alek_wawa 03.02.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Witam, Czy wiecie moze gdzie w okolicy Gloskowa mozna wynajac koparke ? Pozdrawiam, Jutro ci podam telefon do faceta z Wilczej Gory ktory kopal u mnie w Gloskowie. Gosciu jest ok Bral 60 zl za godzine kopania Oczywiscie jesli nadal bedziesz zainteresowany Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EiP 03.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Zadi,Nie wiem którędy jeździsz, ale jadąc z Piaseczna do Głoskowa, za kościołem i zakrętem w Zalesiu Dolnym, po lewej stronie są ze dwa czy trzy szyldy – wykopy, roboty ziemne. Nie wiem ile biorą, bo zwróciłam uwagę na te ogłoszenia już po fakcie (u mnie też kopał ten gość z Wilczej Góry), ale możesz ich sprawdzić. Alek,Jak Wam się mieszka? Szczególnie ciekawa jestem jak sprawuje się kominek – wystarcza do ogrzania domku? Pozdrawiam,Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_wawa 04.02.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 WitamTelefon do koparki - 757-93-34. Nazwisko wlasiciela - KalmusPozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 04.02.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ela, Alek, Serdeczne dzieki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 05.02.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Witam oficjalnie wszystkich blizszych i dalszych sąsiadów. Po 5-ciu miesiącach niepewności, bo tyle czasu minęło od zawarcia umowy przedwstępnej (z powodu podziału i wznowienia granic działki) od wczoraj posiadam wreszcie akt wlasności. Zaczynam załatwiać wszystkie potrzebne kwity, mając nadzieję, że w maju wystartuje budowa. Śledząc forum widzę, że budowa domu to nie łatwe zadanie, ale z atmosfery na tym Forum wnioskuję, że można liczyć na Waszą pomoc i mam nadzieję, że to się nie zmieni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekj1719499254 05.02.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Czesc Cezar!Ja tez beda budowal jak tylko trakty beda przejezdneJarek(j) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freshman 05.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Witam!!!Chciałbym poinformować wszystkich, że wczoraj udało mi się złożyć dokumenty do pozwolenia na budowę!!! Teraz tylko ok. miesiąca czekania i..... 16 dni na uprawomocnienie i..... b u d o w a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 05.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 jarek, a w jakiej miejscowości i jak u Ciebie z papierologią?Bo ja dopiero po niedzieli zaczynam ganiac po urzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekj1719499254 05.02.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Cezar, ja kupilem działkę w Nowym Prazmowie.Gmina Prazmow jest ogólnie OK (chociaż np. osoba 'wprowadzajaca się' do niej musi zapłacic 2000 PLN haraczu za przylącze H2O) Jednak słyszane wcześniej opinie o koszmarze papierów okazały się bezpodstawne... Oczywiście na pewne rzeczy TRZEBA poczekać (w końcu machina biurokracyjna ma najcięższe koło zamachowe) - pozwolenie na budowę, projekty, mapki - wszystko wymaga swojego czasu... (prawie jak uprawa ziemi. W Piasecznie np. facet przybijał nam kilka pieczątek na dokumencie, bo wcześniej ktoś inny na nim popełnił błąd, potem on to zmienił i przystawił swoją parafkę, na parafce jeszcze pieczątkę i jeszcze jedną na dole, żeby wszystko było ok:)).Ja mam już prawie wszystko, a i Ty pewnie nie bedziesz miał z tym wiekszych kłopotów, przecież mieszkamy w Polsce...Jarek(j) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 08.02.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 ja tez zaczynam na wiosne. zalatwiac dokumenty.dom powstanie we wsi kamionka gm.prazmow.jest tam jeszcze kilkadzialek do kupienia,okolice lesne i b.ciche.fajnie,ze macie tyle spostrzezen i rad. juz wiem,ze z nich skorzystam.jesli bede mogl, to polece kazdego fachowca,ktory sie sprawdzi.j.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 11.02.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witam wszystkich z okolic PiasecznaA ja z innej strony sprzedaje materialy budowlane i wykoczenioweJak jakies pytania z checia odpowiem Pozdrawiam Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.02.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witaj OlsenInteresuje mnie P25p+w, P30p+w, dachówka cement Euronit, styropianFS15,FS20. Ceny możesz podać na priv jeśli chcesz.Ilości- na cały 120m(użytk) domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 12.02.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21160 pozdrawiam olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 13.02.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Dołaczę do pytania Alka, ile płacicie za wywóz szamba. A także z kim podpisywaliście umowy o wywóz śmieci? Od czerwca będę to ćwiczył. Widziałem rozstawione kontenery na szkło, papier w okolicach gołkowa i zalesia dolnego, dobrze bo teraz to troszkę łatwiej będzie. Ja z budowy (gołków letnisko) wywożę wszystko do warszawy do swoich kontenerów Pozdrawiam somsiadów woytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_wawa 16.02.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Niestety z braku odpowiedzi wnioskuje ze szambo idzie w ziemie a smiecie do rowu Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 16.02.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 hi, alek nie wiem co prawda jak w okolicach piaseczna, ale w gminie prazmow sa 3 firmy wywozace smieci, a dzieki temu, ze az 3, ceny sa konkurencyjne - kilkanascie zlotych za miesiac, nie wiem jeszcze jak z wywozem szamba, ten problem nas jeszcze nie dotyczy (niestety ). m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 17.02.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam Podobnie gmina Prażmów. Wywóz szamba to od 70-100 zł, ostatnio zapłaciliśmy 100 zł zdzierstwo (fakt, że w sobotę, ale szambiarka była z łapanki, tzn. była u sąsiada). To zależy czy mała beczka czy duża. Nie wiem jak jest jeżeli bierzesz fakturę, może być drożej. Pozdrowienia Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_wawa 17.02.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Zdzierstwo to jest 120 zl za 10m3 PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palma 18.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witam i przyłączam sie do grupy piaseczynskiej. Będziemy budować w Zgorzale, jak twierdzi moja druga polowa zaczniemy w maju , niestety cała papierologia i zakup materiałów, jeszcze przed nami Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_wawa 18.02.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Palma pozdrawiam i zycze szczescia Przygotujcie sobie duzo zatyczek do nosa ) no chyba ze lubicie zapach kapuchy ) Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts