gustav.pl 23.03.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Polecam, polecany już kiedyś(ale nie mogę znaleźć) zakład szklarski z ul. Mokrej w Pracach Dużych. Mimo przedświątecznego nawału pracy i wizyty po fajrant, docięto mi "od ręki" dwie malutkie szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_AND_M 28.03.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam po długiej przerwie. Poprzedni projekt musiałem zatrzymać, nie trafił na dobry czas. Teraz pomysł wrócił wraz z nowym projektem, który ma duże szanse na powodzenie. Nowy dom jest prosty, parterowy, bez podpiwniczenia, dach kopertowy. Do tego szambo i własna studnia. Chciałbym też przeprowadzić badania geotechniczne (wcześniej tego nie zrobiłem).Zatem mam prośbę do osób, które się ostatnio budowały lub budują o polecenie firmy, z usług której korzystały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 10.04.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam, Czy znacie jakieś opinie o firmie dach-max z Tarczyna? Jeżeli zapytanie jeszcze aktualne, to mogę powiedzieć, że korzystałem z ich usług. Generalnie w miarę ok, dach miałem mały i prosty, więc nie było w zasadzie co zepsuć, aczkolwiek jakość niektórych połączeń (np kominka wentylacyjnego z membraną) wątpliwej jakości. Ceny dość atrakcyjne, od katalogowych cen materiałów dostałem spore rabaty, dach wykonany w terminie, a współpracę oceniam na 5/10. Na plus na pewno fakt, iż materiał dostaję razem z usługą w jednym miejscu i nie muszę szukać na własną rękę dekarza i mam materiał na 8% vat. Na minus komunikacja, jakieś drobne problemy w trakcie roboty mogą urosnąć do rangi przeszkody nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 17.05.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Witam wszystkich forumowiczów; Poszukuję sprawdzonej firmy od ogrodzeń czy może ktoś jakąś firmę polecić ? To dalej aktualne? Jakieś skomplikowane ogrodzenie, czy raczej proste? Ja grodziłem z trzech stron siatką, a od frontu było przygotowane na sztachety (które od lat pomału sobie przykręcam . Ekipa sprawna i tania. Józef Chałat 503572046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 06.07.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 To dalej aktualne? Jakieś skomplikowane ogrodzenie, czy raczej proste? Ja grodziłem z trzech stron siatką, a od frontu było przygotowane na sztachety (które od lat pomału sobie przykręcam . Ekipa sprawna i tania. Józef Chałat 503572046 Kontakt zapisany. Dziękuję. A może sąsiedzi mogą podzielić się kontaktem do sprawdzonej ekipy od układania kostki brukowej. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 07.07.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Kontakt zapisany. Dziękuję. A może sąsiedzi mogą podzielić się kontaktem do sprawdzonej ekipy od układania kostki brukowej. kalafiorek Beton czy granit ? Do granitu mogę polecić http://granit-warszawa.pl/ Ekipa pana Wiesia, o ile jeszcze pracuje (u mnie układali jakieś 6-7 lat temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 07.07.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Beton czy granit ? Do granitu mogę polecić http://granit-warszawa.pl/ Ekipa pana Wiesia, o ile jeszcze pracuje (u mnie układali jakieś 6-7 lat temu). Beton lub klinkier. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkaas 18.07.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Witam Mam do sprzedania garaż blaszak o wymiarach 2x3m zakupiony na budowę rok temuStan bardzo dobry Odbiór wyłącznie osobisty - Henryków UroczeCena 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halszka 22.07.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Potrzebuję namiaru na dobrego, sprawdzonego kierownika budowy, ekip od poszczególnych etapów, hydraulika, nie wiem kogo jeszcze, bo to moja pierwsza budowa i nie mam rozeznania w temacie. Budowa: Krzaki Czaplinkowskie. Prawdopodobnie początek przyszłego roku, bo w tym formalności przedłużają się tak, że nie ma sensu zaczynać. Najbezpieczniej zaczynać na wiosnę, prawda? Gdzie kupować materiały budowlane - składy budowlane, hurtownie, producent?Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 10.08.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Tak z innej beczki, to chcę polecić "kawiarnię" Cafe Rosso. Pewnie większość z Was zna, a przynajmniej słyszała o tym przybytku ze Złotokłosu. Napisałem kawiarnia w cudzysłowie, bo właściwie nie wiem jak ten punkt nazwać Jest to kombajn wielofunkcyjny gdzie oprócz przysłowiowej kawy z ciachem można nabyć drobne artykuły pierwszej potrzeby, takie jak alkohol, prasa, pieczywo itp. A od jakiegoś czasu można tam również zjeść obiad Jeśli chodzi o różnorodność dań obiadowych, to szału nie ma. Przeważnie jest zupa i do wybory 2 drugie dania. My jak na razie jedliśmy ich posiłki 2 razy(na wynos) i 2 razy było miłe zaskoczenie. Jak wspomniałem wyboru dużego nie ma, ale za to wielkość dań jest wystarczająca i co najważniejsze są bardzo smaczne Nie pamiętam co braliśmy poprzednio, ale dziś wziąłem mielonego z kartoflami i gotowaną marchewką z groszkiem i na prawdę zjadłem z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter39 01.09.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam. Jak ktoś poszukuje dobrych dekarzy do dachówki to polecam pana Waldka (tel. 608 187 771). Bardzo dobra ekipa, porządek na budowie utrzymany i robota zrobiona jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.09.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Witam po długiej przerwie. Poprzedni projekt musiałem zatrzymać, nie trafił na dobry czas. Teraz pomysł wrócił wraz z nowym projektem, który ma duże szanse na powodzenie. Nowy dom jest prosty, parterowy, bez podpiwniczenia, dach kopertowy. Do tego szambo i własna studnia. Chciałbym też przeprowadzić badania geotechniczne (wcześniej tego nie zrobiłem). Zatem mam prośbę do osób, które się ostatnio budowały lub budują o polecenie firmy, z usług której korzystały. Wojciech Katryński 0600 603 358 ale nie wiem czy nr aktualny, bo ja badałam w 2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_AND_M 10.09.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Wojciech Katryński 0600 603 358 ale nie wiem czy nr aktualny, bo ja badałam w 2007r Dzięki, wykonałem już badania w firmie Interra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_AND_M 10.09.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Witam Mogę polecić Panią Bożenę Członkowską z Piaseczna, z której usług korzystałem Dostarcza się dokumenty, ustala zakres zmian a odbiera się już gotowe pozwolenie na budowę Telefon:22 756 73 02 Potwierdzam, bardzo miła osoba, współpraca układała się bardzo dobrze. Dostarczyłem tylko projekt, mapę od geodety, wypis i wyrys z gminy, ustaliliśmy zakres zmian w projekcie i ulokowanie domu na działce. Nie walczyłem z niekompetentnymi urzędnikami i ich "widzimisie", błędami w lokalnym planie zagospodarowania; odebrałem prawomocne pozwolenie wraz z zarejestrowanym dziennikiem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 15.09.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Czy ktoś może polecić fachowca ze spawarką. Mam metalową konstrukcję, która służy jako wiata na drewno. Po ułożeniu kostki, daszek wiaty jest za nisko. Trzeba by dospawać profile tak by konstrukcja wiaty była wyższa. Ktoś coś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 26.09.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Witajcie, koleżanka poszukuje ekipy tynkarzy (wewnętrzne), może ktoś kładł ostatnio u siebie i może polecić sprawną ekipę ? Mój kajecik z namiarami ma już ponad 7 lat i troszkę już nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karato 09.10.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Witajcie w grupie! poszukuję sprawdzonej ekip do zrobienia : -ogrodzenia z modułowych przęseł metalowych z podmurówką ( ok 600mb ), -ułożenia kostki betonowej na poodjazd i tarasy oraz namiaru na firmę handlującą drzwiami zewnętrznymi ( przynajmniej kilku firm i umiejącą doradzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.11.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Gustav.pl zgadzam się Caffe Rosso to bardzo fajne miejsce. Zapomniałeś o placyku dla dzieci. ( to z reszta mój klient) Ja polecam jeszcze piekarnio-cukierni-kawiarnie w Prażmowie. Wyroby pierwsza klasa. I pozdrawiam dawno nie widzianych Zazdrośnica, Pontypendy i Dzabij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.11.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Halszka, według mnie najlepiej zacząć na jesieni . Postawić mury i przez zimę niech osiadają. Stawiałem w listopadzie, w styczniu kładłem dach,w marcu wstawiałem okna u forumowego "Starego" , kładłem tynki ( nie polecę tynkarzy) i nic mi nie pęka. W czerwcu mieszkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 07.12.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 jewrioszka Jak Prażmów, to można wspomnieć też o Starej Gorzelni. Choćby za sam "klimat"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts