Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli we wsi jest przypadkiem kanalizacja to o POŚ zapomnij, nie dostanie się zgody. Z tego co widzę, większość ma glinę (i ja na mojej działce też) co również nie sprzyja.

Gratuluję przeczytania całego wątku! Faktycznie na pierwszych stronach straszne emocje były z szambem z Radomia (jak widać kierunek pozostał).

Ja też zaczęłam czytać, ale w połowie odpadłam (wtedy było tylko 35 stron do przejrzenia). Widać jak ładnie przesuwa się linia zabudowy - im głębiej w wątek, tym działki dalej od Piaseczna. ;)

Też udało mi się na początku wszystkie posty przeczytać. Zajęło mi to chyba z tydzień, ale się opłacało. teraz czytam na bieżąco i na prawdę to jest skarbnica wiedzy. Powiem też bardzo lubię doradzać. Jak się komuś pomoże to jakoś tak raźniej na duchu się robi :)

Hmmm, ale filozofuję... Dobra już kończę ........ ;)

Barozi to raczej normalne, my tez tak lubimy 8) .

Szkoda tylko że niektórzy tylko obiecują i na tym sie kończy, ale to juz inna bajka. :-?

Forsycja ma racje niestety chyba w u większości z nas albo glina, albo wysoki poziom wód gruntowych, przeciesz to jeden z powodów wyłaczenia gruntów z produkcji rolnej i tym samym przeksztalcenie ich w budowlane.

Witajcie

Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona budujących w okolicach Piasecznio-City. 8)

Rozpoczynamy nasze budowlane boje na wiosnę w Ustanowie, w tej chwili jesteśmy w trakcie papierologii, a dokładnie adaptacji projektu.

Liczymy na Wasze wsparcie i porady. Sami także chętnie będziemy dzielić się swoimi doświadczeniami :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

pozdrawiam

Witajcie

Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona budujących w okolicach Piasecznio-City. 8)

Rozpoczynamy nasze budowlane boje na wiosnę w Ustanowie, w tej chwili jesteśmy w trakcie papierologii, a dokładnie adaptacji projektu.

Liczymy na Wasze wsparcie i porady. Sami także chętnie będziemy dzielić się swoimi doświadczeniami :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

pozdrawiam

Witam też nowych ziemian Tomki :D macham Wam z Gabryelina w gminie Prażmów tzn. z działki póki co :lol:

Ustanów znam dobrze bo zjeździłam go na 2 kółkach jak szukałam działki, jednak było dla mnie za drogo niestety i jakoś trafiałam na małe działki lub duże do podziału. Jednak Ustanów to będzie moja stała trasa podróży rowerem w drodze do pracy przy dobrej pogodzie, przy gorszej PKP 8)

Jewroszka napisał:

Bo oni są burżuje ot co...

a jak 8)

Barozi,

Na naszej uliczce w tym roku aż trzy domy się budują. Dwa są na wykończeniu, a trzeci właśnie więźbę postawił.

Chętnie usunę duplikaty wiadomości, tylko nie wiem jeszcze jak i jakim cudem je robię :-?

Zazdrośnica,

My także uważamy, że ceny w Ustanowie to jakiś kosmos, do tej pory cenę przeżywamy :cry: ... Ale po roku poszukiwań i oglądania najróżniejszych działek, mieszkań, segmentów ta spełniała większość naszych oczekiwań. :)

Tomki4,

Przypuszczam że podczas wysyłania wiadomości zablokowała Ci się przeglądarka i wcisnąłeś (-łaś) ;) ponownie wysyłanie wiadomości. Najczęściej jest tak, że wiadomość już się zapisała. Usuwać to pewnie wiesz jak ....

Zazdrośnica,

Ja np. kupowałem działkę w ponad połowie rolną, dlatego było taniej. Poza tym właściciel chyba potrzebował kasy na wykończenie swojego domu. Trochę mu się spieszyło. Taka okazja :) Czekam na taką jak będę kupować samochód :)

Zazdrośnica,

Ja np. kupowałem działkę w ponad połowie rolną, dlatego było taniej. Poza tym właściciel chyba potrzebował kasy na wykończenie swojego domu. Trochę mu się spieszyło. Taka okazja :) Czekam na taką jak będę kupować samochód :)

Znaczy będziesz szukać pół-samochodu / pół-ciągnika? To chyba szukaj UAZ-a :lol: