Marczysław 01.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 W budynku Gminy BB urzęduje niejaka Pani Jaworska. MOże ona wam coś poradzi. A tak między nami gdzie 5 Polaków tam 6 róznych zdań Też mamy namiary na tę Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czy ktoś miał do czynienia z Hurtownią "SEB-POL" w Łochowie na ul. Dębowej 10???????????????????????????????? Prosze o opinie Ponawiam pytanie!!! skarga podaj meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 W budynku Gminy BB urzęduje niejaka Pani Jaworska. MOże ona wam coś poradzi. A tak między nami gdzie 5 Polaków tam 6 róznych zdań Też mamy namiary na tę Panią A ta pani nam projektowała działeczkę, narzekać nie mamy na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.06.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 przejezdzasz obok betoniarni czy jedziesz asfaltówką dalej niż pierwszy zakret w lewo Jadę koło betoniarni. Działka narożna - róg Kosa i Dalekiej. Ulice te są na planie, a w realu sama trawa Pzdr Marczysław dzisiaj pójdę na spacerek w poszukiwaniu ulicy Dalekiej a w niedzielę jest jakiś piknik koło szkoły: jakieś pokazy (policyjne, strażackie) i konkursy dla maluchów kiedyś musimy się spotkać w Murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 02.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam wszystkich, u nas prace posuwajš się w niezłym tempie. Elektrycy rozprowadzili dół i połowę poddasza, hydraulicy rozłożyli wodę, częć ogrzewania. Od wtorku jedziemy z tynkami... a i jeszcze dekarze zabiorš się w końcu za dachówkę 3 tygodnie czekam na to. Aha - pilnie poszukiwany kafelkarz !!! Pomocy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 02.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam forumowiczów, zaniedbałam się w pisaniu , ale mogę się popisać nowymi zdjęciami, niestety nadal pustej dzialki. Mamy juz pierwsze terminy zaklepane z murarzami i fachowcem od studni. Powinniśmy ruszyć w czerwcu. Jesteśmy na etapie rozglądania się za najkorzystniejszą ofertą kredytową...i nadal nie wiemy gdzie. No i pierwsze trudności 200 m kabla po prąd od sąsiada Czytam Twój post i jakbym siebie widział. Też mamy najbliższy prąd u sąsiada, bo ZE dopiero pociągnie w lipcu 2007, a woda najbliższa jest 200 m. od naszej działki, znaczy się tez trzeba będzie dogadać się ze sąsiadem, a potem będziemy myśleć o studni. Tylko żeby wyszła odpowiednia odległość, bo planujemy przydomową oczyszczalnię ścieków. Pozdrawiam Marczysław Pocieszyłeś mnie , bo myslałam , że to tylko My budujemy się w głuszy. Jesteśmy po opiciu i dogadaniu sie o prąd z sąsiadem....kolejność była odwrotna i będzie za 3 tygodnie. Mam znajomych, którzy mieszkają od roku w nowym domu i nadal mają prąd tymczasowy...trzeba się przyzwyczajać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 02.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Mam prośbę do AGI I ALEX , czytałam o umowach . Czy równiez mogłabym skorzystać z waszych wzorów. Byłabym wdzięczna o meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 03.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Pisaliście o poszerzeniu od strony garażu(garaż 2 stonowiska)-ile dokładnie zwiększy się minimalny wymiar działki,jaka jest powierzchnia pomieszczen po poszerzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 03.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 sorki napisałm nie na tym forum )) Zakręcona powinna mieć login.Pozdrawiam My w weekend musimy zdecydować czy kupujemy wybraną działkę w Przyłękach czy nie. Pozdrawiam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 03.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 kiedyś musimy się spotkać w Murowańcu Hi hi hi, wcześniej, niż mnie będzie widać, będzie mnie słychać Pzdr Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Czy ktoś miał do czynienia z Hurtownią "SEB-POL" w Łochowie na ul. Dębowej 10???????????????????????????????? Prosze o opinie Ponawiam pytanie!!! Aguś ja kupowalem na Dębowej w Lochowie, ale w firmie Bruko-Bud i bylem bardzo zadowolony (nawiasem mówiąc caly czas kupuje). Ostatnio sprawdzalem wszystkie hurtownie w okolicy i mieli np. najtanszy styropian na posadzki . Co ważne mają też swoją betoniarnie i dlatego bloczki fundamentowe też mają w dobrej cenie (przynajmiej mieli jak ja kupowalem) Najlepiej rozmawiaj z p. Wioletą i powolaj sie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 kiedyś musimy się spotkać w Murowańcu Hi hi hi, wcześniej, niż mnie będzie widać, będzie mnie słychać Pzdr Marczysław Też się piszemy na spotkanko A dlaczego bardziej slychać ??? Halaśliwy jesteś??? Marczyslaw postawiles już coś ?? - garaz, wytyczenie lub jakis inny punkt rozpoznawczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 POSZUKUJĘ dobrego plytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 POSZUKUJĘ dobrego plytkarza napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 04.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja też poszukuję płytkarza !!! Pomocy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 JA TEŻ POSZUKUJĘ PŁYTKARZA !!! POMOCY !!! Wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 harpo byliśmy w sobotę w Gliszczu. Ładnie u Ciebie mury idą do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 04.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 harpo byliśmy w sobotę w Gliszczu. Ładnie u Ciebie mury idą do góry Ano pną się i pną tylko mi się wydaje, że na każdej innej budowie pną sie o wiele szybciej. Ja to bym chciała tak rachu-ciachu ale niestety chyba się nie da. Za to (może widziałaś?) mamy już na budowie zdobyczne bloczki BK. Były od ręki i 6zeta za sztukę, a mieliśmy już wizję miesięcznego opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 04.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Też się piszemy na spotkanko A dlaczego bardziej slychać ??? Halaśliwy jesteś??? Marczyslaw postawiles już coś ?? - garaz, wytyczenie lub jakis inny punkt rozpoznawczy?? Sami zobaczycie , ino ustalmy kiedy i gdzie. W kwestii postawienia czegoś, to na razie postawiłem oczy w słup, po tym jak się dowiedziałem, ze najbliższa woda jest 200 m. od nas, a prąd to już sam nie wiem - mam mętlik w głowie po przeczytaniu warunków z ZE. Tak na prawdę, to dotychczas powciskałem paliki w repery, coby działkę lepiej widzeć ;D Pozdrawiam Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 04.06.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 napisz w którym miejscu dokładnie czy coś na temat oczyszczalni już bliżej wiecie, bo ja tyle że gmina na razie nic nie dodaje Żona sprawdzała w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska w Toruniu i dowiedziała się, że współpracują z Bankiem Ochrony Środowiska i bank udziela preferencyjnych kredytów - 1% na przydomowe oczyszczalnie ścieków i ekologoczne ogrzewanie. Pzdr Marczysław i Żona Marczysława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts