koc 13.07.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam wszystkich, muszę się pochwalić od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi (mam nadzieje) posiadaczami działki budwlanej w Przyłękach. Na tym etapie chce wszystkim z forum podziękować za wszystkie rady, namiary, słowa wspacia itd. itp. Działka nie jest duża ma 859 m2 brak mediów-ale jest. Czekamy teraz na rozwój sytuacji i mam nadzije działamy dalej. Ha! To ja juz wiem kto mi dzialke machnal sprzed nosa:) Kolo Gwiazdzistej? W takim razie i ja sie przywitam, okresowy skrytoczytacz Koc, z racji nabycia kilka dni temu dzialki w Przylekach takoz mam zamiar pojawiac sie tu czesciej:) Dziendobry Panstwu:) Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 13.07.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 to i ja sie przywitam. zgłasza sie kolejny mieszkaniec (nka) Łochowa. Jeszcze nie mieszkamy , ale myslę w przeciagu trzech tygodni to nastapi. Dom stoi, obecnie jesteśmy na etapie wykańczania - szlifowania i lakierowania parkietu. Zostalo nam z "grubszych" rzeczy tylko ogrodzenie i własnie mam pytanie: czy może zna ktos ekipe, która mogłaby ja wykonać tzn ogrodzenie już jest - pręty - chodziłoby tylko o wylanie betonu na murek pod ogrodzenie? Pozdrawiam na razie z działki Drzewce (k/Murowańca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.07.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witamy wszystkich nowych forumowych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.07.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witamy również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.07.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Musimy się Wam czymś pochwalić Mamy już zabudowaną kuchnię ... pomalowaną i wykafelkowaną (dzieło Ani ) żeby nie być gołosłownym zamieszczam fotkę ... jeszcze bez klameczek i takich tam pierdółek wykończających, ale obraz jest http://www.szymczak-studio.pl//murowaniec/Wykonczeniowka/20060711_011.jpg pozdrawiamy[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 14.07.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Również witam nowych "ludków" pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 14.07.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było... No RobertEs jestem pod wrażeniem !!! Niezła kuchnia, mylimy o podobnej. U nas prace w rodku trwajš ( ocieplenie poddasza + szlifowanie tynków ). A i płytkarz się opóni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 14.07.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Śliczna kuchnia. Lubie taki styl. Jakie firmy polecasz? Zmieniłabym jedynie kafelki podłogowe. Mam podobne w mieszkaniu i przy dwóch psach ciężko utrzymac je w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Śliczna kuchnia. Lubie taki styl. Jakie firmy polecasz? Zmieniłabym jedynie kafelki podłogowe. Mam podobne w mieszkaniu i przy dwóch psach ciężko utrzymac je w czystości. Dziękuję wszystkim za miłe słowa Jakie firmy polecam? Oczywiście tą, która robiła u mnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest to nowa firma na rynku i widać, że bardzo się starają. Pracują na lepszych materiałach (zawiasy, blaty, klameczki itp). ... a na dodatek jeszcze byli tańsi od konkurencji o ok.1,5tys Na początku baliśmy się zaryzykować, bo to nowa firma (bez doświadczenia), ale cieszymy się ze zrobiliśmy kuchnię u nich. Polecam Jakby co zainteresowanym mogę przesłać namiary na priva. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.07.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było... No RobertEs jestem pod wrażeniem !!! Niezła kuchnia, mylimy o podobnej. U nas prace w rodku trwajš ( ocieplenie poddasza + szlifowanie tynków ). A i płytkarz się opóni Pozdrawiam. Ja też się wziąłem za ocieplenie poddasza. Już w sumie zostało mi niewiele. Teraz już tylko szlifowanie gipsu potem malowanko ... panele na podłogi i się wprowadzam Tydzień temu podłączyłem "kibelek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koc 14.07.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Korzystajac z okazji zapytam, czy ktos z Panstwa zna solidnego architekta, ktoremu moznaby powierzyc przygotowanie prostego projektu indywidualnego, i ktory nie zrujnowalby mnie liczac "od metra"? Planuje duza piwnice... Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.07.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Śliczna kuchnia. Lubie taki styl. Jakie firmy polecasz? Zmieniłabym jedynie kafelki podłogowe. Mam podobne w mieszkaniu i przy dwóch psach ciężko utrzymac je w czystości. Dziękuję wszystkim za miłe słowa pozdrawiam no tak sąsiad bo ja to się z netu dowiaduje o takich rewelacjach, no to sąsiad parapety już są czy nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Robert kuchni tylko pozazdrościć , proszę przekazać gratulacje za super wykonana pracę Ani!!! No i poprosze namiary na KUCHNIARZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 14.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Robert kuchni tylko pozazdrościć , proszę przekazać gratulacje za super wykonana pracę Ani!!! No i poprosze namiary na KUCHNIARZY Ja tez poproszę Aga masz może namiary na gościa od ocieplenia od TASIJI pan Grzesiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 lucyperek niestety nie mam na ociepleniowców od TASIJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 14.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Widzę, że praca u was wszystkich wre, aż zazdroszczę. Ja z kolei nie pisałam bo tez niewiele się u nas działo. W tej chwili mamy prąd , własną studnię, ściągnięty humus , zagęszczny grunt i ekipa p. Romka (pomoć rewelacyjny, dlatego za nim czekaliśmy)przygotowuje się do fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Robert kuchni tylko pozazdrościć , proszę przekazać gratulacje za super wykonana pracę Ani!!! No i poprosze namiary na KUCHNIARZY Ja tez poproszę dziękujemy Namiary wysłane pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Robert ja dziękuję bardzo zapiszę sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 15.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Żeby powiedziec, ze jest stan surowy zamkniety, to co musi byc w domu zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 16.07.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Żeby powiedziec, ze jest stan surowy zamkniety, to co musi byc w domu zrobione? Muszą być okna i drzwi zewnętrzne (+ewentualnie brama garażaowa) - stan surowy zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts