Zazdrośnica 14.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Magda a może chcesz mieszkać koło mnie chyba 2 działki jeszcze zostały, zajrzyj na moje www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 14.12.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Zapraszamy do Dobrzenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.12.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 eheh w Dobrzenicy nie ma już działek, dzwoniłam to wstrzymali sprzedaż do wiosny, przez agencję była jakaś 1000 za 60 zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 14.12.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 eheh w Dobrzenicy nie ma już działek, dzwoniłam to wstrzymali sprzedaż do wiosny, przez agencję była jakaś 1000 za 60 zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.12.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Tak, a żeby było jeszcze lepiej te koło Was były już sprzedane na początku września - wszytskie, a ja je oglądałam wtedy co byłam czyli i tak było na wszystko za późno, a ten fon do działek na wiosne chyba wyrzuciłam moze by się komuś przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 14.12.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Magda Sprawdz na stronach http://www.szybko.plhttp://www.oferty.net Widziałam oferty działek w Złotokłosie, Bogatkach i inne PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Acha szukając działek kierowałam się też tym, żeby nie być w gminie Piaseczno tylko w gminie Prażmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 14.12.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Acha szukając działek kierowałam się też tym, żeby nie być w gminie Piaseczno tylko w gminie Prażmów Tak to dziwna (pozytywnie) gmina: Wygląd wewnętrzy urzedu gminy - jak w barakowozie budowlanców a obsługa jak w Hiltonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lkmiec 14.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 A ja sie pochwale - zgodnie z obietnica architekta, dzisiaj w godzinach popołudniowych zlozylismy wniosek o pozwolenie na budowe!! czas start!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 14.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Noo, w Lesznowoli i budynek gminy wyglada ladnie i obsluga, ze mucha nie siada Bardzo sobie chwale swoja przyszla (tfu, tfu) gmine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Głupia sprawa i w przypadku gminy chyba wtopiliśmy. "Naszą działkę" znaliśmy od paru lat. Po sąsiedzku mieszka nasz znajomy. Ponad rok temu pojawiła się na niej tablica "Na sprzedaż". Zdecydowaliśmy się na kupno, bo chcieliliśmy mieć akurat tę działkę. Dla uspokojenia sumienia pooglądaliśmy parę działek w okolicy, ale daleko im było do naszej. No i kupiliśmy. Teraz na własnej skórze doświadczamy niewymownego uroku gminy i z mozołem przepychamy papiery. Zazdrośnica, Ty przecież jesteś z Piaseczna i chyba masz już go naprawdę dosyć, że uciekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.12.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja tylko słyszałem że w Piasecznie jest "głupi urząd skarbowy", cokolwiek to znaczy. A w naszym Prazmowie naprawde super ludzie, polecamy z całego serca. Popieram tez Bipopa, zapraszamy do Dobrzenicy. Wiem że po 15 grudnia będą kolo nas kolejne działki na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 14.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 rrmi - podaję ceny drewna- m3 z impregnacją 730 zł +vat, bez 650+vatdeski do obica dachu -m3-470 zł+vatLaty (2,5x5)- 1mb -1 zł z impregnacją (4,5x5)-1mb-1,55 złJestem przerażona bo drewno na mój dach wycenili mnie na 15.068zł ,dowóz na miejsce budowy w cenie.Natomiast dechy do obicia dachu na 6.344zł ta wycena na wypadek kiedy sie zrobić pełne deskowanie.A cena foli na mój dach 1811 zł.Oczywiście byli doradcy w składzie i twierdzili,że nie powinnam dawać folii na dach jeżeli nie będę go ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 rrmi - podaję ceny drewna- m3 z impregnacją 730 zł +vat, bez 650+vat deski do obica dachu -m3-470 zł+vat Laty (2,5x5)- 1mb -1 zł z impregnacją (4,5x5)-1mb-1,55 zł Jestem przerażona bo drewno na mój dach wycenili mnie na 15.068zł ,dowóz na miejsce budowy w cenie.Natomiast dechy do obicia dachu na 6.344zł ta wycena na wypadek kiedy sie zrobić pełne deskowanie.A cena foli na mój dach 1811 zł.Oczywiście byli doradcy w składzie i twierdzili,że nie powinnam dawać folii na dach jeżeli nie będę go ocieplać. dziekuje , wlasnie widzialam w Twoim dzienniku. Na temat foli , jak juz sie zorientowalam kazdy ma inne zdanie . Ja uwazam , ze w domu z poddaszem nieuzytkowym moze byc tylko folia pod dachowke . My tak wlasnie mamy , a ocieplac bedziemy strop. Drzewo drogie jak na drzewo z polecenia . Poza tym uwazam , ze impregnacja drzewa z lasu , wczoraj wycietego mija sie z celem . W suszenie nie wierze , bo to bzdura jk na moje oko . Po latach i podlatnikach , jak je bedziesz juz kladla zrozumiesz o czym mowie . Ja swoja wiezba zaimpregnuje jak bedzie juz cieplo na dworzu .Teraz niech schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 14.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Nie wiem jak oni to wyliczyli bo dla mnie nie jest możliwa taka cena.Zajrzyj do moich komentarzy tam podałam cenę całego dachu - to ponad 60.000 zł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Po latach i podlatnikach , jak je bedziesz juz kladla zrozumiesz o czym mowie . rrmi, ale czy wtedy nie będzie za późno? Ja między innym tak często czytam forum, żeby mieć jak najmniej sytuacji, kiedy zrozumiem za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Marta nie wiem czy za pozno , pewnie nie . Ja tylko uwazam , ze impregnowanie drzewa prawie jeszcze rosnacego nie ma sensu . Innego drzewa , niech zniose jajo nie ma w Polsce teraz . Jak juz przeplucza w tej zielonej wodzie to nic sie nie stanie zlego przeciez , ale moim zdaniem jak wyschnie trzeba impregnowac jak dla siebie Nie chcialabym tutaj urazic nikogo , bo wiem , ze wiekszosc z nas kupuje impregnowane , co ja uwazam za bezsens. Nie jestem jednak wyrocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ms. to, że mam dosyć Piaseczna to jedno, a uzyskanie dla mnie szybciej pozwolenia o czym wspomina wielu w Prażmowie jest dla mnie priorytetem, chciałaby zacząć najpóźniej w kwietniu, zresztą mam już serdecznie dosyć tego zgiełku i zagęszczenia, a i działkę zaczęłam szukać późno. Pamiętam jak P-no było małomiasteczkową mieściną i bardziej mi to odpowiadało. Jewrioszka bardzo mi się podoba i Wasze sąsiedztwo i Dobrzenica ale udało mi się znaleźć bliżej pociągu jak chciałam. Ciekawe jakie ceny będą u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 14.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 A ja witam serdecznie moich sąsiadów bliższych i dalszych - najgoręcej sąsiadów z Dobrzenicy ( ja tuż obok - Kokonia Gościeńczyce) U mnie chwilowo przerwa na budowie, ale na wiosnę walczymy dalej i jak się cieplutko zrobi mam nadzieję, że będzie okazja spotkać się nie tylko wirtualnie. Chyba, że już się spotkaliśmy niewirtualnie - tylko z ników się nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 15.12.2006 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Magda a może chcesz mieszkać koło mnie chyba 2 działki jeszcze zostały, zajrzyj na moje www Magda, to Ty? Bo ja to mama Krzysia Ale fajnie, zaczynamy się mijać w realu Swoją drogą, trzeba było wejść w tę działkę obok Was, nie miałabym mojego pasztetu z zadatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts