anatak 19.02.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dzieki bardzo za pomoc )) polecamy się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 20.02.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 moge Wam polecić osobę która buduje od A-Z,tynki,cuda z elewacji,wykonczeniówka,poddasza,zabudowy to Paweł Bernacki 501139987Powołajcie się na Artura od posadzek maszynowych.Powiem tylko tyle,że tynkarzy,hydraulików,elektryków itp.przerabiałem w swojej "karierze"dziesiątki już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 21.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witajcie. Domek budowany jest w ok. Góry Kalwarii. Byłabym wdzięczna za namiary na:- dobrego stolarza, który podjąłby się zrobienia sufitów na poddaszu- układanie kostki brukowej + wyrównanie terenu Ma ktoś sprawdzonych ludzi w tych tematach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Set7x7 22.02.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witajcie. Domek budowany jest w ok. Góry Kalwarii. Byłabym wdzięczna za namiary na: - dobrego stolarza, który podjąłby się zrobienia sufitów na poddaszu Ma ktoś sprawdzonych ludzi w tych tematach ? Mam takiego. Robił u mnie wszystko z drewna łącznie z podłogą w łazience. Bardzo dokładny i dobry fachowiec. Mój kier. bud. bardzo go chwalił. kontakt: Rafał 669-203-007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 24.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mam takiego. Robił u mnie wszystko z drewna łącznie z podłogą w łazience. Bardzo dokładny i dobry fachowiec. Mój kier. bud. bardzo go chwalił. kontakt: Rafał 669-203-007. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 03.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dzień dobry, Wiosna się zbliża, wszystko spod ziemi wyłazi to i ruszyć z robotą trzeba. Czy ktoś ma do polecenia kogoś od wykończeniówki? Glazura, biały montaż, płyty k-g itp.? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 04.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam ponownie.Czy ktos z was moze wie gdzie moglabym zamowic projekt i wykonawstwo kominka do salonu?Wiem o kominkarni na ul.Pod Bateriami,ale chcialabym miec jeszcze jakies porownanie.Gdzie wy zamawialiscie kominek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 04.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Jest jeszcze pan Andrzej w Łosiu. Namiar znajdziesz w necie. W środę się z nim spotykam, bo jestem na tym samym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 05.03.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam, Ja szukam jakiegoś rolnika, który ma w swoim posiadaniu:- ciągnik rolniczy- pług do orania- glebogryzałkę- brony Mam do przygotowania ok. 500 m2 ziemi pod trawnik. Wcześniej w tym miejscu rosły drzewka owocowe i dzikie jeżyny. Wszystko zostało wycięte w pień, karpy wyrwane. W ubiegłym roku na tym obszarze dodatkowo zakopałem 150 mb rur do GWC więc ogólnie powierzchnia jest już nie źle poorana i trzeba to wszystko wyrównać i przygotować pod trawnik. Będę wdzięczny za namiary. Edit: działka w Zalesiu Dolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaworek 14.03.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Może ktoś z okolicy ma do odsprzedania Toi Toi? Wynajem jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 24.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam ponownie.Czy ktos z was moze wie gdzie moglabym zamowic projekt i wykonawstwo kominka do salonu?Wiem o kominkarni na ul.Pod Bateriami,ale chcialabym miec jeszcze jakies porownanie.Gdzie wy zamawialiscie kominek?Pozdrawiam http://www.tmstone.pl wylewałem mu posadzki widziałem warsztat,były tam cuda-możesz powiedzieć ,że kontakt masz od artura od mixokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 25.03.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Sąsiedzi, Wiem, że ja może mało budowlanie, ale zrozumcie matkę dwójki dzieci pracującej na 1,5 etatu... Poszukuję poleconej osoby do sprzątania domu. Nie palącej. Obecnie mieszkamy w Henrykowie Uroczu (wykańczamy się w Złotokłosie). Będę wdzięczna za kontakt. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.04.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam,Czy ktoś z Was ma namiary na przedstawiciela producenta okien Schuco w okolicach Piaseczna?Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 03.04.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jak u Was sprawa wywozu śmieci ? Pytam szczególnie o rozwiązanie umowy . W umowie mam miesiąc wypowiedzenia , sąsiedzi uważają , ze lepiej wysłać było na koniec marca . Jak Wy zrobiliście ? Adam_los , do glazury to polecam vadiola . Pearl , mój kominek z kominkarni /Pod Bateriami/, choć mieszkam w Konstancinie .Cena super.Marconi , ogród temat rzeka , najlepiej brać firmę , która zrobi od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzwoniłam do firmy Błysk z którą mam podpisaną umowę i powiedzieli, że wystarczy email w maju o rozwiązanie umowy. Wtedy też będą wiedzieli czy można będzie okupić od nich, i za ile, pojemnik na śmieci, który ma się aktualnie na posesji. Powinno być nieco taniej niż zakup nowego, a ponadto już stoi na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 03.04.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzwoniłam do firmy Błysk z którą mam podpisaną umowę i powiedzieli, że wystarczy email w maju o rozwiązanie umowy. Wtedy też będą wiedzieli czy można będzie okupić od nich, i za ile, pojemnik na śmieci, który ma się aktualnie na posesji. Powinno być nieco taniej niż zakup nowego, a ponadto już stoi na miejscu Dziękuję , my mamy z inna firma i musi być pisemnie , wiec polecony trzeba wysłać. Pojemnik u mnie raczej nowy i tak trzeba kupić , bo ten jest pęknięty. Ciekawe jak to będzie teraz wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Być może wcale nie trzeba będzie rozwiązywać umowy http://forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=7750&postdays=0&postorder=asc&start=0 i jeszcze w temacie: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,13636701,Podejrzanie_tanio_za_smieci_pod_Warszawa__Dlaczego_.html#TRrelSST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 04.04.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A ja trochę z innej beczki. Mam 49 paczek (ok 14,5 m3) styropianu do sprzedania. Styropian Termoorganiki Dach-Podłoga Platinium (2400 kg/m2), 10 cm grubości. 140 zł za m3. Towar do odebrania w Łosiu. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam. Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A ja trochę z innej beczki. Mam 49 paczek (ok 14,5 m3) styropianu do sprzedania. Styropian Termoorganiki Dach-Podłoga Platinium (2400 kg/m2), 10 cm grubości. 140 zł za m3. Towar do odebrania w Łosiu. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam. Pozdrawiam, Adam Zostało? Czy zmiana planów? Bo jak zostało, to kalkulator chyba jakiś chiński był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 04.04.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to prawda, pisząc oględnie chciałem ukryć moje błędy Ekipa, która mierzyła okna spieprzyła sprawę, a ja tego niedopatrzyłem, wszystko wyszło przed wylewkami, a okna już były i musiałem położyć tylko jedną warstwę styropianu zamiast dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts