janusz korczak 03.03.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 witam!jeśli chodzi o bloczki to chyba dobra cena.Producent tychże LESMAR w Piskórce życzy sobie 2,8 zł. oczywiście twierdzi, że są najlepsze.A skąd mają w Prażmowie.Jest też producent w kierunku na Otwock-miesjcowość Pętlin. Tam cenią sobie 1.80zł./szt. + 7% Wat oraz nalezydoliczyć 30 gr./szt. + 22% Wat za transport.To i tak wychodzi taniej niż w Piskórce.Mam namiary.Wiola! tak bardzo proszę o namiar na tę ekipę budowlaną, chętnie z nimisię spotkam.pozdrawiam wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów.j.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 05.03.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Witam Janusz korczak: czy dostałeś moją wiadomość na priva? Potwierdź bo czasami nie dochodzą. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyf 05.03.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wiola dzieki za namiary na architekta, Pani Smietanska jest super. Czekamy teraz na podklady geodezyjne (na szczescie mamy znajomego geodete) i mapki, i sie zaczyna. Przy okazji zwiedzilismy dzis PSB w Gorze Kalwarii, generalnie milo i chyba przystepne ceny, bloczki fundamentowe po 1,95 transport do Woli Prazmowskiej i rozladunek gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom10 05.03.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Pozdrawiam "okolicznych" sasiadow, budujemy w KamionceDo Kominiarzac - potrzebuje opinie komiarska czy mozesz mi przeslac namiary na privaApropo odbiorow budynku czy ktos cwiczyl odbior czesciowy budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 06.03.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Cześć Wiola !,oczywiscie otrzymałem wiadomość. Cześc TOM10.!My też jestesmy z Kamionki, ale dopiero gromadzimy dokumenty i szukamy dobrych ekip. Może kogos polecisz?To bedziemy sasiadami?j.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifka_pia 07.03.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witajcie, chciałabym dołączyć do grupy budujących z Piaseczna i okolic. Buduję w Henrykowie Urocze- mieszkam w Piasecznie. Pozdrawiam Kamionkę. Moi znajomi już się tam wybudowali. Szczęsciarze! Pozdrawiam również sąsiadów za lasem- Łoś, Prażmów i okolice. Do tej pory przeglądałam forum Muratora jako Gość zabierając czasem głos w dyskusji. Gdy natrafiłam na grupę z Piaseczna musiałam się zarejestrować. A moze ktoś z okolic buduje Maciejkę z MTM styl-u ? Chętnie wymienię się doświadczeniami. Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.03.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam Ifka_pia. Gdzie dokładnie budujesz? Ja buduję obok w Korzeniówce. Do Henrykowa mam z 500 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifka_pia 07.03.2004 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Cześć mam działkę na podgraniczu ze Złotokłosem. W pobliżu jest skład budowlany"cztery ściany i dach" pewnie go znasz. Jesteśmy sąsiadami! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.03.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Coś tam kiedyś kupowałem, ale to drogi skład. A na jakiej ulicy? Mokrej, Cichej, Uroczej? Oolicę znam całkiem nieźle. Czasami spaceruję sobie po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifka_pia 07.03.2004 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 prostopadła do Mokrej , równoległa do Wschodniej. Idąc w stronę lasu po prawej stronie. Stoi tam juz kilka domów. U mnie narazie fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.03.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 No to chyba Piaskowa.U mnie stoi już dom. A do ciebie mam ponad 3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifka_pia 07.03.2004 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Może doczkamy się w końcu powieszenia tabliczki z nazwą ulicy. Czekamy już rok na tabliczkę! Chyba przetarg im nie wyszedł , szybciej będzie jak sami ją zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifka_pia 07.03.2004 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Pomiędzy Piaskową a Wschodnią. Nazywa się Forsycji ale niestety, jak już wspomniałam, w Gminie tabliczek zabrakło i nie jest oznakowana. Ale stoi u nas na rogu piękny, nowy transformator o który rok walczyliśmy.To jest nasz znak rozpoznawczy. A jaki masz projekt?Mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.03.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Zamieszkam w kwietniu. Projekt Irma z pracowni archipelag. A zdjęcia można zobaczyć na mojej stronie www. Ładną masz nazwę ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom10 08.03.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czesc janusz korczakJedynie murarzy moglbym polecic i kogos do przylacza elektrycznegoMurarze nie narobili az tak duzo bledow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 08.03.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 cześć sąsiedzi!Fajnie,że nas coraz więcej. Tom10 - czy wybudowałeś dom w Kamione gm.Prażmów?Oczywiście jeśli możesz to poproszę o namiary ekipy murarskiej.Co to znaczy nie narobili wielu błędów, jakich błędów. Podziel się uwagami. Czy możesz dać namiary na tanią hurtownię, skąd kupowałeś beton lub bloczki na fundamenty?Z jakiego materiału budowałes ?dużo pytań, ale my dopiero zaczynamy.j.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifka_pia 08.03.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 " Ładną masz nazwę ulicy. " dzięki bardzo wymyślałysmy nazwy z koleżanką. Ta nazwa większości przypadła do gustu. W gminie decydentom również. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 09.03.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam sąsiadówCzy możecie podać namiary na jakieś sensowne hurtownie w okolicach Piaseczna?Na razie materiał potrezbny do stanu zero. Napewno nie tylko ja chętnie skorzystam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 09.03.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Cze!Ja bym polecił hurtownię w Jazgarzewie (757 49 31), często z niej korzystałem koordynując budowę zza biurka w pracy, transport gratis (co ważne szybko jak majstrzy czekali wystarczyło poprosić o szybki dowóz, nawet paczki gwoździ), płatności odroczone, jedna faktura na koniec roku, miła obsługa.Podejrzewam, że tańsza jest ta hurtownia niż te na ulicy pod bateriami ale porównajcie sami. W sytuacjach awaryjnych jazgarzew był i jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Piaseczyński Centrobud również ok, możliwy zwrot materiałów. Strop teriva zamawiałem w Chrzanowie Dużym.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja brałem materiały z Centrobudu w Piasecznie. Nie wiem czy byli najtańsi ale dobrze mi się z nimi współpracowało. Jednak najpierw wysyłałem zapytanie bo tylko wtedy otrzymywałem dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts