Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beato, jest ich kilka:

2 o których pisałam wczoraj:

1) (4:cool: 381 17 43 <- tu chyba najtaniej

2) (4:cool: 321 53 85

Woytek podał namiar: 48 331 74 41, 601 293 465

Kontakt na szambo, które ma Bułeczka: 48 321 50 04

https://forum.murator.pl/topic/280425-piaseczno-i-okolice/page/4/#findComment-8358111

tam gdzie są :smile: Czyli kierunkowy do Radomia 48

Beato ja jeszcze nie zdecydowałam. Wstrzymuję się z decyzją. Chciałabym najtańsze (czyli tel. 48 381 17 43), ale tak jak już pisałam, "zginęły" mi informacje, dot. ich pozostałych kosztów (czyli wzmocniona pokrywa, właz) i atestów. Jeśli ktoś tam będzie dzwonił, dajcie znać, jak to wszystko tam wygląda.

Marta

https://forum.murator.pl/topic/280425-piaseczno-i-okolice/page/4/#findComment-8358109

Właśnie dzwoniłam pod numer 0-48 381 17 43 i bardzo mi się facet spodobał: miły, kompetentny i tanio.

Jak wiecie mnie interesuje 10m3 dwukomorowe ze wzmocnioną pokrywą, dowozem i montażem. U nich to wychodzi 1900 zł netto za wszystko (dwa zbiorniki ustawione obok siebie, zajmujące w sumie powierzchnię 4 m x 2,5 m na wysokość 1,2 m = 1400 zł , oba ze wzmocnionymi pokrywami do możliwości wjazdu nawet samochodów ciężarowych = po 100 zł płyta, czyli 200 zł za obie + włazy po 25 zł/szt = 50 za oba. Dowóz do mnie /pod Piaseczno/ 250zł i montaż w wykopanej /przeze mnie wcześniej/ dziurze z izolacją w tej cenie). Płatność może byc dopiero po odbiorze (bez zaliczki). Chyba będę w to wchodzić, bo już mi się nie chce szukać dłużej... I tak już poszukiwaniach zeszłam z ceny wyjściowej 2100+1800=3900 do 1650+250=1900. Ponieważ ich samochód może na jeden raz max. zabrać 2 takie komplety po 10 m3 i ewentualnie dodatkowo jeden zbiornik 5m3 (wtedy koszt przewozu z osadzeniem dzieli się na wszystkich, czyli 250 np. na pół) dlatego zaraz napiszę na priva do "atk", który ma budowę 300 metrów obok mnie i może uda nam się zgrac terminy...

Ja wezmę koparkę do wykopania dołu, tylko w sobotę spytam się hydraulików na jakiej głębokości (musi być odpowiedni spadek od domu) ma być osadzone.

Generalnie firmę na razie polecem. W tej chwili dostarczają w ciągu 2-3 dni, ale ponieważ ja chcę tą pokrywę specjalnie wzmocnioną to będę czekać tydzień, ale ja i tak chcę na koniec kwietnia...

Marta - dzięki za namiar.

Pozdrawiam,

B

https://forum.murator.pl/topic/280425-piaseczno-i-okolice/page/4/#findComment-8358108