forum_user 14.07.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 witam prosze o pomoc w znalezieniu architekta, ktory nie jest drogimoze ktos z was korzystal z uslug takiego architekta i jest zadowolony dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 20.07.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Witam. Proszę o pomoc. Gdzie kupowaliście okna w naszych okolicach? I oczywiście czy jesteście zadowoleni z firm, w których je zamawialiście? PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 22.07.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam!Znajomemu dekarzowi właśnie zwolnił się jeden termin na pokrycie dachu.Pomyślałem, że w waszym klubie najprędzej znajdzie potenjcalnego klienta.SZCZERZE POLECAMSPECJALIZACJA - POKRYCIA Z BLACHODACHÓWKI WOLNY TERMIN OD 26.VII. SOLIDNY I NIEDROGI REFERENCJE: WIELE DACHÓW W OKOLICACH PIASECZNA I KONSTANCINA NAMIARY: JERZY JAKUBIAK 0-602 654 022 Pozdrawiam i proszę o wybaczenie mi ogłoszenia na forum klubowym.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modo 22.07.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Serwus Okołopiaseczyniacy, jestem nowym użytkownikem i starym czytelnikiem Forum, więc się przyłączę, dobra ? Zacząłem się budować w Łbiskach koło Jazgarzewa. Dopiero parę dni, ale w zasadzie już mi sie odechciało-wszystko idzie jak po grudzie Chyba z rozpaczy zaczne pisać dziennik budowy. Będę więcej pisać i mniej budować - tak na pewno będzie taniej... pozdrawiam modo pisarz melancholijny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.07.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Gdzie kupowaliście okna w naszych okolicach? I oczywiście czy jesteście zadowoleni z firm, w których je zamawialiście? Ja kupowałem okna PCV od Jareko. Gorąco polecam. Całkowicie bezstresowo dla inwestora i full serwis. Pozatym to baaardzo miła osoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 23.07.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Dzięki mieczotronix. Już wstępnie rozmawiałam z Jareko i chyba się zdecyduję (profile Schuco). Chociaż myślę również o firmie Baum und Technik w Piasecznie. Mają okna w profilu Thysena. Mamy z nimi doświadczenie jeżeli chodzi o jakość okien. Ale sprzed kilku lat. Nie wiem jak obecnie. Jareko też ich chwali. Jakie okna zakładałeś, jakie profile. Możesz coś powiedzieć o jakości (okien, bo do Jareko - czytając posty na forum - nie można mieć zastrzeżeń) Ciężka decyzja do podjęcia. Pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 23.07.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam po długiej nieobecności, czas wykończenia domku nie pozwala zbytnio na siecenie w sieci Ja inwestycję kończę, wreszcie, 2 lata i 4 miesiące, 24 lipca przeprowadzka ostateczna. Album na onecie stał się nieaktualny, aktualnych fotek wnętrz nie wkleiłem. Jeśli ktoś z krzemykowców jest zainteresowany co i jak rozwiązaliśmy zapraszam. ( mój projekt Krzemyk z archetonu). Teraz 1000 rzeczy do dopicowania i poprawienia, ale to już przyjemność. pozdrawiam woytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Jakie okna zakładałeś, jakie profile. Możesz coś powiedzieć o jakości (okien, bo do Jareko - czytając posty na forum - nie można mieć zastrzeżeń) Rehau - 5-cio komorowe (drewnopodobne - mahoń). Jareko ma jakiegoś swojego wybranego dostawcę okien - jakąś małą firemkę z północy wa-wy, ale pewnie trzyma się ich bo żadnych kitów nie wciskają. Moje okna na razie czekają na pierwszą regulację (po upałach) i póki co nie testowałem ich zbyt intensywnie. Ale oglądałem je po wstawieniu, gdy były jeszcze czyściutkie i świeże i były bardzo ładne. Jeśli chodzi o wykonanie - to nie odbiegają od ogólnie przyjętych standardów. Jareko montował mi też parapety - bardzo solidnie - też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dany 23.07.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam ponownie wszystkich sąsiadów. Właśnie zakupiłem po długich namysłach projekt Korona z apa-domy i biorę się za pozwolenie na budowę. Muszę przyznać, że byłem tym bardzo wystraszony, ale po wizycie w gminie Lesznowola i uprzejmości urzędników, myśle ze jakoś to pójdzie. Mam ogromną prośbę. Jeżeli macie godną polecenia ekipę budowlaną która wykona cały stan surowy łącznie z deskowaniem proszę o namiary. z góry dziękuję . Sledząc wątek okienny, chciałym ostrzec przed firmami okiennymi które sprzedają swoje okna na pocienionych profilach( czyli w klasie b). Kupując takie okna ( nie daj Boże w ciemnym kolorze oraz z cienką stalą zbrojeniową)mozemy narazić się na późniejsze duże kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 26.07.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Zgadza się. O sprawy związane z pozwoleniem w UG Lesznowola nie powinieneś sie martwić, nie ma problemów, choć na decyzję czekać trzeba ok miesiąca. Nie wiem jak jest jesli chodzi o przyłącza (woda, kanalizacja).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonP 27.07.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witam wlasnie wrocilem z budowy do sieci, wiec jezeli pozwolicie dolacze do klubu. Mamy skonczony juz stan surowy otwarty, elektryke i okna(sa juz gotowe czekaja na odpowieni moment w celu zamontowania. Jesli tylko bede mogl postaram sie pomoc i doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 27.07.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Potrzebuję namiary na ekipę do ocieplenia poddasza i gipsokartonów. Pytanie do tych co mają to już za sobą - ile wam wyszło za m2 robocizna+materiał? Mam ofertę za 80 zł i facet nic nie chce spuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Be.ata 29.07.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam, jestem tu nowa i chętnie się do was dołącze, jeśli można,a własciwie dołączymy bo jast nas trójka:ja, mąż i synek. Pisałam juz wczoraj powitalnego posta ale wkleił mi się jakoś tak dziwnie -więc jeszcze raz. My będziemy sie budować w Marylce k.Złotokłosu mam nadzieję juz we wrzesniu.Czy jest ktos stamtąd? Na pewno,ale nie jestem zorientowana wiec podpowiedzcie,plizzz. Wciąz sie zastanawiamy czy nie wybrac technologii szkieletu drewnianego,ale znajomi odradzają.A może ktos z Was ma lub buduje taki domek? To na razie na tyle,do milego...Pozdrowienia z Ursusa. Beata z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 29.07.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Hej, Czy kupowaliście gdzieś słupki ogrodzeniowe ? Jaka jest dobra cena - i najważniejsze jakie są dobre ?? Pozdrawiam,ZAdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 29.07.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Cześć Wiola, czy możesz mi przesłać jakiś namiar na JAREKO ? Jeśli chcesz to będę Twoim dłużnikiem.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.07.2004 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Nie rozumiem. Nie umiesz sobie znaleźć sam namiaru do najsłynniejszego po pchełku speca od okien na tym forum? Przecież jareko się nie ukrywa! Namiary do niego można samemu znaleźć:- w google- na stronie profilu użytkownika jareko- pod każdym jego postem (np pod tym - trzeba tylko kliknąć na ikonkę z domkiem wyświetlaną pod każdym postem jareko - a w akcie skrajnej rozpaczy można zapytać samego jareko w wątku "szukam dobrych okien" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 30.07.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Witajcie!Przedstawiłem się w http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30649 .Jestem z Warszawy, ale budowć będę się w okolicach Prażmowa-Piskórki.Mam małe pytanie: czy w tamtym rejonie jest jakiś tartak, lub inne miejsce w którym możnaby kupić żerdzie oraz deski (deski na jakiś baraczek).Pozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.07.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Witaj Be.ata. Buduję a właściwie to prawie skończyłem we wsi obok w Korzeniówce. Nawet sołtys jest ten sam Ja mam murowany dom ale z tego co wiem w Pacach Dużych, Man budował szkieletowy dom. Nie wiem czy jeszcze zagląda na forum. Jaqubek. Jakiś tartak jest w Lesznowoli obok Prażmowa. A Piskórka to też niedaleko ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 01.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Dzięki Jezier za informacje. Udało mi się już w Waszych postach znaleźć informacje o tartaku-niemniej bardzo dziękuję za odpowiedź. Z tego co widziałem na mapie, to będziemy mieli domek najbardziej wysunięty na południe (z grupy Piaseczyńskiej). Pozdrawiam P.S. Mam takie małe pytanko....Jakie są koszty załatwienia pozwolenia na budowę? Nie chodzi mi oczywiście o super dokładne wyliczenie, tylko tak mniej więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 02.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Może ktoś mógłby polecić cykliniarza? Pilnie potrzebuję. Jezier, już mieszkacie? Domek wykończony? Podłogi wycyklinowane? Pozdrawiam! Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts