prezes69 11.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i sprawa kolejna od razu. może macie kogoś do polecenia od schodów, barierek i schodów kręconych. schody zabiegowe ze spocznikiem, raczej metalowe z drewnianymi trepami (a nie takie przaśne całe drewniane) pozdro. W ogłoszeniach jest facet którego zachwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 11.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no pewnie niejeden, mógłbyś podać jakąś wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 11.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no pewnie niejeden, mógłbyś podać jakąś wskazówkę.[/quote tzn. ja tylko przypadkiem wczoraj czytałem ogłoszenia i natknąłem sie oto ono: http://forum.muratordom.pl/schody-zabiegowe-kute-balustrady-piekno-zakute-w-metalu,t144021.htm a z tak to firmy nie znzam ale tutaj go chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Strzelu jak schody metalowe, to polecam firmę Stadler. Nam robili i jesteśmy super zadowoleni. Mają w ofercie naprawdę różne rodzaje, choć strona www. raczej mało zachecająca. Cenowo- moim zdaniem całkiem niedrogo. My robilismy u nich schody policzkowe- wyszły bardzo ładne.http://WWW.Stadler.pl Jak potrzebujesz kontakt do ich handlowca w okolicy Piaseczna do mogę poszukać.Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 12.01.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Hej, Mam już wycenę od Stadlera. Faktycznie ceny są ok, natomiast podobają mi się bardziej schody na stronie np. firmy grot. Ale na to nas nie stać. Może mogłabyś wrzucić jakieś foto swoich schodów bo to jednak co innego niż foty w ich katalogu. W nim wyglądają średnio. Kto wie, może koniec końców zdecydujemy się na tę ofertę ze względu na rozjechany budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zdjęcia mam w domu, więc mogę, ale nie dziś- jutro/pojutrze. Niestety my ze względu na naszą 'dziurę w budżecie' mamy wciąż schody z trepami budowlanymi ( trochę je tylko przeszlifowaliśmy i pomalowalismy) więc są mało reprezentacyjne. Ale mogę je pokazać, co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 strzelu, szafy wnękowe - poszło na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 13.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Strzelu zdjecie wysłałam na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 13.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzięki dziewczyny. no to mam nad czym się zastanawiać. choć to zastanawianie się, wybieranie, przebieranie, wyważanie, podejmowanie decyzji już mnie do szewskiej pasji doprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 13.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 strzelu, szafy wnękowe - poszło na p.w. Jeśli można ja też poprosze o namiar na szafy bo własnie pilnie potrzebuje się zając oragnizacją wiatrołapu a szafa to kluczowy element w nim Będę wdzięczna za kontakt. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 13.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ms jeśli jesteś zadowolona z wykonawcy, to również proszę o namiar i fotę szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ros11 13.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam.Mam pytanie do Was, czy zakładaliście solary, jaki mniej więcej koszt i jaką firmę polecacie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jedna gmina w naszym powiecie właśnie ogłosiła nabór wniosków o dofinansowanie solarów:http://www.konstancinjeziorna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 18.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Najlepszego w nowym roku Czy możecie mi polecić kogoś do zabudowy poddasza? Do tego etapu mam co prawda jeszcze trochę czasu, ale próbuje sobie zaplanować robotę z wyprzedzeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 19.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 martini_dry u mnie robił forumowy leszeq i spokojnie mogę polecić.Bardzo fachowa firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 21.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzięki johan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATKA J. 23.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam serdecznie, Poszukuję sympatycznego, rzetelnego architekta, który wprowadzi poprawki do mojego projektu gotowego. Czy moglibyście mi polecić kogoś rozsądnego. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Acha, dodam jeszcze, że planuję budowę w gminie Prażmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 27.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dobre wieści, będzie dodatkowa linia autobusowa ZTM ze Złotokłosu do Piaseczna : http://www.zw.com.pl/artykul/442115_Nowe_linie_autobusowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dobre wieści, będzie dodatkowa linia autobusowa ZTM ze Złotokłosu do Piaseczna : http://www.zw.com.pl/artykul/442115_Nowe_linie_autobusowe.html W zeszłym roku ktoś pisał o likwidacji Roj-Busa czy to w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa 28.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam, Poszukuje hydraulika oraz elektryka, czy ktos z Was moze kogos polecic ? Jak byscie od razu napisali jakie stawki obecnie obowiazuja na rynku, co by lepiej negocjowac. pozdr,S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts