Zazdrośnica 14.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Amber domek masz cudnasi nie wiem jak to zrobiłaś, że tak długo wytrzymałaś żeby się nim pochwalić. A ogrodzenie też już było czy zamawiane tu gdzie brama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zazdrosnico, Brama i ogrodzenie juz bylo. Kupilismy je w komplecie z domem I mamy juz, co mnie bardzo cieszy, stosowna tabliczke z ... z nazwa monitorujacej firmy ... ufffff Bardzo dziekuje za mile slowa o naszym "miejscu na ziemi" Fajna tez mamy okolice i sasiadow To byli wlasciciele naszego domku, ktorzy zaczynaja sie budowac za naszym plotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Znalazłem przy okazji wykonywania obowiązków służbowych raport GUS dot. wzrostu cen w budownictwie w zeszłym roku: http://www.stat.gov.pl/dane_spol-gosp/ceny_handel_uslugi/ceny_robot_budowl/11_06/ceny_robot_11_2006.pdf Wniosek - albo respondenci im kłamią, albo żyjemy na innych planetach (ceny według nich nie wzrosły o więcej jak 5%) W dziwnym świetle stawia to inne wskaźniki publikowane przez GUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 14.02.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zazdrośnico Tak mnie "poruszyłaś" z tymi zdjęciami, że po wielu próbach i błędach ( jeszcze są widoczne na stronie, ale popracuję jeszcze nad ich poprawą) udało mi się. Zapraszam do obejrzenia zdjęć domu na www. Więcej zdjęć będzie później. AmberWind Dziekuję za linka. Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 To byli wlasciciele naszego domku, ktorzy zaczynaja sie budowac za naszym plotem Tak z ciekawości, sprzedali bo okazał się za mały, za duży? Czy po prostu ten dom sfinansuje całość następnej budowy (zamiast kredytu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zapraszam do obejrzenia zdjęć domu na www. Więcej zdjęć będzie później. A gdzie tak konkretnie je można obejrzeć? Link www posyła w krzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 14.02.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ten link jest w stopce na dole. Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ten link jest w stopce na dole. i Hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Tak z ciekawości, sprzedali bo okazał się za mały, za duży? Czy po prostu ten dom sfinansuje całość następnej budowy (zamiast kredytu). Ten dom nie byl budowany z mysla, ze pierwotni inwestorzy w nim zamieszkaja. Betsi, Gratuluje i domu i nowych umiejetnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.02.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Betsi rewelka ! mniam mniam ten dach jest świetny, też takowy chcę (znaczy dachówkę) no i domek się prezentuje już super a jakże - gratuluję i zazdroszczę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 14.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zazdrośnica AmberWind Bardzo dziękuje. Niedługo też będziesz miała swój domek i my będziemy Ci zazdrościć. Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.02.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ale fajne wielkie okna... A nasz będzie chyba za 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.02.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Betsi nad domnkiem nie będe sie rozwodził bo doskonale zrobiły to dziewczyny.Mam natomiast pytanie, czy fotka przedstawiajaca pola to jest widok z waszego salonu i tarasu?Jeśli tak to bardzo ci go zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 14.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Betsi nad domnkiem nie będe sie rozwodził bo doskonale zrobiły to dziewczyny. Mam natomiast pytanie, czy fotka przedstawiajaca pola to jest widok z waszego salonu i tarasu? Jeśli tak to bardzo ci go zazdroszczę. Też sobie tego widoku zazdroszczę ( dla niego kupiłam tą działkę). Taras, okna z salonu, kuchni i gabinetu, pokoju na poddaszu wychodzą na ogród i dalej na te piękne łąki. Postaram się dołączyć więcej zdjęć ( tylko ten czas ) Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.02.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zdjęcia "Bogatkowego pojezierza" tez będa ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ale Lola jestem! Wszyściutko sobie obejrzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jak wiecie w tym tygodniu odbieram dach. Poczytalam troche, aby lepiej (przynajmniej teoretycznie) odnalezc sie w temacie i jestem lekko zaniepokojona ... Troche dziwne, bo strachliwa nie jestem, ale odkad w naszym zyciu pojawil sie ten dom, uczucie zaniepokojenia zbyt czesto mi towarzyszy ... Powodem owego dyskomfortu jest brak odeskowania i papy pod dachowka. Z niektorych postow na Forum mogloby wynikac, ze jest to jedyny sposob na nieprzeciekajacy i niezamarzajacy dach ... I ze sama folia to jeden wielki pic, bo i tak nie wiemy, czy cos na nia nie upadlo i nie przetargalo No dobra ... a teraz przyznac sie, czy u kogos tez siedzi to dreczace ziarnko niepokoju? Karkolomnie zapodalam przy romantycznej kolacji pomysl robiorki dachu, odeskowania, opapowania i ponownego oblozenia dachowkami ... Nastala niezreczna cisza, potem nerwowe chrzakniecia, a potem pytanie "czy to jest konieczne?" No wlasnie ... konieczne czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Amber jesli masz uzytkowe poddasze to raczej namawialabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Amber jesli masz uzytkowe poddasze to raczej namawialabym Jak najbardziej uzytkowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 14.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 U mnie siedziało i wybrałam deskowanie i papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts