył jak wygląda na żywo i porozmawiał z inwestorem. Mam zamiar budować projekt "Dom przy alabastrowej 22" i szukam godnego polecenia wykonawcy na stan surowy oraz inwestorów budujących ten projekt. Pozdrawiam Witam, My planujemy zaczac bodowe "Dom przy alabastrowej 9" na wiosne w Bydgoszczy. Czy u Pana juz cos widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicker 26.01.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam, My zakończyliśmy na razie fazę projektu. Jeżeli ktoś by szukał architekta - głównie projekty indywidualne to mogę polecić na priv. Adaptacje raczej nie chętnie ale zrobił bratu więc po prostu trzeba pogadać Chłopaki robią też bardzo fajne wnętrza ale obawiam się, że na to nam już nie starczy kasy bo trochę to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka101 31.01.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam My sie budujemy w Inowrocławiu Obecnie jestesmy na etapie wyboru kolorow. ))) Jak by ktos chcial z ochotą obejrze jakie ma propozycje kolorkow w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 11.02.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Polecam Pana który robił u mnie kuchnię, szafy, zabudowy. Kilku moich znajomych też już korzystało z jego usług i wszyscy zadowoleni, więc z czystym sumieniem polecam. Poproszę o namiary na stolarza. Można gdzieś obejrzeć meble przez niego zrobione? Jak cenowo, oraz terminowość? Napisz, proszę, coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purg 12.02.2016 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam wszystkich Wlasnie dostalem warunki zabudowy i od przyszlego tygodnia ruszam z adaptacja projektu kaszmir z mtm styl. Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej do SSO z okolic torunia. Budowa bedzie w Silnie kolo Torunia. Ma ktos godna polecenia ekipe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy85 01.03.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam Ja na chwile obecną jeszcze sie nie buduje , na razie próbuje ustalić koszty . Zastanawiam się nada: http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-kalateach-4-ver-2-md4f1fdc8785f0.Dostałem namiary od znajomych na firmę BELMUR Piotr Kuszel , robił dla nich wykończeniówkę i elewacje i byli zadowoleni. Podobno robi kompleksowo budynki. Rozmawiałem z nimi i nawet wstępnie wycenili mi domek do zamieszkania jak to on określił, na kwotę 500 tyś ( podobno przyjął do wyceny : ogrzewanie podłogowe, pompa wody , okna z pakietem 3 szybowym , ocieplenie - styropian 20 cm ...) Jak sądzicie ?? dużo , mało ??? Niestety jak próbuje rozmawiać z innymi wykonawcami to mnie zbywają - niby na tym etapie to nie można rozmawiać o konkretach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts