lubiębudować 31.05.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 jaki był ciąg dalszy historii z robalami? musiałeś dokupić część materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 31.05.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 jaki był ciąg dalszy historii z robalami? musiałeś dokupić część materiału? Dokupiłem na innym składzie. Ale żeby być dobrze zrozumianym- nie chcę powiedzieć, że cały materiał był zupełnie do niczego, po prostu przytrafiło się kilka "perełek" typu kornik, grzybek, sinizna. Cieśla też nie był zachwycony twierdził, że częściej zdarza mu się pracować lepszym niż gorszym materiałem jak ten mój. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 31.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 keramb - dzięki za Twoją opinie/relacje. Wezmę ją pod uwagę szukając drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 31.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Mogę też polecić geodetę, bo widziałem, że sporo ludzi pyta. Pan Dobosz 605435890 - ceny raczej rynkowe, ale wie co z czym i do czego. Polecę też projektantkę, ale dopiero jak dostanę pozwolenie Chętnie przyjmę namiary na dobrego hydraulika, elektryka, tynkarza, wylewki, dachy. Z których składów budowlanych korzystać a które raczej omijać? Jakie macie doświadczenia z około-piaseczńskimi składami? Drogie, tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 31.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 w lutym/marcu jezdzilem troche po skladach, natomiast dopiero teraz zaczynam kupowac. Ceny zmieniaja sie, wiec trzeba szukac na biezaco. Siedze wlasnie i szukam nowych adresow. Jeden sklad jak dla mnie wyroznil sie pozytywnie - na rondzie w Gorze Kalwarii - jakos najlepiej mi sie z nimi rozmawialo. Inni roznie, np sklady w Konstancinie to chyba staraja sie odgonic klientow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 03.06.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Polećcie prosze jakieś sprawdzone miejsce z piecami gazowymi i grzejnikami w naszej okolicy.... DZiekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 03.06.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Polećcie prosze jakieś sprawdzone miejsce z piecami gazowymi i grzejnikami w naszej okolicy.... DZiekuję Chcesz kupić czy pooglądać / po dotykać ? Jeżeli kupić to jednak polecam internet, hurtownie zazwyczaj są "lojalne" wobec instalatorów z którymi współpracują i nie dają "dobrych" rabatów ludziom z ulicy. Choć oczywiście zawsze wszystko zależy od indywidualnych zdolności negocjacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 03.06.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Chcesz kupić czy pooglądać / po dotykać ? Jeżeli kupić to jednak polecam internet, hurtownie zazwyczaj są "lojalne" wobec instalatorów z którymi współpracują i nie dają "dobrych" rabatów ludziom z ulicy. Choć oczywiście zawsze wszystko zależy od indywidualnych zdolności negocjacyjnych Chodziło mi o taki punkt, w którym załatwię wszystko kompleksowo. Przyjdę z projektem - dobiorą mi piec i grzejniki - płace i wychodze. Na razie to nie wiem co chce kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 04.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja kupowałem wszystko w Gołkowie w Hydro-Instalu (http://www.hydro-instal.net.pl). Powiedziałem, że wezmę wszystko, grzejniki, piec, rurki, etc. i dostałem rabat 20% na wszystko. A wydałem sporo więc i rabat był duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 04.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 DZięki -przejade się i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter39 07.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja mam 18 szt. drutu fi 6 gładki do sprzedania mi nie jest już potrzebny. Do odebrania w Woli Prażmowskiej. Mój tel. 517016564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaworek 07.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Może komuś zalegają stemple budowlane? Potrzebuję około 200 sztuk o długości 2,8 - 3,0m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 08.06.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam,Jeżeli ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania barak budowlany, 7mx2.5m ocieplany, na kołach.info na priv. Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 11.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ma ktoś jakieś namiary na firmę realizującą szyby hartowane z grafiką?Potrzebuje do kuchni.Może ktoś z was ma coś takiego w kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa 11.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Uwaga uwaga wszyscy wykonczajacy! Zostalo mi 10 profili do sufitów (zdaje sie ze fachowa nazwa to CD 60) o dlugosci 4 m kazdy. Tanio sprzedam - 516 534 578. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 12.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam,mam do sprzedania około 200 stempli budowlanych długości 295 - 300 cm stemple po jednej budowie. Odbiór osobisty Henryków-Urocze, cena 4 PLN Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1981 14.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam. Poszukuję ekipy z własnym transportem do wywiezienia odpadów zielonych z działki( skoszona trawa, gałęzie etc) . Przez kilka sezonów uzbierała się tego pokaźna ilość. Dodam, iż oprócz odpadów roślinnych, zapewne znajdzie się tam jeszcze trochę gruzu, kamieni, desek i ogólnie- wszystkiego po trochu.Problem polega na tym, że nie ma możliwości wjechania tam samochodem i wszystko trzeba przewozić taczkami( ok. 30 metrów) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 15.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Czy znacie firmy, które naprawiają umywalki? Chodzi o uszkodzenie powierzchni/rysę z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 16.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Z czego umywalka ? ceramika ? Jeżeli tak to moim zdaniem nie do naprawienia (w sensie potencjalny koszt naprawy przekracza wartość umywalki - warstwa zewnętrzna to szkliwo które nakłada się poprzez wypalanie) Jeżeli laminat lub konglomerat to można polerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 17.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Z czego umywalka ? ceramika ? Jeżeli tak to moim zdaniem nie do naprawienia (w sensie potencjalny koszt naprawy przekracza wartość umywalki - warstwa zewnętrzna to szkliwo które nakłada się poprzez wypalanie) Jeżeli laminat lub konglomerat to można polerować. mysle, ze ceramika, ale kupowałem 10 lat temu i nie jestem pewien. Roca, model bodajże georgia, 70x57. Znalazlem jedna firme i czekam na odpowiedz. Raczej nikt rzeczywiście nie naprawia. Glupia sprawa, bo myslalem, ze będę kupowal już do nowego domu a nie na 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts