ewa__77 11.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Zostało mi po budowie sporo styropianu KNAUF, gr.30cmlambda = 0,040około 15m3 (51 paczek po 0,3m3)jestem zainteresowana sprzedażą całościstyropian w stanie idealnym, pełne paczki z folijkądo mnie przyjechał prosto z fabrykileży w już zamkniętm i ogrzewanym domuNawet jeśli nie ocieplacie całego domu 30cm styropianu, mozna użyć go na różnego rodzaju wstawkiuatrakcyjniające bryłę budynku. Na przykład można pogrubić "nadwiesić" strefę nad oknami lub wykonać bonie.cena 110zł za 1m3 (obecnie najtaniej na allegro 139zł)odbiór własny pod Piasecznem (Głosków)kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 11.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 czy ktoś moze polecić ekipę od parkietu. Chcę Finish parkiet warstwowy, bo mam w całym domu ogrzewanie podłogowe. Dodatkowo ma to byc parkeit olejowany (ale pewnie olejowany juz w fabryce) poszukuje tez kogoś sprawdzonego i bez kosmicznych cen od płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 11.03.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 czy ktoś moze polecić ekipę od parkietu. Chcę Finish parkiet warstwowy, bo mam w całym domu ogrzewanie podłogowe. Dodatkowo ma to byc parkeit olejowany (ale pewnie olejowany juz w fabryce) Do parkietow polecam p.Mirka 600 500 092 - robi tez schody. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy - mysle, ze sie dogadacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 12.03.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Czy możecie mi polecić kogoś od elewacji? Muszę od nowa tynkować dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewam 13.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam wszystkich.Dzisiaj wylano u mnie posadzki anhydrytowe jeśli ktos jest zainteresowany to podaję tel. do wykonawcy są bardzo solidni i godni polecenia .Firma MIXO-BUD Krzysztof Górecki tel. 603-633-529.Zdjecia z pracy można zobaczyć u mnie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 14.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam wszystkich. Dzisiaj wylano u mnie posadzki anhydrytowe jeśli ktos jest zainteresowany to podaję tel. do wykonawcy są bardzo solidni i godni polecenia . Firma MIXO-BUD Krzysztof Górecki tel. 603-633-529. Zdjecia z pracy można zobaczyć u mnie w galerii. Witam czy moglbys napisac jaki jest koszt takich wylewek. Jaka jest grubosc tych wylewek Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 14.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A zna ktoś firmę od alarmów? Dwie czujki ruchu w domu głupieją... Będę wdzięczny za namiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 14.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A zna ktoś firmę od alarmów? Dwie czujki ruchu w domu głupieją... Będę wdzięczny za namiarek np. http://www.agat-security.pl/index0.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 14.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jeszcze nie wybralem, ale juz zawezilem krag "podejrzanych" do 2-3 wykonawcow. Mysle, ze w tym tygodniu juz sie zdecyduje na kogos konkretnie. Janusz, Byłbym Ci wdzięczny gdybyś mógł mi wysłać namiary na swoich "wybrańców". Mnie chyba każdy chce naciągnąć bo oferty mam od 20.000 zł w górę. masakra:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewam 14.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam czy moglbys napisac jaki jest koszt takich wylewek. Jaka jest grubosc tych wylewek Pozdrawiam Damian Witam. W moim przypadku średnia grubość wylewki wyszła około 5 cm (5 pomieszczeń jest bez ogrzewania podłogowego 4cm) a pod kominek wylałem 10 cm. Koszt wynióśł około 49zł za metr kwadratowy. Zdecydowałem się na taką wylewkę bo jak widać na zdjęciach jest to płynna masa więc ładnie opatula rurki ogrzewania podłogowego a co za tym idzie nie pa pustek powietrznych co dzieję się np. przy miksokrecie. Nagrzewanie takiej posadzki trwa o wiele krócej więc koszty ogrzewania będą mniejsze. Przy miksokrecie twardość uzyskanego betonu wynosi około B15 a anhydrytu B40 więc jest o wiele twardsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meyham 15.03.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Hej, wiem że ktoś już o tym pisał, ale nie mam siły ponownie przebić się przez 700 stron postów Czy mógłby ktoś polecić ekipę - fachowca od utwardzania drogi? Musimy wraz z sąsiadami z Łosia znaleźć kogoś kto nam utwardzi ok 200 m drogi. Szukam, szukam i nic Pozdrawiam sąsiadów z Łosiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 15.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Hej, wiem że ktoś już o tym pisał, ale nie mam siły ponownie przebić się przez 700 stron postów Czy mógłby ktoś polecić ekipę - fachowca od utwardzania drogi? Musimy wraz z sąsiadami z Łosia znaleźć kogoś kto nam utwardzi ok 200 m drogi. Szukam, szukam i nic Pozdrawiam sąsiadów z Łosiowa Cześć, Jest firma Markop, ale oni są dość drodzy (tel. 0601-381-678 ) Spróbuj też w Cermat - Prodbet w Pracach (hurtownia przy drodze na Tarczyn) oni poprawiali drogę po naszych pierwszych wykonawcach. Fajne chłopaki i fajnie zrobili drogę (tel. 22 727 84 13 trzeba pytać o p. Jacka jeżeli dobrze pamiętam). Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 15.03.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Szukam sprawdzonej ekipy do tynków wewnętrznych i wylewek. Jak się wyrobię z WM to chciałbym z robotą ruszyć zaraz po świętach.Byłem też w spółce El Mar, która wyceniła koszt przyłączenia mnie do kanalizacji na kwotę 7.000 zł i na tyle samo wodę. Czyli w sumie 14.000 zł. Czy macie jakieś namiary na konkurencyjne firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kwiatek6324 15.03.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Hej, wiem że ktoś już o tym pisał, ale nie mam siły ponownie przebić się przez 700 stron postów Czy mógłby ktoś polecić ekipę - fachowca od utwardzania drogi? Musimy wraz z sąsiadami z Łosia znaleźć kogoś kto nam utwardzi ok 200 m drogi. Szukam, szukam i nic Pozdrawiam sąsiadów z Łosiowa Ja korzystalem z uslug Roberta Brejnaka: http://msp.money.pl/baza-firm/trans-wagen-f-u-robert-brejnak-zabieniec-gm-piaseczno-a915537.html Mozesz powolac sie na Andrzeja Kwiatkowskiego, moze cos pomoze w negocjacjach.. w moim rejonie juz lacznie utwardzil ok 350m drogi. I mimo ulew roztopow itp droga sie jakos trzyma. Pozdrawiam AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam,Poszukuję namiarów na sprawdzonego architekta, który zaadaptowałby nasz projekt. Planujemy budowę w gminie Prażmów.Dzięki serdeczne.Pozdrawiam,Dri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 16.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam, Dawno się tu nie udzielałem, bo powiedzmy budowa została ukończona na standardowym poziomie (czyli do całkowitego zakończenia brakuje dużo, ale jakoś się da mieszkać). Chciałbym jednakże zapytać forumowiczów, czy nie potrzebuje ktoś z Was drzwi wewnętrznych. Zostały mi 2 pary (dlaczego - to długa i bolesna historia) no i teraz żal wyrzucić a oddać się nie dało. Stoją w garażu pod ścianą oryginalnie zapakowane i zajmują miejsce. Gdyby ktoś z Was był na etapie drzwi wewnętrznych i wybrał takie same, to chętnie bym je oddał za jakąś symboliczną kwotę. Drzwi są firmy DRE: http://www.dre.pl/top/category/38-modern.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 17.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Szukam sprawdzonej ekipy do tynków wewnętrznych i wylewek. Jak się wyrobię z WM to chciałbym z robotą ruszyć zaraz po świętach. Byłem też w spółce El Mar, która wyceniła koszt przyłączenia mnie do kanalizacji na kwotę 7.000 zł i na tyle samo wodę. Czyli w sumie 14.000 zł. Czy macie jakieś namiary na konkurencyjne firmy? Witam Mam do Ciebie pytanie na jakies dlugosci musisz wybudowac przylacze do wody. I musze wybudowac kawalek sieci i dopiero przylacze czekam na wycene Pozdrawiam damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 18.03.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Hej, wiem że ktoś już o tym pisał, ale nie mam siły ponownie przebić się przez 700 stron postów Czy mógłby ktoś polecić ekipę - fachowca od utwardzania drogi? Musimy wraz z sąsiadami z Łosia znaleźć kogoś kto nam utwardzi ok 200 m drogi. Szukam, szukam i nic Pozdrawiam sąsiadów z Łosiowa Ja w tym roku musiałam zrobić około 100 m drogi i zrobił mi to człowiek od koparki, który woził i wrzucał mi piasek na budowę. Droga zrobiona z paskudnego gruzu, ale jest ok - bardzo twarda i w miarę równa. Taka opcja jest najtańsza. Mam też namiary na kogoś, kto robi drogi z tłucznia betonowego (ten wygląda lepiej) ale to dwukrotnie droższa opcja. Jak będziesz zainteresowany to dam namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 18.03.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam Mam do Ciebie pytanie na jakies dlugosci musisz wybudowac przylacze do wody. I musze wybudowac kawalek sieci i dopiero przylacze czekam na wycene Pozdrawiam damian Ciekawa jestem, jak to jest opisane w Twoich warunkach przyłączenia - czy napisali wprost, że masz wybudować odcinek sieci? Zwróć uwagę, że to należy do zadań gminy. Ja mam podobną sytuację (ok 100 m wodociągu), ale w warunkach mam napisane, że to przyłącze, chociaż średnica fi 100. Mam zamiar to zbudować i mam pomysł, jak od gminy odzyskać pieniądze za ten odcinek. Pamiętam z wcześniejszych czasów, że Elmar to droga firma, ale może teraz się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 18.03.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Odsprzedam ok. 3 - 3,5 m2 desek szalunkowych za pół ceny. Podobnie blaszak 3 x 5 w świetnej cenie, ale ten dopiero po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts